Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart Android-kamera med 3G

Samsung Galaxy Cam EK-GC100 White

  Art.nr: 182361
  • - 16 megapixlar
  • - Optisk bildstabilisator
  • - Voice Control
  • - 21x optisk zoom
  • - Android 4.1 Jelly Bean

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera är en ny otroligt smart kamera som gör fotorafering både enklare och roligare. Med sina 21x optisk zoom kan du verkligen komma nära inpå ditt motiv. Detta i samarbete med en 16 megapixels BSI CMOS-sensor gör att du kommer få knivskarpa bilder även på långt håll. Förutom den ljusstraka optiken  och den optiska bildstabilisatorn. Har kameran även en mängd smarta funktioner till exempel kan du tack vare 3G och WiFi ladda upp bilder, och dela dem med din vänner direkt i kameran. Samsung Galaxy Camera är även utrustad med det mycket populära operativsystemet Android 4.1 Jelly Bean. 

Smart Pro Mode

Detta är en samling av en mängd olika inställningar som är utformade för att passa just ditt material oavsett vilken situation du än hammnar i. Vare sig om det skulle vara en fotbollsmatch i rörelse eller en stadsvy från semestern. Tack vare denna funktion kommer du alltid kunna ta proffsiga bilder, utan krångel.

4,8" HD Super Clear Touch-skärm

Nu behöver du inte längre vänta tills du kommer hem till datorn för att se och redigera dina bilder. Detta derför att Samsungs Galaxy Camera har en alldeles utomordentlig pekskärm som har en riktigt skarp bildåtergivning. Nu kan du Spela in dina HD-filmer och kolla på dem direkt, detta på en 16:9-skärm.

Voice Control

Galaxy Camera tar inte bara bra bilder, den är så smart att den kan lyssna och ta korta kommandon. Om du exempelvis skulle vilja zooma in eller ut så är det inte svårare än att tala om det. Är du i galleriet kan du dessutom säg åt kameran att rotera, radera eller till och med dela dina bilder. Den smarta kameran är här!

Smart Content Manager

Gör det möjligt att på ett enkelt sätt kunna redigera och organisera dina bilder precis så som du vill ha dem. Du kommer kunna skapa mappar, tagga bilder och en massa annat, utan dator och utan krångel. Det finns också inställningar för hur du vill att dina bilder ska visas, allt ifrån tabloidformat till tidslinje.

Filma i Slow Motion

Med Galaxy Camera kan du filma direkt i slow motion, detta derför att vissa ögonblick vill man bara inte missa. Genom Slow Motion-funktionen blir det möjligt att filma i 120 bilder per sekund. Du fångar dina bästa stunder med bra skärpa, så du kan njuta av dem om och om igen. 

Samsung Galaxy Camera har förutom allt det ovannämda även en riktig tilltagande design. En mer stilren och fräsch kamera finns troligtvis inte.

182361 182361 Samsung Samsung Galaxy Cam EK-GC100 White EK-GC100ZWANEE Samsung Galaxy Camera Samsung Galaxy Camera är en ny otroligt smart kamera som gör fotorafering både enklare och roligare. Med sina 21x optisk zoom kan du verkligen komma nära inpå ditt motiv. Detta i samarbete med en 16 megapixels BSI CMOS-sensor gör att du kommer få knivskarpa bilder även på långt håll. Förutom den ljusstraka optiken  och den optiska bildstabilisatorn. Har kameran även en mängd smarta funktioner till exempel kan du tack vare 3G och WiFi ladda upp bilder, och dela dem med din vänner direkt i kameran. Samsung Galaxy Camera är även utrustad med det mycket populära operativsystemet Android 4.1 Jelly Bean.  Smart Pro Mode Detta är en samling av en mängd olika inställningar som är utformade för att passa just ditt material oavsett vilken situation du än hammnar i. Vare sig om det skulle vara en fotbollsmatch i rörelse eller en stadsvy från semestern. Tack vare denna funktion kommer du alltid kunna ta proffsiga bilder, utan krångel. 4,8" HD Super Clear Touch-skärm Nu behöver du inte längre vänta tills du kommer hem till datorn för att se och redigera dina bilder. Detta derför att Samsungs Galaxy Camera har en alldeles utomordentlig pekskärm som har en riktigt skarp bildåtergivning. Nu kan du Spela in dina HD-filmer och kolla på dem direkt, detta på en 16:9-skärm. Voice Control Galaxy Camera tar inte bara bra bilder, den är så smart att den kan lyssna och ta korta kommandon. Om du exempelvis skulle vilja zooma in eller ut så är det inte svårare än att tala om det. Är du i galleriet kan du dessutom säg åt kameran att rotera, radera eller till och med dela dina bilder. Den smarta kameran är här! Smart Content Manager Gör det möjligt att på ett enkelt sätt kunna redigera och organisera dina bilder precis så som du vill ha dem. Du kommer kunna skapa mappar, tagga bilder och en massa annat, utan dator och utan krångel. Det finns också inställningar för hur du vill att dina bilder ska visas, allt ifrån tabloidformat till tidslinje. Filma i Slow Motion Med Galaxy Camera kan du filma direkt i slow motion, detta derför att vissa ögonblick vill man bara inte missa. Genom Slow Motion-funktionen blir det möjligt att filma i 120 bilder per sekund. Du fångar dina bästa stunder med bra skärpa, så du kan njuta av dem om och om igen.  Samsung Galaxy Camera har förutom allt det ovannämda även en riktig tilltagande design. En mer stilren och fräsch kamera finns troligtvis inte. Okategoriserade produkter 4,5 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter