Fyndvara

Smidig 14" laptop med AMD Ryzen™ 7 & RX Vega 10-grafik

ASUS R424DA-EK542T (90NB0M52-M08030) - Fyndvara

  Art.nr: X1011932
  • AMD Ryzen™ 7 3700U mobile processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Radeon™ RX Vega 10
  • 14" Full HD NanoEdge-skärm
  • Väger endast 1,5 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Oavsett om du är på jobbet, arbetar hemifrån eller är ledig så kommer denna 14" stora laptop att ge dig en snabb datorupplevelse i, allt i ett kompakt chassi. Inuti datorn hittar du komponenter som processorn AMD® Ryzen™ 7 3700U och en 512 GB SSD-hårddisk, vilket både ger dig mycket lagringsutrymme samt snabba hastigheter i viktiga program. Datorn har även utrustats med ErgoLift gångjärn som lutar upp tangentbordet för en skönare skrivupplevelse, samt bättre kylning av dess komponenter.

14" Fyrsidig NanoEdge-skärm

Den nya fyrsidiga NanoEdge-designen gör att skärmen nästan ser ramlös ut, så att du får mer skärm och mindre dödyta. Förhållandet mellan skärm och kropp är på 87 %. Laptopen är redan kompakt men får in en större skärm i ett mindre chassi, och med Full HD-upplösning får du snygga och klara färger i hög upplösning (1920 x 1080).

AMD Ryzen 7 3700U processor

AMD Ryzen 7 3700U ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har fyra fysiska kärnor och en maxhastighet på 4 GHz, allt för snabbare prestanda och multitasking. Du får prestanda för tyngre uppgifter så som videoredigering och animering, eller om du hellre vill spela. Det finns gott om kraft att släppa loss.

AMD Radeon RX Vega 10

ASUS R424DA-EK542T är en kompakt dator med AMDs kraftfulla APU, det gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet, perfekta möjligheter för multimedieskapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går nu snabbare.

512 GB SSD-hårddisk

Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i R424DA-EK542T är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder och musik.

8 GB RAM-minne

ASUS R424DA-EK542T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

ErgoLift-gångjärn

Datorns ErgoLift-gångjärn har flera funktioner, det lägger till 2-graders vinkling på tangentbordet för en skönare skrivupplevelse. Datorn kommer också upp lite grann vilket ger ett luftflöde under datorn för svalare komponenter och bättre prestanda.

Enkel att ta med överallt

Asus har haft i åtanke att datorn ska kunna följa med dig överallt, den har kompakta mått och väger endast 1,5 kg, det är bara att packa ner den i väskan och bege dig. Med dubbla band 802.11c Wi-Fi, kan du dessutom få ut 867 Mbps när tillfälle ges. För bästa tänkbara trådlösa prestandan.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1011932 ASUS ASUS R424DA-EK542T (90NB0M52-M08030) 90NB0M52-M08030 Oavsett om du är på jobbet, arbetar hemifrån eller är ledig så kommer denna 14" stora laptop att ge dig en snabb datorupplevelse i, allt i ett kompakt chassi. Inuti datorn hittar du komponenter som processorn AMD® Ryzen™ 7 3700U och en 512 GB SSD-hårddisk, vilket både ger dig mycket lagringsutrymme samt snabba hastigheter i viktiga program. Datorn har även utrustats med ErgoLift gångjärn som lutar upp tangentbordet för en skönare skrivupplevelse, samt bättre kylning av dess komponenter. 14" Fyrsidig NanoEdge-skärm Den nya fyrsidiga NanoEdge-designen gör att skärmen nästan ser ramlös ut, så att du får mer skärm och mindre dödyta. Förhållandet mellan skärm och kropp är på 87 %. Laptopen är redan kompakt men får in en större skärm i ett mindre chassi, och med Full HD-upplösning får du snygga och klara färger i hög upplösning (1920 x 1080). AMD Ryzen 7 3700U processor AMD Ryzen 7 3700U ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har fyra fysiska kärnor och en maxhastighet på 4 GHz, allt för snabbare prestanda och multitasking. Du får prestanda för tyngre uppgifter så som videoredigering och animering, eller om du hellre vill spela. Det finns gott om kraft att släppa loss. AMD Radeon RX Vega 10 ASUS R424DA-EK542T är en kompakt dator med AMDs kraftfulla APU, det gör att du kan njuta av videouppspelning i hög kvalitet, perfekta möjligheter för multimedieskapande och spelprestanda. Redigering av foton och videoklipp eller att skapa någon form av grafiskt innehåll går nu snabbare. 512 GB SSD-hårddisk Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i R424DA-EK542T är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder och musik. 8 GB RAM-minne ASUS R424DA-EK542T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse. ErgoLift-gångjärn Datorns ErgoLift-gångjärn har flera funktioner, det lägger till 2-graders vinkling på tangentbordet för en skönare skrivupplevelse. Datorn kommer också upp lite grann vilket ger ett luftflöde under datorn för svalare komponenter och bättre prestanda. Enkel att ta med överallt Asus har haft i åtanke att datorn ska kunna följa med dig överallt, den har kompakta mått och väger endast 1,5 kg, det är bara att packa ner den i väskan och bege dig. Med dubbla band 802.11c Wi-Fi, kan du dessutom få ut 867 Mbps när tillfälle ges. För bästa tänkbara trådlösa prestandan. Laptop 11 - 14 tum 2 1 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Laptop
  4. Laptop 11 - 14 tum