Acer Swift 5 (NX.A34ED.002) - 14" laptop med 11:e Gen. i7-processor & pekskärm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

14" laptop med 11:e Gen. i7-processor & pekskärm

Acer Swift 5 (NX.A34ED.002) - Fyndvara

  Art.nr: X1016146
  • Intel® Core™ i7-1165G7 processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • 14" FHD-pekskärm (IPS-panel)
  • Intel IRIS Xe grafik
  • Upp till 15 h batteritid
9 290:-

Delbetala från 813:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Acer Swift 5 är en 14" laptop som är perfekt för dig som vill ha en lätt och slimmad dator för alla dina dagliga datoruppgifter. Den kompakta designen med en vikt på ca. 1 kg, tillsammans med en batteritid på upp till 15 timmar gör att den lämpar sig för dig som ofta är på språng. Innanför det snygga chassit hittar du komponenter som den fyrkärniga processorn Intel® Core™ i7-1165G7, som i kombination med en 512 GB stor SSD-hårddisk och 16 GB RAM-minne ger dig mycket snabba hastigheter, likväl i program som dokument.

14" FHD-pekskärm med IPS-panel

Acer Swift 5 har givits en FHD-pekskärm (1920 x 1080) på 14 tum med tunna ramar. Bildskärmen är baserad på LED-bakgrundsbelyst teknik som ger dig ökad ljusstyrka och kontrast med snabbare upptända pixlar, och har utrustats med en IPS-panel för högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Du kan även trycka direkt på pekskärmen för enkel navigering.

11:e gen. Intel® Core™ i7-processor

11:e generationens Intel® Core ™ -processor ger kraft åt tunna och lätta bärbara datorer med branschledande CPU-prestanda, slående grafik, fantastisk AI-acceleration och bra batteritid. Intel® Optane™ -minne accelererar uppstarten av de program du använder mest. Den kraftfulla Intel® Core™-processorns otroliga hastighet gör det möjligt att redigera och streama videor på ett kick. 

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar program mycket snabbare än en mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Acer Swift 5 är på hela 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, filmer, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

Acer Swift 5 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

Intel IRIS Xe grafik

En annan nyhet är det integrerade Xe-grafikkortet baserat på den helt nya Gen. 12-arkitekturen. Vilket ger dig betydligt högre prestanda jämfört med den äldre Iris Plus G7 (Ice Lake).

Upp till 15 timmars batteritid

Acer Swift 5 har ett batteri som håller i upp till 15 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Smidigare åtkomst

Den inbyggda fingeravtrycksläsaren är ett snabbt och säkert sätt för Windows Hello att verifiera användares identitet utan lösenord. Använd WoV-funktionen (Wake On Voice) för att interagera med Windows 10 och Cortana när datorn är i viloläge.

Snabba WiFi 6 & Bluetooth 5.0

Med Intel WiFi 6 får du ta del av supersnabba nätverkshastigheter och stabilare trådlösa uppkopplingar än någonsin tidigare. Så att du lätt kan röra dig fritt i hela hemmet, samt smidigt uppkoppling när du är på språng. Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon samt ansluta trådlösa enheter såsom ett headset eller en datormus. Wifi 6 är 30-40 % snabbare är föregående 802.11ac-standard och har en maxhastighet på 9 608 Mbit/s.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.