Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sling strap som är designad för komfort!

Joby ULTRAFIT SLING STRAP

  Art.nr: 186522
JOBY's UltraFit Sling Strap låter dig snabbt och säkert placera din kamera precis hur du vill ha den intill kroppen. Den är lätt och smidig och det blir inte lika tungt att bära med din kamera.Designad till män.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sling strap som är designad för komfort!

Utvecklad och designad med hjälp av fotografer som har provat alla produket på marknanden. JOBY's UltraFit Sling Strap låter dig snabbt och säkert placera din kamera precis hur du vill ha den intill kroppen. Den är lätt och smidig och det blir inte lika tungt att bära med din kamera. 

Kameraremmen går att anpassa snabbt till precis den längd du vill ha, den hänger alltid perfekt runt din kropp. Dessutom är den liten och smidig så att du lätt kan få ner den tillsammans med din kamera i en liten väska.

Det finns två versioner, en som är utvecklad för män och en som är utvecklad för kvinnor. Detta är för att passformen skiljer sig en aning.

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • Rengör dina objektiv
  • Perfekt att borsta rent kamerahus
  • Två mikrofiber-toppar

49:-

Joby Joby ULTRAFIT SLING STRAP JB01257 Sling strap som är designad för komfort! Utvecklad och designad med hjälp av fotografer som har provat alla produket på marknanden. JOBY's UltraFit Sling Strap låter dig snabbt och säkert placera din kamera precis hur du vill ha den intill kroppen. Den är lätt och smidig och det blir inte lika tungt att bära med din kamera.  Kameraremmen går att anpassa snabbt till precis den längd du vill ha, den hänger alltid perfekt runt din kropp. Dessutom är den liten och smidig så att du lätt kan få ner den tillsammans med din kamera i en liten väska. Det finns två versioner, en som är utvecklad för män och en som är utvecklad för kvinnor. Detta är för att passformen skiljer sig en aning. Okategoriserade produkter 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter