Fyndvara

Orbi mesh-system med router och extra satellit

Netgear Orbi Mesh WiFi System (2-pack) RBK12 - Fyndvara

  Art.nr: X1010058
 • Täcker upp till 280 m² yta
 • MU-MIMO
 • Upp till 1200 Mbps
 • Dual-Band
 • 802.11ac + 1 Gigabit-port

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Orbi ™ är det enklaste och smartaste sättet att njuta av hög WiFi-hastighet i varje hörn av ditt hem. Orbi Mesh WiFi System täcker in upp till 280 m² med starka WiFi-signaler. Den skapar en dedikerad trådlös anslutning till Internet via Dual-band WiFi och levererar högsta möjliga hastighet oavsett hur många enheter du har anslutna.

Orbi Mesh WiFi System innehåller en router och en satellit som fungerar som en extender. Kitet är en perfekt lösning för dig som bor i hus eller lägenheter där din vanliga router inte riktigt räcker till för att ge dig bra WiFi-täckning överallt i varenda vrå och hörn.

Så fungerar det

Orbi är otroligt enkel att använda. Packa upp ur lådan, koppla i sladdarna och starta den så är du klar att ansluta alla hemmets enheter via kabel eller trådlöst.

Sömlöst nätverk

I vanliga fall när man har en router och en extender behöver man byta nätverk när man går i mellan dem. Med Orbi behöver du inte detta då det skapar ett komplett nätverk så att du inte blir avbruten i din musik, film eller spelande allteftersom du rör dig i hemmet.

Dual Band

Med Dual-band teknologin så skickar Orbi max hastighet och bandbredd ut till samtliga enheter som är anslutna samtidigt utan att någon enhet blir nedprioriterad. Perfekt när barnen ser på film och de vuxna behöver surfa eller annat.

Orbi RBK12

Full täckning hemma

Detta paketet gör att du kan täcka in ytor på upp till 280 m² vilket gör att du som bor i större hus eller lägenhet inte behöver tänka på att du tappar ditt WiFi i ett visst rum, källaren eller kanske till och med garaget.

Smart app för Orbi

Smart App för inställningar

Om du önskar göra mer avancerade inställningar vid eller efter installationen kan du till din smartphone eller surfplatta ladda ned Netgears app för att snabbt och enkelt komma åt systemet och skräddarsy det för att passa in ännu bättre.

Enkel föräldrakoll med Circle with Disney

Circle with Disney är ett smart sätt för familjer att hantera innehåll och tid online, på alla anslutna enheter. Allt hanteras av den lätthanterliga Circle-appen, där ni kan kan skapa unika profiler för varje familjemedlem och enkelt ställa in följande

 • Tidsbegränsning för appar och webbplatser 
 • Enskilda filternivåer för varje familjemedlem 
 • BedTime för varje familjemedlem och deras enheter
 • Pausa internet via enhet eller användare med ett knapptryck 
 • Hantera din familjs mobila enheter över alla nätverk med Circle Go 

Snabb trådlös AC-standard och Gigabit-portar

Bägge enheterna har den senaste 802.11ac-standarden för snabbast möjliga WiFi och kompabilitet med andra enheter. Dessutom är routern utrustad med 1 st Gigabit LAN-port. Detta för att du skall kunna ansluta trådbundna enheter i ditt hemnätverk.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1010058 Netgear Netgear Orbi Mesh WiFi System (2-pack) RBK12 RBK12-100PES Orbi ™ är det enklaste och smartaste sättet att njuta av hög WiFi-hastighet i varje hörn av ditt hem. Orbi Mesh WiFi System täcker in upp till 280 m² med starka WiFi-signaler. Den skapar en dedikerad trådlös anslutning till Internet via Dual-band WiFi och levererar högsta möjliga hastighet oavsett hur många enheter du har anslutna. Orbi Mesh WiFi System innehåller en router och en satellit som fungerar som en extender. Kitet är en perfekt lösning för dig som bor i hus eller lägenheter där din vanliga router inte riktigt räcker till för att ge dig bra WiFi-täckning överallt i varenda vrå och hörn. Så fungerar det Orbi är otroligt enkel att använda. Packa upp ur lådan, koppla i sladdarna och starta den så är du klar att ansluta alla hemmets enheter via kabel eller trådlöst. Sömlöst nätverk I vanliga fall när man har en router och en extender behöver man byta nätverk när man går i mellan dem. Med Orbi behöver du inte detta då det skapar ett komplett nätverk så att du inte blir avbruten i din musik, film eller spelande allteftersom du rör dig i hemmet. Dual Band Med Dual-band teknologin så skickar Orbi max hastighet och bandbredd ut till samtliga enheter som är anslutna samtidigt utan att någon enhet blir nedprioriterad. Perfekt när barnen ser på film och de vuxna behöver surfa eller annat. Full täckning hemma Detta paketet gör att du kan täcka in ytor på upp till 280 m² vilket gör att du som bor i större hus eller lägenhet inte behöver tänka på att du tappar ditt WiFi i ett visst rum, källaren eller kanske till och med garaget. Smart App för inställningar Om du önskar göra mer avancerade inställningar vid eller efter installationen kan du till din smartphone eller surfplatta ladda ned Netgears app för att snabbt och enkelt komma åt systemet och skräddarsy det för att passa in ännu bättre. Enkel föräldrakoll med Circle with Disney Circle with Disney är ett smart sätt för familjer att hantera innehåll och tid online, på alla anslutna enheter. Allt hanteras av den lätthanterliga Circle-appen, där ni kan kan skapa unika profiler för varje familjemedlem och enkelt ställa in följande Tidsbegränsning för appar och webbplatser Enskilda filternivåer för varje familjemedlem BedTime för varje familjemedlem och deras enheterPausa internet via enhet eller användare med ett knapptryck Hantera din familjs mobila enheter över alla nätverk med Circle Go  Snabb trådlös AC-standard och Gigabit-portar Bägge enheterna har den senaste 802.11ac-standarden för snabbast möjliga WiFi och kompabilitet med andra enheter. Dessutom är routern utrustad med 1 st Gigabit LAN-port. Detta för att du skall kunna ansluta trådbundna enheter i ditt hemnätverk. Nätverk 4,7 3 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Dator & Surfplatta
 3. Nätverk