Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Välvd 32" gamingskärm med 144 Hz uppdateringsfrekvens

ASUS ROG Strix XG32VQ - Fyndvara

  Art.nr: X1002444
  • Välvd 32" QHD (2560 x 1440)
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 4 ms responstid (GTG)
  • AMD Radeon™ FreeSync™-kompatibel
  • RGB-belysning och ljussignatur

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS XG32VQ är en 32" välvd spelmonitor med en ultrasnabb uppdateringshastighet på 144 Hz, och är utformad för professionella gamers. Du får dessutom tillgång till 125% sRGB-färgutrymme för ett brett spektrum av livliga, livfulla färger. Samt att Adaptive-Sync (FreeSync)-tekniken ger dig slående visuella bilder. Dess unika design med RGB-belysning samt skärmens ljussignatur, gör att den kommer sticka ut och se bra ut, både i ditt hem och på LAN-fester. XG32VQ är även utrustad med ett ergonomiskt utformat stativ som erbjuder vridning, lutning och höjdjustering.

Omslutande upplevelse

ASUS XG32VQ har givits en 32-tums panel som dessutom omsluter dig genom att den är curved (välvd), detta utökar ditt synfält och gör att du verkligen kan försvinna in i spelet eller filmen. Skärmens kurvatur kommer ge dig en bekväm upplevelse, även under längre spelsessioner. Skärmen låter dig också njuta av vida vinklar med minimal snedvridning och färgskiftning.

Uppdateringsfrekvens på 144 Hz

ASUS XG32VQ har en uppdateringsfrekvens på 144 Hz vilket gör att dina spel kommer flyta på utan störningar. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racingspel, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Adaptive-Sync (FreeSync)

Adaptive-Sync (FreeSync™)-tekniken ger de smidigaste, snabbaste och mest fantastiska spelbilderna genom att eliminera skärmavbrott och ingångsfördröjningar. XG32VQ ger dig sömlösa bilder när du spelar de senaste sport- och action-äventyrsspelen.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

ASUS ASUS ROG Strix XG32VQ 90LM03S0-B01170 ASUS XG32VQ är en 32" välvd spelmonitor med en ultrasnabb uppdateringshastighet på 144 Hz, och är utformad för professionella gamers. Du får dessutom tillgång till 125% sRGB-färgutrymme för ett brett spektrum av livliga, livfulla färger. Samt att Adaptive-Sync (FreeSync)-tekniken ger dig slående visuella bilder. Dess unika design med RGB-belysning samt skärmens ljussignatur, gör att den kommer sticka ut och se bra ut, både i ditt hem och på LAN-fester. XG32VQ är även utrustad med ett ergonomiskt utformat stativ som erbjuder vridning, lutning och höjdjustering. Omslutande upplevelse ASUS XG32VQ har givits en 32-tums panel som dessutom omsluter dig genom att den är curved (välvd), detta utökar ditt synfält och gör att du verkligen kan försvinna in i spelet eller filmen. Skärmens kurvatur kommer ge dig en bekväm upplevelse, även under längre spelsessioner. Skärmen låter dig också njuta av vida vinklar med minimal snedvridning och färgskiftning. Uppdateringsfrekvens på 144 Hz ASUS XG32VQ har en uppdateringsfrekvens på 144 Hz vilket gör att dina spel kommer flyta på utan störningar. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racingspel, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Adaptive-Sync (FreeSync) Adaptive-Sync (FreeSync™)-tekniken ger de smidigaste, snabbaste och mest fantastiska spelbilderna genom att eliminera skärmavbrott och ingångsfördröjningar. XG32VQ ger dig sömlösa bilder när du spelar de senaste sport- och action-äventyrsspelen. Bildskärm 4,5 6 5490 SEK 5490 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Bildskärm