Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Objektiv med brett zoomomfång, ultraljudsmotor och bildstabilisering

Tamron AF Di II VC 18-270 PZD Canon

  Art.nr: 154966
  • 18 - 270 mm
  • f/3,5 - 6,3
  • Inbyggd bildstabilisering
  • Ultraljudsmotor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tamron AF Di II VC 18-270 PZD är ett zoomobjektiv för Canon systemkameror och kallas världens minsta & lättaste 15x zoomobjektiv. 18-270 mm brännvidd med en största bländare på ƒ/3.5-6.3 med ultrasonisk piezoelektrisk AF-motor för APS-C SLR-kameror.

Det nya objektivet har en nyutvecklad piezoelektrisk ultrasonisk (ultraljud) AF-motor, vilket innebär tyst, exakt och extremt snabbt autofokus. Dessutom har den unika antivibrationstekniken (VC) förbättrats för att möjliggöra en mer kompakt design.

Objektivet övertygar med sin mångsidighet, med ett brännviddsomfång som täcker praktiskt taget alla fotografiska situationer. Dess kompakta design och låga vikt gör den till ett idealiskt resesällskap.

Det finns två typer av ultrasoniska motorer på marknaden, så kallade traveling wave och standing wave. Det nya objektivet använder den senare typen, som är snabbare, tystare, exaktare och mer kompakt.

Utökad femårig garanti

Här följer de viktigaste villkoren för den utökade femåriga garantin:

• Du registrerar dig inom 2 månader efter köpet.
• Du är slutanvändare och bosatt inom EU eller i följande länder: Andorra, Gibraltar, Island, Norge, Turkiet eller Ukraina.
• Du har köpt objektivet av en återförsäljare med säte inom EU eller i något av följande länder: Andorra, Gibraltar, Island, Norge, Turkiet eller Ukraina.
• Du är den första köparen (garantin är inte överlåtelsebar).

För att registrera din utökade garanti kan du klicka här.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Tamron Tamron AF Di II VC 18-270 PZD Canon 41700B008E Tamron AF Di II VC 18-270 PZD är ett zoomobjektiv för Canon systemkameror och kallas världens minsta & lättaste 15x zoomobjektiv. 18-270 mm brännvidd med en största bländare på ƒ/3.5-6.3 med ultrasonisk piezoelektrisk AF-motor för APS-C SLR-kameror.Det nya objektivet har en nyutvecklad piezoelektrisk ultrasonisk (ultraljud) AF-motor, vilket innebär tyst, exakt och extremt snabbt autofokus. Dessutom har den unika antivibrationstekniken (VC) förbättrats för att möjliggöra en mer kompakt design.Objektivet övertygar med sin mångsidighet, med ett brännviddsomfång som täcker praktiskt taget alla fotografiska situationer. Dess kompakta design och låga vikt gör den till ett idealiskt resesällskap.Det finns två typer av ultrasoniska motorer på marknaden, så kallade traveling wave och standing wave. Det nya objektivet använder den senare typen, som är snabbare, tystare, exaktare och mer kompakt. Utökad femårig garanti Här följer de viktigaste villkoren för den utökade femåriga garantin:• Du registrerar dig inom 2 månader efter köpet.• Du är slutanvändare och bosatt inom EU eller i följande länder: Andorra, Gibraltar, Island, Norge, Turkiet eller Ukraina.• Du har köpt objektivet av en återförsäljare med säte inom EU eller i något av följande länder: Andorra, Gibraltar, Island, Norge, Turkiet eller Ukraina.• Du är den första köparen (garantin är inte överlåtelsebar).För att registrera din utökade garanti kan du klicka här. Canon-objektiv 4 8 3490 SEK 3490 NewCondition PreOrder
  1. Foto
  2. Objektiv
  3. Canon-objektiv