Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärd kompaktkamera med 8x optisk zoom!

Andersson CTC 2.8 Svart

  Art.nr: 170768
  • 16 megapixlar
  • 3 tum LCD-display
  • 8x optisk zoom
  • HD-video
  • Optisk bildstabilisator

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson CTC 2.8 är en mycket prisvärd och mångsidig kompaktkamera som levererar fin bildkvalitet. Med 16 megapixlar kan du ta högupplösta bilder som enkelt går att redigera och beskära helt utan kvalitetsförlust. Vidvinkel och 8x optisk zoom gör att kameran blir användbar i många olika situationer, allt ifrån naturbilder till landskaps- och gruppbilder. För att bilderna alltid ska hålla fin kvalitet finns det en optisk bildstabilisator. Den motverkar handskakningar och stabiliserar bilden så att resultatet blir bra även när du zoomar och fotar i svagt ljus.

Utöver fin bildkvalitet har Andersson CTC 2.8 praktiska och smarta funktioner. Ansiktsigenkänningen lägger extra fokus på motivets ansikte för att få bästa resultat vid porträtt eller gruppbilder. Leende-igenkänningen ger ytterligare skärpa och fokus på personer som ler. CTC 2.8 är dessutom uppladdningsbar via USB vilket är mycket praktiskt när du är på resande fot eller inte har tillgång till eluttag.16 megapixlar

CCD-bildsensor på 16 megapixlar gör det möjligt att ta mycket detaljerade bilder, göra kreativa beskärningar och skapa mycket skarpa förstoringar i affischstorlek. Du kommer inte missa en enda detalj.
 

8x optisk zoom och vidvinkel

CTC 2.8 erbjuder både vidvinkel och närbild tack vare ett högkvalitativt 8x zoomobjektiv. Med 8x optisk zoom kan du komma närmare ditt motiv och den optiska bildstabilisatorn motverkar skakningar och behåller fin kvalitet på dina bilder. En vidvinkel är mycket användbart när du ska fota inomhus, gruppbilder eller landskapsbilder.
 

Optisk bildstabilisator

En inbyggd optisk bildstabilisator gör att dina bilder och filmer får bättre kvalitet. Bildstabilisatorn motverkar eventuella skakningar och störningar som lätt kan uppkomma vid handhållen fotografering. Det är ett utmärkt hjälpmedel när du vill använda full zoom och samtidigt få fint resultat.
 

LCD monitor
Med en 3-tums skärm kan du enkelt se och dela med dig av resultatet direkt efter du fotograferat.
3 tums LCD
Rörliga bilder
Spela in videoklipp med ljud i upplösning HD 720p/ 30 bilder per sekund. Med Andersson CTC 2.8 har du möjlighet att fånga ögonblick där en bild inte säger allt. Fin bild- och ljudkvalitet tillåter dig att verkligen föreviga speciella upplevelser.
720p


Laddningsbar via USB

Du kan enkelt ladda upp batteriet på CTC 2.8 genom att koppla den med den medföljande USB-kabeln till din dator. Det är mycket praktiskt när du är på resande fot eller inte har ett strömuttag i närheten.
 

Leende-igenkänning

Med Andersson CTC 2.8 "leende -igenkänningsfunktion", känner kameran igen leenden så att du inte missar de speciella ögonblicken i livet.
Leende-igenkänning

Ansiktsigenkänning

Med Face Detection Technology (ansiktsigenkänning) kan kameran identifiera och fokusera på ansiktet/ansikten i bilden. Denna avancerade funktion känner samtidigt igen upp till 10 ansikten oavsett deras position i bilden.
Ansiktsigenkänning
170768 Andersson Andersson CTC 2.8 Svart Andersson CTC 2.8 är en mycket prisvärd och mångsidig kompaktkamera som levererar fin bildkvalitet. Med 16 megapixlar kan du ta högupplösta bilder som enkelt går att redigera och beskära helt utan kvalitetsförlust. Vidvinkel och 8x optisk zoom gör att kameran blir användbar i många olika situationer, allt ifrån naturbilder till landskaps- och gruppbilder. För att bilderna alltid ska hålla fin kvalitet finns det en optisk bildstabilisator. Den motverkar handskakningar och stabiliserar bilden så att resultatet blir bra även när du zoomar och fotar i svagt ljus. Utöver fin bildkvalitet har Andersson CTC 2.8 praktiska och smarta funktioner. Ansiktsigenkänningen lägger extra fokus på motivets ansikte för att få bästa resultat vid porträtt eller gruppbilder. Leende-igenkänningen ger ytterligare skärpa och fokus på personer som ler. CTC 2.8 är dessutom uppladdningsbar via USB vilket är mycket praktiskt när du är på resande fot eller inte har tillgång till eluttag. 16 megapixlar CCD-bildsensor på 16 megapixlar gör det möjligt att ta mycket detaljerade bilder, göra kreativa beskärningar och skapa mycket skarpa förstoringar i affischstorlek. Du kommer inte missa en enda detalj.   8x optisk zoom och vidvinkel CTC 2.8 erbjuder både vidvinkel och närbild tack vare ett högkvalitativt 8x zoomobjektiv. Med 8x optisk zoom kan du komma närmare ditt motiv och den optiska bildstabilisatorn motverkar skakningar och behåller fin kvalitet på dina bilder. En vidvinkel är mycket användbart när du ska fota inomhus, gruppbilder eller landskapsbilder.   Optisk bildstabilisator En inbyggd optisk bildstabilisator gör att dina bilder och filmer får bättre kvalitet. Bildstabilisatorn motverkar eventuella skakningar och störningar som lätt kan uppkomma vid handhållen fotografering. Det är ett utmärkt hjälpmedel när du vill använda full zoom och samtidigt få fint resultat.   LCD monitor Med en 3-tums skärm kan du enkelt se och dela med dig av resultatet direkt efter du fotograferat. Rörliga bilder Spela in videoklipp med ljud i upplösning HD 720p/ 30 bilder per sekund. Med Andersson CTC 2.8 har du möjlighet att fånga ögonblick där en bild inte säger allt. Fin bild- och ljudkvalitet tillåter dig att verkligen föreviga speciella upplevelser. Laddningsbar via USB Du kan enkelt ladda upp batteriet på CTC 2.8 genom att koppla den med den medföljande USB-kabeln till din dator. Det är mycket praktiskt när du är på resande fot eller inte har ett strömuttag i närheten.   Leende-igenkänning Med Andersson CTC 2.8 "leende -igenkänningsfunktion", känner kameran igen leenden så att du inte missar de speciella ögonblicken i livet. Ansiktsigenkänning Med Face Detection Technology (ansiktsigenkänning) kan kameran identifiera och fokusera på ansiktet/ansikten i bilden. Denna avancerade funktion känner samtidigt igen upp till 10 ansikten oavsett deras position i bilden. Okategoriserade produkter 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter