Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Övervakningskamera med tilt & panorering

D-Link DCS-5000L - Fyndvara

  Art.nr: X231999
  • 480p VGA-kamera
  • Mikrofon för ljudupptagning
  • Mörkerseende
  • Se livevideo i mobilen
  • Zooma, tilta och panorera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


DCS-5000L Wi-Fi Pan&Tilt övervakningskamera från D-Link ger dig en rad funktioner för att hjälpa dig att effektivt övervaka stora områden i ditt hem eller det lilla kontoret under dygnets alla timmar. Panorering- och tilt-funktion gör att kameran kan patrullera ett större område och mörkerseende ger runt övervakning dygnet runt. 

Övervaka det som är viktigt för dig

DCS-5000L är en fristående övervakningskamera som inte kräver någon speciell hårdvara eller programvara, och kan köras oberoende även utan en dator. Kameran spelar både in film och kan ta stillbilder, och med rörelsesensor kan den skicka notiser till din telefon så du får veta om det händer något i ett övervakat område. Kameran kan till och med skicka skärmdumpar till din mailadress.
Med en D-Link övervakningskamera i ditt hem kan du tryggt åka till jobbet och lämna hemmet, eller vara säker på att få veta om det händer något i sommarstugan eller kontoret när du inte är där.

D-Link DCS-5000L

Tilt/panoreringsfunktion och mörkerseende

Övervakningskameran har VGA CMOS-sensor som ger dig klara och fina filmer i 640x480-upplösning i 20 fps och kan även ta stillbilder i JPEG. Kameran är konstruerad med rörliga delar som gör att kameralinsen kan både panorera och tilta vilket utökar synfältet för övervakning. DCS-5000L kan panorera -170° till +170° vilket ger ett totalt synfält på 340°. Tilten är 25° till +95° vilket ger en total på 120°. 
DCS-5000L kan också ställas in för att gå till specifika förinställda positioner, vilket gör att kameran kan fokusera på särskilt intressanta områden inom övervakningsområdet . Med 4x digital zoom kan du även ta en närmare titt.

Mörkerseendet i kameran gör att övervakningen inte slutar för att solen går ner eller lampan är släckt. DCS-5000L fortsätter filma och visa vad som händer upp till 8 meter bort, även i totalt mörker.

Övervakningskamera med mörkerseende, D-Link DCS-5000L

App-kontroll

Med mydlink™-stöd, gör DCS-5000L det enklare och bekvämare för dig att hålla ett öga på din familj, hem eller kontor oavsett var du är. Du kan se din kamerans live-video via mydlink webbplats och genom en kostnadsfri nedladdningsbar mydlink-app för dina iOS- eller Android-enheter. Med mydlink-appen kan du snabbt och enkelt visa ditt kameraflöde från var som helst med hjälp av en Wi-Fi eller 3G / 4G-anslutning.
Med hjälp av mydlink™ Lite-appen för iOS och Android kan du även ansluta och installera din DCS-5000L utan att ens starta en dator. En steg-för-steg-guide visar hur du får igång kameran på några minuter.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X231999 D-Link D-Link DCS-5000L DCS-5000L DCS-5000L Wi-Fi Pan&Tilt övervakningskamera från D-Link ger dig en rad funktioner för att hjälpa dig att effektivt övervaka stora områden i ditt hem eller det lilla kontoret under dygnets alla timmar. Panorering- och tilt-funktion gör att kameran kan patrullera ett större område och mörkerseende ger runt övervakning dygnet runt.  Övervaka det som är viktigt för dig DCS-5000L är en fristående övervakningskamera som inte kräver någon speciell hårdvara eller programvara, och kan köras oberoende även utan en dator. Kameran spelar både in film och kan ta stillbilder, och med rörelsesensor kan den skicka notiser till din telefon så du får veta om det händer något i ett övervakat område. Kameran kan till och med skicka skärmdumpar till din mailadress.Med en D-Link övervakningskamera i ditt hem kan du tryggt åka till jobbet och lämna hemmet, eller vara säker på att få veta om det händer något i sommarstugan eller kontoret när du inte är där. Tilt/panoreringsfunktion och mörkerseende Övervakningskameran har VGA CMOS-sensor som ger dig klara och fina filmer i 640x480-upplösning i 20 fps och kan även ta stillbilder i JPEG. Kameran är konstruerad med rörliga delar som gör att kameralinsen kan både panorera och tilta vilket utökar synfältet för övervakning. DCS-5000L kan panorera -170° till +170° vilket ger ett totalt synfält på 340°. Tilten är 25° till +95° vilket ger en total på 120°. DCS-5000L kan också ställas in för att gå till specifika förinställda positioner, vilket gör att kameran kan fokusera på särskilt intressanta områden inom övervakningsområdet . Med 4x digital zoom kan du även ta en närmare titt. Mörkerseendet i kameran gör att övervakningen inte slutar för att solen går ner eller lampan är släckt. DCS-5000L fortsätter filma och visa vad som händer upp till 8 meter bort, även i totalt mörker. App-kontroll Med mydlink™-stöd, gör DCS-5000L det enklare och bekvämare för dig att hålla ett öga på din familj, hem eller kontor oavsett var du är. Du kan se din kamerans live-video via mydlink webbplats och genom en kostnadsfri nedladdningsbar mydlink-app för dina iOS- eller Android-enheter. Med mydlink-appen kan du snabbt och enkelt visa ditt kameraflöde från var som helst med hjälp av en Wi-Fi eller 3G / 4G-anslutning.Med hjälp av mydlink™ Lite-appen för iOS och Android kan du även ansluta och installera din DCS-5000L utan att ens starta en dator. En steg-för-steg-guide visar hur du får igång kameran på några minuter. Nätverk 3,3 10 539 SEK 539 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Nätverk