Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfulla Panasonic GX7 med WiFi och NFC

Panasonic DMC-GX7 14-42

  Art.nr: 196280
  • 16 megapixel
  • Live MOS sensor
  • Micro Four Thirds-fattning
  • Kamerahus byggt av magnesiumlegering
  • Avancerade AF-funktioner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic DMC-GX7 är en förstklassig kompaktsystemkamera med ett kvalitativt kamerahus som rymmer mängder av användbara funktioner. Med GX7 kommer du kunna fånga skarpt material med realistiska detaljer. Detta genom att kameran fullt ut utnyttjar den nyutvecklade 16,00-megapixels Digital Live MOS sensorn och Venus Engine, vilket återges på bilderna med hög upplösning även i situationer med svagt ljus. Allt som har nämnts ovan plus mycket mer kommer arbeta för att dina foton och filmer alltid blir över förväntan.

Kamerahus

Kamerahuset är byggt av magnesiumlegering, vilket ger en känsla av kvalitet, samtidigt som kameran är lätt och smidig att ta med sig på allt ifrån solsemestern till fjällvandringen. GX7 ger ett bra grepp, vilket gör att du slipper vara orolig över att tappa din kamera. 

Autofokus

Panasonic DMC-GX7 har ett Kontrast-AF-systeme vilket utmärker sig genom både snabbhet och precision, detta genom att utbyta digitala signaler mellan kamera och objektiv i hög fart. Kameran ger dig en mångfald av avancerade AF-funktioner som förstärker användbarheten i en rad olika fotosituationer. Exempel på en av dessa ärLow Light AF funktionen som gör att du kan fokusera på motivet ännu mer exakt i -4EV situationer, motsvarande en mörk stjärnhimmel.

Bildstabilisering 

Den optiska bildstabilisatorn är inbyggd i kamerahuset, vilket gör det roligare att använda äldre objektiv. Bildstabiliseringen är mycket bra och du kommer få jämna resultat utan mindre kamerskakningar och rörelseoskärpa, även vid fotografering och filmning utan stativ.

WiFi och NFC

Kameran har inbyggd Wifi och NFC, och du kan med en gratis app styra kameran och ta bilder med den från din iPhone eller Android-smartphone. givetvis kan du även föra över bilder snabbt och enkelt. 

Full HD-video

DMC-GX7 spelar in i full-HD 1920 x 1080, 60p / 50p vilket ger en mjuk och högkvalitativ video i AVCHD Progressive- och MP4-format med stereoljud. För videoinspelning finns den praktiska full-time AF funktionen och AF tracking tillgänglig, som hjälper dig med att behålla fokus när du filmar.

Titta även på

(90 st)
  • 24,3 megapixels APS-C-sensor
  • OLED TruFinder-sökare
  • Världens snabbaste autofokus*

8 989:-

Panasonic Panasonic DMC-GX7 14-42 DMC-GX7KEC-K Panasonic DMC-GX7 är en förstklassig kompaktsystemkamera med ett kvalitativt kamerahus som rymmer mängder av användbara funktioner. Med GX7 kommer du kunna fånga skarpt material med realistiska detaljer. Detta genom att kameran fullt ut utnyttjar den nyutvecklade 16,00-megapixels Digital Live MOS sensorn och Venus Engine, vilket återges på bilderna med hög upplösning även i situationer med svagt ljus. Allt som har nämnts ovan plus mycket mer kommer arbeta för att dina foton och filmer alltid blir över förväntan.KamerahusKamerahuset är byggt av magnesiumlegering, vilket ger en känsla av kvalitet, samtidigt som kameran är lätt och smidig att ta med sig på allt ifrån solsemestern till fjällvandringen. GX7 ger ett bra grepp, vilket gör att du slipper vara orolig över att tappa din kamera. AutofokusPanasonic DMC-GX7 har ett Kontrast-AF-systeme vilket utmärker sig genom både snabbhet och precision, detta genom att utbyta digitala signaler mellan kamera och objektiv i hög fart. Kameran ger dig en mångfald av avancerade AF-funktioner som förstärker användbarheten i en rad olika fotosituationer. Exempel på en av dessa ärLow Light AF funktionen som gör att du kan fokusera på motivet ännu mer exakt i -4EV situationer, motsvarande en mörk stjärnhimmel.Bildstabilisering Den optiska bildstabilisatorn är inbyggd i kamerahuset, vilket gör det roligare att använda äldre objektiv. Bildstabiliseringen är mycket bra och du kommer få jämna resultat utan mindre kamerskakningar och rörelseoskärpa, även vid fotografering och filmning utan stativ.WiFi och NFCKameran har inbyggd Wifi och NFC, och du kan med en gratis app styra kameran och ta bilder med den från din iPhone eller Android-smartphone. givetvis kan du även föra över bilder snabbt och enkelt. Full HD-videoDMC-GX7 spelar in i full-HD 1920 x 1080, 60p / 50p vilket ger en mjuk och högkvalitativ video i AVCHD Progressive- och MP4-format med stereoljud. För videoinspelning finns den praktiska full-time AF funktionen och AF tracking tillgänglig, som hjälper dig med att behålla fokus när du filmar. Systemkamera 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Systemkamera