Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Meshnätverk med Dual Band och hastigheter på upp till 1200 Mbps

D-Link COVR-C1203 AC1200 Mesh 3-PK - Fyndvara

  Art.nr: X1002324
  • 3 st enheter
  • 3-interna antenner
  • Upp till 1200 Mbps Dual Band
  • Gigabitanslutning
  • Enkel installation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Covr AC1200 Dual Band Whole Home WiFi är den sömlösa WiFi-lösningen som passar perfekt för ditt hem. Med Dual Band och kraftig signal täcker CovR in varje kvadratmeter av ditt hem med höghastighets Wi-Fi, vilket ger dig en stabil, konsekvent och verkligt sömlös anslutning.

Sömlös roaming

Tack vare den revolutionerande smarta roamingtekniken, skannar Covr kontinuerligt den trådlösa signalstyrkan till dina enheter och ansluter dem automatiskt till den starkaste tillgängliga signalen.

Covr AC1200 hanterar anslutningen sömlöst, så att du kan gå från rum till rum utan att tappa Internet röst- / videosamtal eller video och musikströmmar. Du njuter av sömlös anslutning oavsett var du befinner dig i huset. Covr säkerställer att hela ditt hem är täckt av ett enda sömlöst nätverk med en enda anslutning vilket gör att du inte har några deadspots där täckning saknas.

Hög hastighet både trådbundet och trådlöst

Covr skapar sin egen exklusiva höghastighets Wi-Fi-zon med upp till 1200 mbps för kommunikation med dina trådlösa enheter så att du har en stabil och snabb uppkoppling överallt i ditt hem. Dessutom har Covr Gigabit Ethernet-portar som ger en trådad anslutning för enheter som Nätverksansluten lagring (NAS), Smart TV och spelkonsoler. 

MU-MIMO 

D-Link Covr har MU-MIMO som överför data till flera trådlösa enheter samtidigt vilket bibehåller hastighet och ökar effektiviteten. Njut av ökad stabilitet och hastighet för surfning på internet, telefonsamtal och onlinespel  i hela ditt hem eller på kontoret.

Dessutom är varje Covr-satellit utrustad med Dual Band och intelligent bandstyrning. Covr ser automatiskt till att din enhet är ansluten på det optimala trådlösa bandet beroende på aktivitet och typ av enhet.

Lätt att installera och utöka

D-Link Covr AC1200 Dual Band Whole Home Wi-Fi ger dig en hemnätverkslösning som är snabb och enkel att installera. Covr är redo direkt från lådan så du behöver bara ansluta dem och komma igång. Konfigurera ditt nätverk på nolltid med D-Link Wi-Fi-appen (gratis) på din Android- eller iOS-mobilenhet eller med det intuitiva webbaserade gränssnittet.

Att lägga till nya trådlösa enheter i ditt Covr-nätverk är enkelt tack vare Wi-Fi Protected Setup (WPS) -knappen, som skapar en snabb anslutning till nya enheter utan att behöva ange inställningar eller skapa lösenord. Utöka ditt nätverk med en knapptryckning.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X1002324 D-Link D-Link COVR-C1203 AC1200 Mesh 3-PK COVR-C1203 Covr AC1200 Dual Band Whole Home WiFi är den sömlösa WiFi-lösningen som passar perfekt för ditt hem. Med Dual Band och kraftig signal täcker CovR in varje kvadratmeter av ditt hem med höghastighets Wi-Fi, vilket ger dig en stabil, konsekvent och verkligt sömlös anslutning. Sömlös roaming Tack vare den revolutionerande smarta roamingtekniken, skannar Covr kontinuerligt den trådlösa signalstyrkan till dina enheter och ansluter dem automatiskt till den starkaste tillgängliga signalen. Covr AC1200 hanterar anslutningen sömlöst, så att du kan gå från rum till rum utan att tappa Internet röst- / videosamtal eller video och musikströmmar. Du njuter av sömlös anslutning oavsett var du befinner dig i huset. Covr säkerställer att hela ditt hem är täckt av ett enda sömlöst nätverk med en enda anslutning vilket gör att du inte har några deadspots där täckning saknas. Hög hastighet både trådbundet och trådlöst Covr skapar sin egen exklusiva höghastighets Wi-Fi-zon med upp till 1200 mbps för kommunikation med dina trådlösa enheter så att du har en stabil och snabb uppkoppling överallt i ditt hem. Dessutom har Covr Gigabit Ethernet-portar som ger en trådad anslutning för enheter som Nätverksansluten lagring (NAS), Smart TV och spelkonsoler.  MU-MIMO  D-Link Covr har MU-MIMO som överför data till flera trådlösa enheter samtidigt vilket bibehåller hastighet och ökar effektiviteten. Njut av ökad stabilitet och hastighet för surfning på internet, telefonsamtal och onlinespel  i hela ditt hem eller på kontoret. Dessutom är varje Covr-satellit utrustad med Dual Band och intelligent bandstyrning. Covr ser automatiskt till att din enhet är ansluten på det optimala trådlösa bandet beroende på aktivitet och typ av enhet. Lätt att installera och utöka D-Link Covr AC1200 Dual Band Whole Home Wi-Fi ger dig en hemnätverkslösning som är snabb och enkel att installera. Covr är redo direkt från lådan så du behöver bara ansluta dem och komma igång. Konfigurera ditt nätverk på nolltid med D-Link Wi-Fi-appen (gratis) på din Android- eller iOS-mobilenhet eller med det intuitiva webbaserade gränssnittet. Att lägga till nya trådlösa enheter i ditt Covr-nätverk är enkelt tack vare Wi-Fi Protected Setup (WPS) -knappen, som skapar en snabb anslutning till nya enheter utan att behöva ange inställningar eller skapa lösenord. Utöka ditt nätverk med en knapptryckning. Nätverk 3,4 10 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Nätverk