Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smart kompaktkamera med inbyggd WiFi

Samsung WB30 Black

  Art.nr: 186280
  • 16,2 megapixlar
  • Optisk bildstabilisering
  • Inbyggd WiFi
  • Vidvinkelsobjektiv
  • 10x Optisk zoom

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung WB30 är en ny, slimmad och smart kamera framtagen för att återspegla ett fantastiskt bildresultat. Med WB30 kommer du kunna ta foton på nära och långt håll. Sedan när bilderna är tagna är det mycket enkelt för dig att dela med dig av dina foton till familj och vänner  via WiFi. Kameran har även en 10x optisk zoom vilket betyder att du kommer kunna fånga kvalitativt material, även om motivet befinner sig på lång räckhåll. Zommen kan vara extra viktig för dig som tycker om att fotografera djur och natur. Tills sist kan jag bara nämna att WB30 är utrustad med ett 24 mm vidvinkelsobjektiv som ser till atta ingenting är för stort eller för långt borta. 

10x optisk zoom

Med WB30 blir det mycket enkelt att fota och filma, det är enkelt att fånga vyer och byggnader i panorama-läget med 24 mm vidvinkel. kameran är utrustad med en 10x optisk zoom som ser till att du kommer nära dina motiv och att du har chansen att fånga riktigt skarpa bilder på långt avstånd.

Inbyggd WiFi

Med WB30 och dess inbyggda WiFi skappas en mängd nya möjligheter. Med WiFin ansluter du snabbt och enkelt till din telefon eller dator och kan därefter ladda upp dina bilder på sociala nätverk eller maila dem som vykort från semestern. Det är också möjligt att styra din kamera med din mobiltelefon till exempel kan du förhandsgranska bilder, justera inställningar och ha möjlighet till att zooma in och ut. 

Motion Photo

Med WB30 kommer du kunna experimentera med en mängd olika häftiga funktioner och filter. En av alla dessa funktioner är "Motion Photo". Med den här funktionen kan du fota en vän som dansar eller en hund som rör på svansen, därefterfryser du resten av bakgrunden genom att stryka över skärmen - klart!

3 tums LCD-skärm

Kameran har en 3 tums stor LCD-skärm som visar dina bilder klart och utan reflektioner. Skärmen återskapar bilderna precis som de är,det går till och med att förhandsgranska dina bilder i solljus.

Filter och Split shot

Med WB30 är det enkelt att vara kreativ, med hjälp av kamerans alla filter kan du enkelt skapa fantastiska och roliga bilder. Några filter som finns tillgängliga i WB30 är: Cartoon Filter, Cross Filter och Ink Painting.

I WB30 finns även andra roliga och användbara filter/ Funktioner som bla. Panorama och Split Shot. Med Split Shot kan du sammanfoga bilder och skapa någonting helt nytt och unikt. Du kan exempelvis göra dig själv till en kentaur, allt du behöver är en häst. Med WB30 är det bara fantasin som sätter gränserna. 

Samsung Samsung WB30 Black EC-WB30FZBPBE2 Samsung WB30 är en ny, slimmad och smart kamera framtagen för att återspegla ett fantastiskt bildresultat. Med WB30 kommer du kunna ta foton på nära och långt håll. Sedan när bilderna är tagna är det mycket enkelt för dig att dela med dig av dina foton till familj och vänner  via WiFi. Kameran har även en 10x optisk zoom vilket betyder att du kommer kunna fånga kvalitativt material, även om motivet befinner sig på lång räckhåll. Zommen kan vara extra viktig för dig som tycker om att fotografera djur och natur. Tills sist kan jag bara nämna att WB30 är utrustad med ett 24 mm vidvinkelsobjektiv som ser till atta ingenting är för stort eller för långt borta.  10x optisk zoom Med WB30 blir det mycket enkelt att fota och filma, det är enkelt att fånga vyer och byggnader i panorama-läget med 24 mm vidvinkel. kameran är utrustad med en 10x optisk zoom som ser till att du kommer nära dina motiv och att du har chansen att fånga riktigt skarpa bilder på långt avstånd. Inbyggd WiFi Med WB30 och dess inbyggda WiFi skappas en mängd nya möjligheter. Med WiFin ansluter du snabbt och enkelt till din telefon eller dator och kan därefter ladda upp dina bilder på sociala nätverk eller maila dem som vykort från semestern. Det är också möjligt att styra din kamera med din mobiltelefon till exempel kan du förhandsgranska bilder, justera inställningar och ha möjlighet till att zooma in och ut.  Motion Photo Med WB30 kommer du kunna experimentera med en mängd olika häftiga funktioner och filter. En av alla dessa funktioner är "Motion Photo". Med den här funktionen kan du fota en vän som dansar eller en hund som rör på svansen, därefterfryser du resten av bakgrunden genom att stryka över skärmen - klart! 3 tums LCD-skärm Kameran har en 3 tums stor LCD-skärm som visar dina bilder klart och utan reflektioner. Skärmen återskapar bilderna precis som de är,det går till och med att förhandsgranska dina bilder i solljus. Filter och Split shot Med WB30 är det enkelt att vara kreativ, med hjälp av kamerans alla filter kan du enkelt skapa fantastiska och roliga bilder. Några filter som finns tillgängliga i WB30 är: Cartoon Filter, Cross Filter och Ink Painting. I WB30 finns även andra roliga och användbara filter/ Funktioner som bla. Panorama och Split Shot. Med Split Shot kan du sammanfoga bilder och skapa någonting helt nytt och unikt. Du kan exempelvis göra dig själv till en kentaur, allt du behöver är en häst. Med WB30 är det bara fantasin som sätter gränserna.  Okategoriserade produkter 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter