Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

WIFI Extender med bra räckvidd och snabb hastighet

TP-Link RE200 - Fyndvara

  Art.nr: X213027
  • Enkel installation
  • Dual-band
  • Oerhört bra räckvidd & hastighet
  • Stöd för 802.11b/g/n och ac
  • LAN-port

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Slipp dåliga WIFI-signaler och långsam surf

Med TP-Link AC750 WiFi Range Extender så slipper du störiga moment där WIFI-mottagningen försvinner. Enheten fungerar på både 2.4 GHz och 5 GHz bandet, vilket gör det möjligt att streama HD-film och online-spelande, stabilt och utan problem. Med en snabb LAN-port gör du det möjligt att koppla in enheter som annars inte fungerar trådlöst.

Upplev ett snabbare internet

Boosta din routers signaler och expandera ditt nätverk, nu med stöd för Dual Band WIFI. AC750 expanderar din nuvarande WIFI mottagning med nästa generation 11ac teknologi. Den fungerar med en vanlig standard router och är optimerad att användas i områden som annars kan vara svårt att få mottagning på. Perfekt att använda i din källare eller kontor där det annars endast erbjuds för få pinnar på WIFI-mottagning för att kunna njuta av internet fullt ut.

Nya generationens WIFI

Då AC750 även fungerar på 5GHz gör det möjligt att använda 11ac teknologin som erbjuder snabbare mottagning än 802.11 b/g/n och en teoretisk hastighet om 750mbps. Det ger full frihet med streaming av HD-video och online spelande, utan problem.

LAN-port

På undersidan av AC750 sitter en LAN-port som gör det möjligt att använda utrustning som inte använder sig att trådlös teknologi i nätverket. På så sätt slipper du dra oönskad kabel över hela hemmet.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X213027 TP-Link TP-Link RE200 RE200 Slipp dåliga WIFI-signaler och långsam surfMed TP-Link AC750 WiFi Range Extender så slipper du störiga moment där WIFI-mottagningen försvinner. Enheten fungerar på både 2.4 GHz och 5 GHz bandet, vilket gör det möjligt att streama HD-film och online-spelande, stabilt och utan problem. Med en snabb LAN-port gör du det möjligt att koppla in enheter som annars inte fungerar trådlöst.Upplev ett snabbare internetBoosta din routers signaler och expandera ditt nätverk, nu med stöd för Dual Band WIFI. AC750 expanderar din nuvarande WIFI mottagning med nästa generation 11ac teknologi. Den fungerar med en vanlig standard router och är optimerad att användas i områden som annars kan vara svårt att få mottagning på. Perfekt att använda i din källare eller kontor där det annars endast erbjuds för få pinnar på WIFI-mottagning för att kunna njuta av internet fullt ut.Nya generationens WIFIDå AC750 även fungerar på 5GHz gör det möjligt att använda 11ac teknologin som erbjuder snabbare mottagning än 802.11 b/g/n och en teoretisk hastighet om 750mbps. Det ger full frihet med streaming av HD-video och online spelande, utan problem.LAN-portPå undersidan av AC750 sitter en LAN-port som gör det möjligt att använda utrustning som inte använder sig att trådlös teknologi i nätverket. På så sätt slipper du dra oönskad kabel över hela hemmet. Nätverk 3,9 34 309 SEK 309 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Nätverk