Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

27-tums 3D-skärm för film- & spelentusiaster

ASUS VG278HR - Fyndvara

  Art.nr: X193093
 • 27-tums 144Hz-skärm
 • 1920x1080 upplösning
 • 50 000 000:1 kontrast
 • 2ms responstid
 • Inbyggda högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Johan74 2013-12-02
  Topp 500 skribent

  Bästa skärmen hittills.

  Har testat EIZO´s 240hz skärm å den var minst en klass sämre än ASUS VG278HR.
  -Tekniken som EIZO´s turbo 240hz använder sig av kan laddas ned på "blurbusters" & använda den på ASUS VG278HR...har dock installerat programmet men upplever att spelupplevelsen blev sämre-dock betydligt bättre än EIZO´s 240hz turbo variant.
  -Överlägset bästa skärmen jag haft hittills!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 90LME6301T02231C-
Skärmstorlek 27,0 tum
Modellbeteckning VG278HR
Färg Svart
Bildegenskaper
Skärmteknik LCD med LED-bakbelysning
Skärmyta Matt
Bildskärmsupplösning 1920x1080
Pixelstorlek 0,311mm
Bildkvot 16:9
Kontrastförhållande Statiskt anges ej av tillverkaren
Kontrastförhållande Dynamiskt Mega Contrast
Betraktningsvinkel H°/V° 170/160
Ljusstyrka 300 cd/m2
Responstid 2 ms
Stöd för 3D Ja
Uppdateringsfrekvens 144Hz
Anslutningar
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4
VGA 1 st
DVI 1 st
DVI-typ DVI-D
Antal USB-portar 0 st
Anslutningar ljud 1st
Hörlursutgång 1 st
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt (RMS/Nominell) 3 Watt
TV-mottagare -
Övriga funktioner -
Anpassningsbarhet
VESA-standard 100x100
Lutningsbar (Tilt) -5/15 grader
Höj och sänkbar fot Ja
Roterbar Nej
Vridbar Ja
Fjärrkontroll Nej
Medföljer
Medföljande tillbehör DVI-kabel, VGA-kabel, Ljudkabel, Strömsladd, Nvidia 3D Vision Kit
Medföljande programvara -
Bruksanvisning Ja
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport 08-587 694 07
Dimensioner med fot
Bredd med fot 643mm
Djup med fot 250mm
Höjd med fot 438mm
Vikt med fot 8,30Kg

Produktbeskrivning

ASUS VG278HR

ASUS VG278HR erbjuder grym bildkvalitet i Full HD och 3D. Skärmen har en kontrast på 50 000 000:1 och ASUS Smart Contrast Ratio, vilket ger en exceptionell klarhet i bilden. I paketet medföljer det 3D-glasögon som tillsammans med kompatibla filmer och spel tar upplevelsen till en helt ny nivå. 

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning

Full HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.

2ms responstid

Med en responstid på 2ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar.

Inbyggda högtalare

ASUS VG278HR har två stycken inbyggda högtalare som levererar totalt 6 Watt uteffekt. Det räcker fullt ut för dig som kollar mycket på nyhetsklipp eller liknande på webben och inte har behovet av större högtalare.

Fäst din skärm på väggen

För att göra din datorplats lite lyxigare har du möjligheten att montera skärmen på väggen. Se tekniska specifikation vilken VESA-standard skärmen har och välj kompatibelt väggfäste.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

ASUS ASUS VG278HR 90LME6301T02231C- ASUS VG278HR ASUS VG278HR erbjuder grym bildkvalitet i Full HD och 3D. Skärmen har en kontrast på 50 000 000:1 och ASUS Smart Contrast Ratio, vilket ger en exceptionell klarhet i bilden. I paketet medföljer det 3D-glasögon som tillsammans med kompatibla filmer och spel tar upplevelsen till en helt ny nivå.  Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning Full HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor. 2ms responstid Med en responstid på 2ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar. Inbyggda högtalare ASUS VG278HR har två stycken inbyggda högtalare som levererar totalt 6 Watt uteffekt. Det räcker fullt ut för dig som kollar mycket på nyhetsklipp eller liknande på webben och inte har behovet av större högtalare. Fäst din skärm på väggen För att göra din datorplats lite lyxigare har du möjligheten att montera skärmen på väggen. Se tekniska specifikation vilken VESA-standard skärmen har och välj kompatibelt väggfäste. Bildskärm 5 1 3999 SEK 3999 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Dator & Surfplatta
 3. Bildskärm