Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Full HD-videokamera med 38x optisk zoom och ett startpaket

Panasonic HC-V110 Package offer

  Art.nr: 190782
 • Full HD-video
 • 38x optisk zoom
 • 72x Intelligent Zoom
 • Ljuskänslig sensor
 • Vidvinkelsoptik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • DataBosse 2014-04-21

  Mycket nöjd

  Ett bra köp, bra hantering av säljaren, snabb leverans, jag är helt nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mikaelbr 2014-02-14

  ogenomtänkt design

  knasig placering av kontakter och knappar. inte så användarvänligt . kan t ex inte ladda utan att fälla ut skärmen och måste öppna objektivskyddet längst fram (öppnas inte när man sätter ingång kameran utan med mekanisk "spak"). batteriet sitter osnyggt och obekvämt (för tummen) längst bak.

  däremot filmar den bra och funkar bra generellt.

  Eller
  Avbryt
 • hazze305 2013-11-17

  Mitt bästa köp hittils

  Ett mycket bra å prisvärt köp, väldigt lätthanterlig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Cobra69 2013-08-28

  Kvalitet till ett bra pris

  Så liten så den är lätt att ta med överallt. Snabbstart, bara vinkla upp skärmen så är kameran igång, tryck på knappen o du spelar in.
  Kopplar den med kabel till tv:n för att se filmer, perfekt kvalitet!! HD!!! Då vi haft den i sommar så har den fått vara med om ett och annat äventyr, tex lisebergs kållerado med vattenkanoner. Det klarade den utan problem!! Batteriet varar länge. Annars kan man se i displayen hur lång tid det är kvar på batteriet, perfekt om man ska planera en utflykt. För övrigt, den är plastig o lätt. Nog inget att tappa i marken.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Strmols 2013-09-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det går utmärkt att redigera i Windows Movie Maker! Jag gör de själv som första redigeringsprogram till mina sminkvideos till Youtube så de funkar perfekt!

   AnjaMiranda 2013-09-22
 • När man filmar, måste man fokusera själv med en knapp eller gör den de åt en?

  Sofi 2013-08-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Den fokuserar själv då du släpper zoom knappen

   Viltman 2013-08-29
  • Det går inte att zooma om det är vad du menar. bildskärpa har du från 20cm till...........

   iRacingGamer 2013-10-18

Produktbeskrivning

Panasonic HC-V110 är en ny, smart videokamera med massor av zoom. HC-V110 är som sagt utrustad med mycket kraftfull zoomoptik på hela 72x intelligent zoom och 38x optisk zoom.Vilket betyder att du alltid kommer kunna komma nära ditt motiv och ha chansen att fånga bra material. Videokameran klarar av att filma i fantastisk bildkvailtet och kan filma genom hela det optiska omfånget, allt ifrån vidvinkel till extrem zoom. Kameran är förutom detta även utrustad med en ljuskänslig BSI-sensor, kan spela in i Full HD och har möjlighet att ta högupplösta 8,9 megapixels stillbilder. 

Sensor

HC-V110 har som ovan nämnt en mycket ljuskänslig BSI-sensor som gör att du kan spela in kvalitativa filmer även om ljusförhållanderna skulle vara dåliga. Tack vare bl.a. sensorn kommer du kunna fånga imponerande dynamiskt material i Full HD-upplösning (1920 x 1080/50p). Förutom detta så har du möjligheten att ta stillbilder med hela 8,9 megapixlar, samtidigt som du filmar.

Bildstabilisator

Bildstabilisering är viktigt då du vill undvika rörelseoskärpa och skakningar i din filmer. HC-V110:s bildstabilisering korrigerar till och med så små rörelser och små handskakningar, vilket betyder att du är väl skyddad mot skakningar. Bildstabilisering är extra  viktigt på videokameror som HC-V110 som har såpass kraftig zoomoptik. Anledningen till detta är att kameran och filmerna blir mycket känsligare mot skakningar om man zoomar mycket, men detta motverkas som sagt av kamerans bildstabilisering.

Vidvinkelsoptik

HC-V110 har även givits vidvinkelsoptik på 33,9 mm som gör att du får med mer i varje bildruta, det gör att du enklare kan filma och fotografera stora landskap eller större familjesammankomster. Kort sagt kommer motivet få plats även om du kommer nära inpå. 

Uppspelning direkt

HC-V110 har till sist ett verkligen perfekt verktyg om du vill kunna titta på det du har filmat direkt i kameran. Tack vare funktionen "Advanced Highlight Playback" kan du snabbt hitta, zooma, panorera, byta scener etc som just spelats in.Det är även mycket enkelt att ordna och korrigera dina klipp direkt i kameran. 

Panasonic Panasonic HC-V110 Package offer Panasonic HC-V110 är en ny, smart videokamera med massor av zoom. HC-V110 är som sagt utrustad med mycket kraftfull zoomoptik på hela 72x intelligent zoom och 38x optisk zoom.Vilket betyder att du alltid kommer kunna komma nära ditt motiv och ha chansen att fånga bra material. Videokameran klarar av att filma i fantastisk bildkvailtet och kan filma genom hela det optiska omfånget, allt ifrån vidvinkel till extrem zoom. Kameran är förutom detta även utrustad med en ljuskänslig BSI-sensor, kan spela in i Full HD och har möjlighet att ta högupplösta 8,9 megapixels stillbilder.  Sensor HC-V110 har som ovan nämnt en mycket ljuskänslig BSI-sensor som gör att du kan spela in kvalitativa filmer även om ljusförhållanderna skulle vara dåliga. Tack vare bl.a. sensorn kommer du kunna fånga imponerande dynamiskt material i Full HD-upplösning (1920 x 1080/50p). Förutom detta så har du möjligheten att ta stillbilder med hela 8,9 megapixlar, samtidigt som du filmar. Bildstabilisator Bildstabilisering är viktigt då du vill undvika rörelseoskärpa och skakningar i din filmer. HC-V110:s bildstabilisering korrigerar till och med så små rörelser och små handskakningar, vilket betyder att du är väl skyddad mot skakningar. Bildstabilisering är extra  viktigt på videokameror som HC-V110 som har såpass kraftig zoomoptik. Anledningen till detta är att kameran och filmerna blir mycket känsligare mot skakningar om man zoomar mycket, men detta motverkas som sagt av kamerans bildstabilisering. Vidvinkelsoptik HC-V110 har även givits vidvinkelsoptik på 33,9 mm som gör att du får med mer i varje bildruta, det gör att du enklare kan filma och fotografera stora landskap eller större familjesammankomster. Kort sagt kommer motivet få plats även om du kommer nära inpå.  Uppspelning direkt HC-V110 har till sist ett verkligen perfekt verktyg om du vill kunna titta på det du har filmat direkt i kameran. Tack vare funktionen "Advanced Highlight Playback" kan du snabbt hitta, zooma, panorera, byta scener etc som just spelats in.Det är även mycket enkelt att ordna och korrigera dina klipp direkt i kameran.  Videokamera 4,2 4 2085 SEK 2085 NewCondition SoldOut
 1. Foto & Video
 2. Videokamera