Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Kraftfull router med en hastighet upp till 1167 Mbit/s

ASUS RT-AC1200 - Fyndvara

  Art.nr: X1004203
  • USB 2.0
  • 802.11ac-standard
  • Dual-band 2,4 & 5 GHz
  • Upp till 1167 Mbit/s
  • 4st LAN-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ASUS RT-AC1200 Dual-band Wireless AC1200 router är en värdefull och lättanvänd uppgradering för ditt hemnätverk. Det ger dig super-snabb 802.11ac WiFi-teknik med bara tre enkla steg som behövs för att komma igång. ASUS AiPlayer låter dig strömma musik från en ansluten USB-lagringsenhet och samtidigt med Dual-band kan du ansluta alla enheter till nätverket och få en hastighet upp till 300 Mbps för 2,4 GHz-enheter och upp till 867 Mbps för 5 GHz enheter.

Enkel 3-stegs installation

Använd din bärbara dator, surfplatta eller dator för att ställa in din ASUS-router utan problem med tre enkla steg. Anslut bara kablarna till routern, öppna en webbläsare och följ installationsguiden för att ansluta till internet på nolltid.

Övervaka och begränsa internetåtkomst för alla användare

Avancerad föräldrakontroll hjälper dig att skydda dina barn mot Internetberoende. Du kan begränsa de tider som varje enhet kan komma åt Internet genom att använda schemalagda tidsgränser.

Ta kontroll över din media med bekväm trådlös streaming

Med ASUS AiPlayer-appen blir RT-AC1200 ditt nätverks media-hub. Du kan lagra all din musik, videoklipp och bilder i det medföljande USB-minnet och strömma det trådlöst till vilken mobil enhet som helst. Njut av dina samlingar av bilder och filmer i vilket rum som helst.

Mer lagringsplats på ditt hemnätverk

Gör RT-AC1200 till hemmets media och filcenter. Med USB 2.0-port kan du ansluta externa lagringsenheter och strömma media eller filer ut till ditt nätverk. Tack vare denna funktionen är det enklare än någonsin tidigare att komma åt och spara filer och media på nätverket.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1004203 ASUS ASUS RT-AC1200 90IG0211-BU2D00 ASUS RT-AC1200 Dual-band Wireless AC1200 router är en värdefull och lättanvänd uppgradering för ditt hemnätverk. Det ger dig super-snabb 802.11ac WiFi-teknik med bara tre enkla steg som behövs för att komma igång. ASUS AiPlayer låter dig strömma musik från en ansluten USB-lagringsenhet och samtidigt med Dual-band kan du ansluta alla enheter till nätverket och få en hastighet upp till 300 Mbps för 2,4 GHz-enheter och upp till 867 Mbps för 5 GHz enheter. Enkel 3-stegs installation Använd din bärbara dator, surfplatta eller dator för att ställa in din ASUS-router utan problem med tre enkla steg. Anslut bara kablarna till routern, öppna en webbläsare och följ installationsguiden för att ansluta till internet på nolltid. Övervaka och begränsa internetåtkomst för alla användare Avancerad föräldrakontroll hjälper dig att skydda dina barn mot Internetberoende. Du kan begränsa de tider som varje enhet kan komma åt Internet genom att använda schemalagda tidsgränser. Ta kontroll över din media med bekväm trådlös streaming Med ASUS AiPlayer-appen blir RT-AC1200 ditt nätverks media-hub. Du kan lagra all din musik, videoklipp och bilder i det medföljande USB-minnet och strömma det trådlöst till vilken mobil enhet som helst. Njut av dina samlingar av bilder och filmer i vilket rum som helst. Mer lagringsplats på ditt hemnätverk Gör RT-AC1200 till hemmets media och filcenter. Med USB 2.0-port kan du ansluta externa lagringsenheter och strömma media eller filer ut till ditt nätverk. Tack vare denna funktionen är det enklare än någonsin tidigare att komma åt och spara filer och media på nätverket. Nätverk 4,4 28 549 SEK 549 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Nätverk