Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

64 GB USB-minne med USB 3.0

SanDisk Ultra 64GB USB 3.0 - Fyndvara

  Art.nr: X242841
  • 64 GB
  • USB 3.0 Typ A
  • Läshastighet upp till 100 MB/s
  • Skrivhastighet upp till 10 MB/s
  • Lösenordsskydd

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


SanDisk Ultra USB 3.0 kombinerar allt du vill ha i ett USB-minne; snabb överföring, kompakt format, säker kryptering och bred kompatibilitet. USB 3.0-standard ger dig tio gånger snabbare överföringshastighet än föregående standard och 64 GB lagringskapacitet räcker för att du ska kunna flytta och förvara massor av bilder, filmer, musik och dokument.

Snabbare överföring med USB 3.0

USB 3.0 är standarden som tagit över efter USB 2.0 och ger cirka 10 gånger snabbare överföringshastigheter. SanDisk Ultra USB-minne har en läshastighet på upp till 100 MB/s och skrivhastighet runt 10 MB/s. Självklart är USB-minnet bakåtkompatibelt med alla USB 2.0-anslutningar.

SanDisk Extreme GO USB 3.1 64 GB USB-minne

Indragbar kontakt

Inget lock som kan tappas bort och försvinna, utan likt en brytbladskniv drar du kontakten framåt vid användning och sedan bakåt igen för att skydda den vid transport och förvaring.

SanDisk Extreme GO USB 3.1 64 GB USB-minne

Lösenordsskydd

Har du filer du är extra rädd om som du inte vill andra ska komma åt kan du skapa en egen mapp och lägga på ett lösenordsskydd på den. Allt du lägger i mappen skyddas från obehöriga. SanDisk Ultra inkluderar SanDisk SecureAccess programvara (nedladdning krävs) som skyddar dina privata filer i med 128-bitars AES-kryptering.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X242841 SanDisk SanDisk Ultra 64GB USB 3.0 SDCZ48-064G-U46 SanDisk Ultra USB 3.0 kombinerar allt du vill ha i ett USB-minne; snabb överföring, kompakt format, säker kryptering och bred kompatibilitet. USB 3.0-standard ger dig tio gånger snabbare överföringshastighet än föregående standard och 64 GB lagringskapacitet räcker för att du ska kunna flytta och förvara massor av bilder, filmer, musik och dokument. Snabbare överföring med USB 3.0 USB 3.0 är standarden som tagit över efter USB 2.0 och ger cirka 10 gånger snabbare överföringshastigheter. SanDisk Ultra USB-minne har en läshastighet på upp till 100 MB/s och skrivhastighet runt 10 MB/s. Självklart är USB-minnet bakåtkompatibelt med alla USB 2.0-anslutningar. Indragbar kontakt Inget lock som kan tappas bort och försvinna, utan likt en brytbladskniv drar du kontakten framåt vid användning och sedan bakåt igen för att skydda den vid transport och förvaring. Lösenordsskydd Har du filer du är extra rädd om som du inte vill andra ska komma åt kan du skapa en egen mapp och lägga på ett lösenordsskydd på den. Allt du lägger i mappen skyddas från obehöriga. SanDisk Ultra inkluderar SanDisk SecureAccess programvara (nedladdning krävs) som skyddar dina privata filer i med 128-bitars AES-kryptering. USB-minne 5 4 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Extern Lagring
  4. USB-minne