Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ljuskänslig Full HD-videokamera med 25x zoom

Panasonic HC-X920

  Art.nr: 183438
  • Full HD-inspelning
  • 25x zoom
  • Ljuskänslig sensor
  • Elektronisk sökare
  • Livestream

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic HC-X920 är en videokamera med ytterst bra bildkvalitet. HC-X920 är utrustad med 3MOS-sensorer och även den nyutvecklade bildprocessorn Crystal Engine Pro 2. Det som är unikt med 3MOS systemet är att kameran blir dubbelt så ljuskänslig jämfört med Panasonics tidigare modeller. Detta betyder att du kommer få ett högkvalitativ resultat när du filmar, även i dåliga ljusförhålladen. 

Optik

Med HC-X920 erbjuder Panasonic en ytters prestandakraftig Full HD-videokamera. HC-X920 har en mycket ljusstark f/1,5 Lecia Dicomar-optik som för många är känd för att återge skärpa och nyanser. Kameran har ett omfång på 29,8 mm vidvinkel, den är också utrustad med en 25x intelligent zoom som ser till att du kan komma riktigt nära ditt motiv. 

bildstabilisering

HC-X920 erbjuder också Panasonics senaste stabilitetssystem (5-Axis HYBRID O.I.S.+) som är gjort för att kompensera för rörelser i alla riktningar. Level shot-funktionen som också den är en funktion som ligger gömt i HC-X920, går ut på att hjälpa dig upptäcka när du råkar hålla kameran snett. Kameran rätar därefter upp det filmade resultatet. Funktionen är till mycket stor användning om du t.ex. skulle behöva hålla videokameran högt ovanför ditt huvud.

Livestream

HC-X920 är utrustad med inbyggd WiFi och Panasonics smarta Ustream-system, detta betyder att du kan livesända dina äventyr samtidigt som du filmar i Full HD. Ustream har också en mycket praktisk funktion som skickar e-mail till förprogrammerade adresser, detta gör att du kan avisera hela världen om att din livesändning snart börjar.

Kontroll

För de som vill ha full kontroll över sitt filmande och skapande, så har Panasonic givit HC-X920 en stor kontrollring som gör det enkelt att styra bländare. Förutom bländaren så är det också möjligt att manuellt styra zoom, fokus, vitbalans och slutare. En annan rolig och användavänlig sak som HC-X920 har givits är ett elektroniskt vattenpass, dina filmer behöver inte längre ligga på snedden.

HC-X920 är till sist också utrustad med den utdragbara EVF-sökaren på 263 424 pixlar.Det underlättar särskilt vid starkt solljus, då LCD-skärmen kan vara svår att se. Panasonic har gjort sitt bästa med HC-X920, och det märks!

Titta även på

(3 st)
  • 30% kompaktare
  • Optisk bildstabilisering
  • WiFi- och NFC-stöd

6 890:-

Panasonic Panasonic HC-X920 HC-X920EG-K Panasonic HC-X920 är en videokamera med ytterst bra bildkvalitet. HC-X920 är utrustad med 3MOS-sensorer och även den nyutvecklade bildprocessorn Crystal Engine Pro 2. Det som är unikt med 3MOS systemet är att kameran blir dubbelt så ljuskänslig jämfört med Panasonics tidigare modeller. Detta betyder att du kommer få ett högkvalitativ resultat när du filmar, även i dåliga ljusförhålladen. OptikMed HC-X920 erbjuder Panasonic en ytters prestandakraftig Full HD-videokamera. HC-X920 har en mycket ljusstark f/1,5 Lecia Dicomar-optik som för många är känd för att återge skärpa och nyanser. Kameran har ett omfång på 29,8 mm vidvinkel, den är också utrustad med en 25x intelligent zoom som ser till att du kan komma riktigt nära ditt motiv. bildstabiliseringHC-X920 erbjuder också Panasonics senaste stabilitetssystem (5-Axis HYBRID O.I.S.+) som är gjort för att kompensera för rörelser i alla riktningar. Level shot-funktionen som också den är en funktion som ligger gömt i HC-X920, går ut på att hjälpa dig upptäcka när du råkar hålla kameran snett. Kameran rätar därefter upp det filmade resultatet. Funktionen är till mycket stor användning om du t.ex. skulle behöva hålla videokameran högt ovanför ditt huvud.LivestreamHC-X920 är utrustad med inbyggd WiFi och Panasonics smarta Ustream-system, detta betyder att du kan livesända dina äventyr samtidigt som du filmar i Full HD. Ustream har också en mycket praktisk funktion som skickar e-mail till förprogrammerade adresser, detta gör att du kan avisera hela världen om att din livesändning snart börjar.KontrollFör de som vill ha full kontroll över sitt filmande och skapande, så har Panasonic givit HC-X920 en stor kontrollring som gör det enkelt att styra bländare. Förutom bländaren så är det också möjligt att manuellt styra zoom, fokus, vitbalans och slutare. En annan rolig och användavänlig sak som HC-X920 har givits är ett elektroniskt vattenpass, dina filmer behöver inte längre ligga på snedden.HC-X920 är till sist också utrustad med den utdragbara EVF-sökaren på 263 424 pixlar.Det underlättar särskilt vid starkt solljus, då LCD-skärmen kan vara svår att se. Panasonic har gjort sitt bästa med HC-X920, och det märks! Videokamera 5 1 5990 SEK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Videokamera