Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Ultratunn extern DVD-brännare från ASUS!

ASUS SDRW-08U5S-U/SIL/G/AS - Fyndvara

  Art.nr: X189103
  • DVD-brännare
  • Skriver och läser DVD i 8x
  • USB 2.0
  • Drivs med ström via USB-porten

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ASUS SDRW-08U5S-U/SIL/G/AS är världens tunnaste DVD-brännare med skrivhastighet på 8x. Den tunna designen gör sig perfekt på kontoret, i hemmet eller på resan. 

Marknadens tunnaste externa DVD-brännare

SDRW-08U5S-U är byggd med avancerad ingenjörsteknik för att kunna stoltsera med en sidoprofil på endast 13 mm. Formfaktorn gör att den ser extremt vacker ut och SDRW-08U5S-U kan enkelt flyttas och placeras med sin portabla och användbara formfaktor. Den är ett perfekt tillbehör till Ultrabooks och andra portabla enheter.

Flexibel tvålägesplacering

Ett inbyggt stativ fälls smidigt ut och in så att du enkelt kan byta mellan stående och liggande placering vid behov. Det integrerade stativet är bekvämt, sparar plats och man slipper bära på ytterligare tillbehör.

Bränn skivor snabbt och enkelt

Med 3 enkla steg kan du snabbt och enkelt börja bränna skivor.

1. Dra och släpp filer till enheten

2. Enheten bränner in materialet på skivan

3. Skivan är klar och kan användas på en gång

Du får garanterad hög kvalitet på alla brända skivor och den inbyggda enhetshanteringen förtestar all data och media innan bränningen slutförs. 

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X189103 ASUS ASUS SDRW-08U5S-U/SIL/G/AS SDRW-08U5S-U/SIL/G/AS ASUS SDRW-08U5S-U/SIL/G/AS är världens tunnaste DVD-brännare med skrivhastighet på 8x. Den tunna designen gör sig perfekt på kontoret, i hemmet eller på resan.  Marknadens tunnaste externa DVD-brännare SDRW-08U5S-U är byggd med avancerad ingenjörsteknik för att kunna stoltsera med en sidoprofil på endast 13 mm. Formfaktorn gör att den ser extremt vacker ut och SDRW-08U5S-U kan enkelt flyttas och placeras med sin portabla och användbara formfaktor. Den är ett perfekt tillbehör till Ultrabooks och andra portabla enheter. Flexibel tvålägesplacering Ett inbyggt stativ fälls smidigt ut och in så att du enkelt kan byta mellan stående och liggande placering vid behov. Det integrerade stativet är bekvämt, sparar plats och man slipper bära på ytterligare tillbehör. Bränn skivor snabbt och enkelt Med 3 enkla steg kan du snabbt och enkelt börja bränna skivor. 1. Dra och släpp filer till enheten 2. Enheten bränner in materialet på skivan 3. Skivan är klar och kan användas på en gång Du får garanterad hög kvalitet på alla brända skivor och den inbyggda enhetshanteringen förtestar all data och media innan bränningen slutförs.  CD & DVD-brännare 4,8 18 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Extern Lagring
  4. CD & DVD-brännare