Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Övervakningskamera med 360° upptagningsyta

IMOU Ranger 1080P - Fyndvara

  Art.nr: X1010202
  • Full HD-kamera med 1080p-upplösning
  • Tvåvägskommunikation
  • Plats för microSD-kort
  • Mörkerseende
  • 360° upptagningsyta

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Imou Ranger 1080P är en övervakningskamera för inomhusbruk, med tvåvägskommunikation, mörkerseende och 360° upptagningsyta. Ranger 1080P filmar i 1080p Full HD-upplösning, som ger en riktigt klar bild, så att du alltid ser det du behöver kunna se genom din övervakningskamera. Kameran har rörelsesensor som känner av mänsklig rörelse. Skulle övervakningskameran känna av någon rörelse i rummet skickas en pushnotis till din smartphone, du kan då i realtid se en livesändning från övervakningskameran och agera direkt. Med tvåvägskommunikationen kan du dels prata med ditt barn eller husdjur men även skrämma bort ovälkomna gäster. 

Spara dina filmer hur och var du vill

Med Imou kan du själv välja om du vill spara dina filmer på ett microSD-kort, Imou Ranger 1080P har plats för ett microSD-kort med 64 GB lagring, eller i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone, du kan även få pushnotiser i din smartphone varje gång rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i Imou Cloud så att du ha full tillgång till dom. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

Molnsparning i Imou Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3 och 7 dagars molnsparning, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7, dagarna.

Imour Ranger 1080P

Flexibel övervakningskamera

Imou Ranger 1080P har ett otroligt flexibelt huvud som gör att upptagningsytan är 360°, som gör att du aldrig missat någon del av rummet. Kameran kan rotera 355° och tilta 90°, vilket innebär att du aldrig missar någonting. 

Imou Ranger 1080p

Tvåvägskommunikation

Ranger 1080P har även tvåvägskommunikation som möjliggör för dig att kommunicera med den som är på andra sidan kameran. Ultimat för att skrämma bort ovälkomna gäster eller lugna ett husdjur när du inte är hemma.

Imou Ranger 1080P

Imou Ranger 1080P med mörkerseende

Imou Ranger 1080P har mörkerseende som gör att videorna blir lika bra i mörker som i dagsljus. Genom att automatiskt gå över till mörkerseende så fort det blir för mörk för den vanliga kameran, så kan du lita på att alltid ha filmer där du ser vad som händer. Imou Ranger 1080P fångar hela rummet även i komplett mörker, genom att kunna fånga upp till 10 meter med mörkerseendet behöver du inte oroa dig för att inte kunna se vad som händer i mörkret.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(10 st)
  • 64 GB kapacitet Ultra microSDXC™ UHS-I
  • Upp till 100 MB/s läshastighet
  • Perfekt för Full HD-video

149:-

X1010202 IMOU IMOU Ranger 1080P 1.0.03.04.10024 Imou Ranger 1080P är en övervakningskamera för inomhusbruk, med tvåvägskommunikation, mörkerseende och 360° upptagningsyta. Ranger 1080P filmar i 1080p Full HD-upplösning, som ger en riktigt klar bild, så att du alltid ser det du behöver kunna se genom din övervakningskamera. Kameran har rörelsesensor som känner av mänsklig rörelse. Skulle övervakningskameran känna av någon rörelse i rummet skickas en pushnotis till din smartphone, du kan då i realtid se en livesändning från övervakningskameran och agera direkt. Med tvåvägskommunikationen kan du dels prata med ditt barn eller husdjur men även skrämma bort ovälkomna gäster.  Spara dina filmer hur och var du vill Med Imou kan du själv välja om du vill spara dina filmer på ett microSD-kort, Imou Ranger 1080P har plats för ett microSD-kort med 64 GB lagring, eller i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone, du kan även få pushnotiser i din smartphone varje gång rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i Imou Cloud så att du ha full tillgång till dom. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.Molnsparning i Imou Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3 och 7 dagars molnsparning, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7, dagarna. Flexibel övervakningskamera Imou Ranger 1080P har ett otroligt flexibelt huvud som gör att upptagningsytan är 360°, som gör att du aldrig missat någon del av rummet. Kameran kan rotera 355° och tilta 90°, vilket innebär att du aldrig missar någonting.  Tvåvägskommunikation Ranger 1080P har även tvåvägskommunikation som möjliggör för dig att kommunicera med den som är på andra sidan kameran. Ultimat för att skrämma bort ovälkomna gäster eller lugna ett husdjur när du inte är hemma. Imou Ranger 1080P med mörkerseende Imou Ranger 1080P har mörkerseende som gör att videorna blir lika bra i mörker som i dagsljus. Genom att automatiskt gå över till mörkerseende så fort det blir för mörk för den vanliga kameran, så kan du lita på att alltid ha filmer där du ser vad som händer. Imou Ranger 1080P fångar hela rummet även i komplett mörker, genom att kunna fånga upp till 10 meter med mörkerseendet behöver du inte oroa dig för att inte kunna se vad som händer i mörkret. Dator & Surfplatta 5 1 629 SEK 629 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta