Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Flexibelt och prisvärt teleobjektiv!

Canon EF-S 55-250MM IS II WB

  Art.nr: 168759
 • Bildstabilisator i 4 steg
 • Lins med UD-glas
 • Antireflexbehandling
 • Version II
 • Cirkelformad bländare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon original 55-250mm IS II objektiv som levereras i vit kartong och med engelsk bruksanvisning.

Det kompakta och prisvärda EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS ger verkligt flexibla möjligheter för telefotografering. Teleobjektivet har en bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering och dämpar oskärpa vid fotografering i svagt ljus. Mellan version I och II är det en mindre designskillnad men prestandan är exakt samma.

Egenskaper:

 

  • Prisvärd telezoom
  • Motsvarar brännvidd 88-400 mm
  • Bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering
  • Lins med UD-glas
  • Filterdiameter 58mm
  • Antireflexbehandling
  • Cirkelformad bländare
 • En allsidig telezoom för EOS kameror med EF-S fattning.

  Prisvärd och effektiv telezoom
  EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS är en telezoom som kombinerar riktigt kraftfulla prestanda med hög bildkvalitet. Med en brännvidd motsvarande 88-400 mm i 35 mm-format passar den perfekt för alla som vill ha en kostnadseffektiv, flexibel telezoom för många olika ändamål.

  Bildstabilisator med automatisk identifiering av panorering
  EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS motverkar oönskade kameraskakningar med hjälp av Canons senaste bildstabiliseringsteknik som sker i 4 steg. Slutartider som är upp till 4 gånger långsammare kan användas, utan att bilderna blir suddiga. Den automatiska identifieringen av panorering stänger automatiskt av bildstabilisatorn, antingen i horisontellt eller vertikalt läge, när rörliga motiv följs.

  Lins med UD-glas
  EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS har en Canon-lins med UD-glas (ultralåg färgspridning) för att dämpa effekterna av sekundära kromatiska avvikelser och ge klara, skarpa bilder med hög kontrast utan kantfärgning i hela zoomomfånget.

  Antireflexbehandling
  Med Canons antireflexbehandling Super Spectra bekämpas spökbilder och ljusslöjor. Det ljus som reflekteras från interna linser och digitala kamerasensorer absorberas. Antireflexbehandlingen bidrar också till att ge korrekt färgbalans och skarpa resultat med hög kontrast.

  Cirkelformad bländare
  För bilder som tas med stor bländaröppning ger den cirkelformade bländaren mjuka, jämna bakgrundsslöjor (bokeh). Perfekt för att framhäva objekt som fotograferas mot distraherande bakgrunder.

  Blyfritt glas
  I tillverkningen av EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS används bara miljövänligt, blyfritt glas.

  Tillbehör
  Till EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS medföljer ett linsskydd

 

Komplettera ditt köp

(22 st)
 • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
 • Rengöringsspray 200 ml
 • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

Canon Canon EF-S 55-250MM IS II WB 5123B005 Canon original 55-250mm IS II objektiv som levereras i vit kartong och med engelsk bruksanvisning.Det kompakta och prisvärda EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS ger verkligt flexibla möjligheter för telefotografering. Teleobjektivet har en bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering och dämpar oskärpa vid fotografering i svagt ljus. Mellan version I och II är det en mindre designskillnad men prestandan är exakt samma.Egenskaper:  Prisvärd telezoom Motsvarar brännvidd 88-400 mm Bildstabilisator i 4 steg som automatiskt identifierar panorering Lins med UD-glas Filterdiameter 58mm Antireflexbehandling Cirkelformad bländare En allsidig telezoom för EOS kameror med EF-S fattning. Prisvärd och effektiv telezoom EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS är en telezoom som kombinerar riktigt kraftfulla prestanda med hög bildkvalitet. Med en brännvidd motsvarande 88-400 mm i 35 mm-format passar den perfekt för alla som vill ha en kostnadseffektiv, flexibel telezoom för många olika ändamål. Bildstabilisator med automatisk identifiering av panorering EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS motverkar oönskade kameraskakningar med hjälp av Canons senaste bildstabiliseringsteknik som sker i 4 steg. Slutartider som är upp till 4 gånger långsammare kan användas, utan att bilderna blir suddiga. Den automatiska identifieringen av panorering stänger automatiskt av bildstabilisatorn, antingen i horisontellt eller vertikalt läge, när rörliga motiv följs. Lins med UD-glas EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS har en Canon-lins med UD-glas (ultralåg färgspridning) för att dämpa effekterna av sekundära kromatiska avvikelser och ge klara, skarpa bilder med hög kontrast utan kantfärgning i hela zoomomfånget. Antireflexbehandling Med Canons antireflexbehandling Super Spectra bekämpas spökbilder och ljusslöjor. Det ljus som reflekteras från interna linser och digitala kamerasensorer absorberas. Antireflexbehandlingen bidrar också till att ge korrekt färgbalans och skarpa resultat med hög kontrast. Cirkelformad bländare För bilder som tas med stor bländaröppning ger den cirkelformade bländaren mjuka, jämna bakgrundsslöjor (bokeh). Perfekt för att framhäva objekt som fotograferas mot distraherande bakgrunder. Blyfritt glas I tillverkningen av EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS används bara miljövänligt, blyfritt glas. Tillbehör Till EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS medföljer ett linsskydd  Okategoriserade produkter 4,2 6 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter