Smart kompaktkamera med inbyggd WiFi

Samsung WB250 Black

  Art.nr: 186292
  • 14 megapixlar
  • Inbyggd WiFi
  • 18x optisk zoom
  • 24mm vidvinkel
  • Många roliga filter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung WB250 är en ny, smart kompaktkamera som kommer göra det enkelt att både fota och sedan dela ditt material. Kameran är utrustad med WiFi, och med en 18x optisk zoom som kommer göra det väldigt enkelt för dig att fånga motiv på långt avstånd. Kamerans inbyggda WiFi gör det även möjligt för dig att styra din kamera via din smartphone, detta för att ingen ska bli utesluten från gruppbilden.

14-megapixels BSI CMOS-sensor

Det finns ögonblick värda att fotografera och som skulle kunna bli riktigt kvalitativa bilder, dock så är ljusförhållandena för dåliga så ögonblicket glider dig ur handen. WB250 är framtagen för att alltid kunna leverera toppen-bilder, även i sämre ljus så du aldrig behöver missa de där stunderna och ögonblicken. Med en 14-megapixels BSI CMOS-sensor som behöver mindre ljus för att kunna ta bra bilder, kommer du kunna ta högkvalitativa bilder i svagt ljus med hög upplösning. 

Inbyggd WiFi

Med WiFi i din kamera skapas många nya möjligheter. Du kan snabbt ansluta till ditt nätverk med en direktknapp och sedan är det mycket enkelt att dela, visa och spara. Den här specifikationen gör även kameran ypperlig för att ha med sig på resan då du alltid kan visa dina nära och kära vad du upplever, vart du än befinner dig i världen. Med inbyggd WiFi har du också möjlighet att styra din kamera via din smartphone. Du kan justera inställningar, zooma in och ut och givetvis ta bilder.

En sista smart sak med att ha WiFi i sin kamera är att uppdateringarna blir mycket enklare. Varje gång en uppdatering finns tillgänglig för din kamera och du ansluter till ett WiFi-nätverk, kommer ett meddelande dyka upp på skärmen. Det enda du därefter behöver göra är att ansluta kameran till din dator. På detta sätt slipper du leta efter uppdateringar och krångla med att få det att fungera, WB250 gör det enkelt för dig.

24mm vidvinkel och 18x optisk zoom

Med 24mm vidvinkel är det enkelt att fotografera slående vyer och byggnader i panorama. Och med den 18x optiska zoomen kommer du du kunna ta högupplösta närbilder på avstånd. En smart kamera och en proffsig kamera. 

Gränssnitt

WB250 har ett utmärkt gränssnitt som är enkelt att förstå sig på och som är enkelt att navigera i. Du kan antigen använda den lite större "5-stegsknappen" för att navigera dig genom alla menyer, alternativt så kan du skriva och navigera dig direkt på touchskärmen. Detta gör det mycket enkelt om du skulle vilja dela dina bilder till en e-postadress och behöver skriva adresser och texter, du knappar helt enkelt in allt precis som du gör på din smartphone.

Motion Photo

Med WB250 kommer du kunna experimentera med en mängd olika häftiga funktioner och filter. En av alla dessa funktioner är "Motion Photo". Med den här funktionen kan du fota en vän som dansar eller en hund som rör på svansen, därefter fryser du resten av bakgrunden genom att stryka över skärmen - klart!

 

 

186292 Samsung Samsung WB250 Black EC-WB250FFPBE2 Samsung WB250 är en ny, smart kompaktkamera som kommer göra det enkelt att både fota och sedan dela ditt material. Kameran är utrustad med WiFi, och med en 18x optisk zoom som kommer göra det väldigt enkelt för dig att fånga motiv på långt avstånd. Kamerans inbyggda WiFi gör det även möjligt för dig att styra din kamera via din smartphone, detta för att ingen ska bli utesluten från gruppbilden. 14-megapixels BSI CMOS-sensor Det finns ögonblick värda att fotografera och som skulle kunna bli riktigt kvalitativa bilder, dock så är ljusförhållandena för dåliga så ögonblicket glider dig ur handen. WB250 är framtagen för att alltid kunna leverera toppen-bilder, även i sämre ljus så du aldrig behöver missa de där stunderna och ögonblicken. Med en 14-megapixels BSI CMOS-sensor som behöver mindre ljus för att kunna ta bra bilder, kommer du kunna ta högkvalitativa bilder i svagt ljus med hög upplösning.  Inbyggd WiFi Med WiFi i din kamera skapas många nya möjligheter. Du kan snabbt ansluta till ditt nätverk med en direktknapp och sedan är det mycket enkelt att dela, visa och spara. Den här specifikationen gör även kameran ypperlig för att ha med sig på resan då du alltid kan visa dina nära och kära vad du upplever, vart du än befinner dig i världen. Med inbyggd WiFi har du också möjlighet att styra din kamera via din smartphone. Du kan justera inställningar, zooma in och ut och givetvis ta bilder. En sista smart sak med att ha WiFi i sin kamera är att uppdateringarna blir mycket enklare. Varje gång en uppdatering finns tillgänglig för din kamera och du ansluter till ett WiFi-nätverk, kommer ett meddelande dyka upp på skärmen. Det enda du därefter behöver göra är att ansluta kameran till din dator. På detta sätt slipper du leta efter uppdateringar och krångla med att få det att fungera, WB250 gör det enkelt för dig. 24mm vidvinkel och 18x optisk zoom Med 24mm vidvinkel är det enkelt att fotografera slående vyer och byggnader i panorama. Och med den 18x optiska zoomen kommer du du kunna ta högupplösta närbilder på avstånd. En smart kamera och en proffsig kamera.  Gränssnitt WB250 har ett utmärkt gränssnitt som är enkelt att förstå sig på och som är enkelt att navigera i. Du kan antigen använda den lite större "5-stegsknappen" för att navigera dig genom alla menyer, alternativt så kan du skriva och navigera dig direkt på touchskärmen. Detta gör det mycket enkelt om du skulle vilja dela dina bilder till en e-postadress och behöver skriva adresser och texter, du knappar helt enkelt in allt precis som du gör på din smartphone. Motion Photo Med WB250 kommer du kunna experimentera med en mängd olika häftiga funktioner och filter. En av alla dessa funktioner är "Motion Photo". Med den här funktionen kan du fota en vän som dansar eller en hund som rör på svansen, därefter fryser du resten av bakgrunden genom att stryka över skärmen - klart!     Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter