Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

3-i-1 skrivaren Smart Tank 559 med påfyllnadsbläck

HP Smart Tank 559 - Fyndvara

  Art.nr: X1009712
  • Skriv ut, skanna och kopiera
  • Upp till 22 sid/min (mono)
  • Bläcksystem med bläckflaskor
  • 2" pekskärm
  • Wi-Fi & Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


HP Smart Tank 559 är en multifunktionsskrivare som med HP:s smidiga bläcksystem gör det enkelt att fylla på så fort bläcket börjar ta slut. Du få även tillgång till funktioner som Smart Tasks-genvägar och automatisk dubbelsidig utskrift, vilket gör att du sparar både tid och pengar. Skriv ut, skanna, och kopiera med en snabb knapptryckning på den 2" stora pekskärmen. HP Smart Tank 559 ger dig även möjligheten att skriva ut trådlöst via Wi-Fi.

Färgflaskor

Med HP Smart Tank 559 får du tillgång till bläck för upp till två år direkt ur lådan. Skriv ut upp till 8000 sidor med en uppsättning HP färgflaskor eller upp till 6000 sidor med en HP svart bläckflaska. Bläcksystemet gör att du kan skriva ut stora volymer för en låg kostnad per sida.

Bläckbehållare

Med förslutningsbara flaskor blir det enkelt och smidigt att fylla på skrivarens bläckbehållare. Samt att det blir enkelt att kontrollera bläcknivåerna, så att din skrivare alltid kommer vara redo att utföra dina uppgifter.

Arbeta överallt

Anslut till ditt Wi-Fi och skriv ut var du än befinner dig. Skrivaren ger dig också möjlighet att ansluta via Bluetooth, ett smidigt sätt att skriva ut från din smartphone eller surfplatta.

Spara tid

Nu kan du utföra repetitiva uppgifter snabbare med funktioner som Smart Tasks och automatisk dubbelsidig utskrift. Du får även ta del av en utskriftshastighet på upp till 22 sidor/minut (mono), allt för en effektivare arbetsdag.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X1009712 HP HP Smart Tank 559 3YW75A HP Smart Tank 559 är en multifunktionsskrivare som med HP:s smidiga bläcksystem gör det enkelt att fylla på så fort bläcket börjar ta slut. Du få även tillgång till funktioner som Smart Tasks-genvägar och automatisk dubbelsidig utskrift, vilket gör att du sparar både tid och pengar. Skriv ut, skanna, och kopiera med en snabb knapptryckning på den 2" stora pekskärmen. HP Smart Tank 559 ger dig även möjligheten att skriva ut trådlöst via Wi-Fi. Färgflaskor Med HP Smart Tank 559 får du tillgång till bläck för upp till två år direkt ur lådan. Skriv ut upp till 8000 sidor med en uppsättning HP färgflaskor eller upp till 6000 sidor med en HP svart bläckflaska. Bläcksystemet gör att du kan skriva ut stora volymer för en låg kostnad per sida. Bläckbehållare Med förslutningsbara flaskor blir det enkelt och smidigt att fylla på skrivarens bläckbehållare. Samt att det blir enkelt att kontrollera bläcknivåerna, så att din skrivare alltid kommer vara redo att utföra dina uppgifter. Arbeta överallt Anslut till ditt Wi-Fi och skriv ut var du än befinner dig. Skrivaren ger dig också möjlighet att ansluta via Bluetooth, ett smidigt sätt att skriva ut från din smartphone eller surfplatta. Spara tid Nu kan du utföra repetitiva uppgifter snabbare med funktioner som Smart Tasks och automatisk dubbelsidig utskrift. Du får även ta del av en utskriftshastighet på upp till 22 sidor/minut (mono), allt för en effektivare arbetsdag. Bläckstråleskrivare 2090 SEK 2090 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Skrivare och scanner
  4. Bläckstråleskrivare