Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentätt huvudfäste för Sony AS15 & nya AS30

Sony Waterproof Head Kit

  Art.nr: 178085
 • Spela in handsfree video
 • Elastiskt huvudband medföljer
 • Filmer med unika vinklar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Noppi 2013-09-06

  Huvudfäste

  Fungerar bra, men det blir väldigt varmt av bandet runt huvudet.
  Man får tänka på att inte vrida huvudet för fort när man filmar, annars blir man "yr" i huvudet när man sen kollar filmen.
  Har använt den i skogen för att kolla hundens arbete och bilderna blir bra inte allt för skakiga.
  Synd att man inte kan zooma och jag får inte min iphone 4 att fungera riktigt mot kameran.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kdsjfkif 2013-07-30

  Nja

  Jag använde den på en hjälm när jag åkte forsränning. Det gick väldigt bra, trots att det inte fanns hakar på hjämen som höll spännbandet på plats.

  Jag använde den också på en ridhjälm, då hoppade den mycket och det blev ett knäppande ljud hela tiden.

  När jag använde den vid snorkling ovanpå cyklopet så kunde jag inte kontrollera vinkeln på kameran. Det blev endast 30 sekunders filmning av 15 minuter under den fantastiska vattenytan vid Silfra på Island med 150-300 meters sikt, snyft. :(

  När man har kameran vid sidan av huvudet så går det endast att använda 120 graders vinkel, inte 170 för då filmar man huvudet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

VCT-GM1

Waterproof head kit är ett vattetätt fäste som hjälper dig fånga filmer i förstahandsperspektiv. Du monterar fästet runt huvudet och kameran kan därför fånga det du ser med fin kvalitet. Waterproof head kit fungerar till många olika tillfällen men är perfekt för exempelvis vinter- och vattensport. 

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Sony Sony Waterproof Head Kit VCTGM1.SYH VCT-GM1 Waterproof head kit är ett vattetätt fäste som hjälper dig fånga filmer i förstahandsperspektiv. Du monterar fästet runt huvudet och kameran kan därför fånga det du ser med fin kvalitet. Waterproof head kit fungerar till många olika tillfällen men är perfekt för exempelvis vinter- och vattensport.  Specialtillbehör 3,5 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Foto & Video
 2. Tillbehör
 3. Specialtillbehör