Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Strömma media trådlöst till din surfplatta eller PC!

Seagate Wireless Plus 1TB - Fyndvara

  Art.nr: X185217
 • Trådlös filöverföring
 • 1000GB lagring
 • 10h batteritid
 • USB 3.0-kompatibel
 • Högklassigt metallchassi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Wert 2013-10-17

  Ångrat köp

  På papperet låter det jättebra, ladda över musik och filmer och streama sen från det inbyggda wi-fi, men verkligheten är tyvärr en helt annan. Har testat 3 - tre - hårddiskar, de två första hade fel på reset- och on-off knapparna men NetOnNet bytte en och Seagate den andra. Bortsett ifrån en gång har ingen av dessa 3 lyckats streama mer än några minuter innan allt hängde sig. Den sista hårddisken går ju att starta om eftersom knappen fungerar, men til hvilken nytta när den genast hänger sig igen?
  På Seagates forum för hårddisken ses att problemet är vanligt förekommande, hade man bare kollat det innan köp!
  Nu har man alltså för en dyr peng skaffat sig en usb hårddisk som för en kort period kan kopplas upp trådlöst.

  Eller
  Avbryt
 • Izvestia 2013-09-07

  Värdelös wifi

  Köpte en och laddade in massor med film och musik att användas på en längre bilsemester med barnbarn. Verkade fungera vid provkörning hemma. Väl på väg verkade allt bra tills efter 20-30 minuter då wifin hängde sig. Gick inte att återansluta eller stänga av disken. Provade att resetta men likadan hängning efter en stund. Provade med seagates app och vanlig filhanterare på ett flertal smartphones och surfplattor utan framgång. Lämnade på reparation och fick så småningom ett tillgodo på inköpspriset. Köpte en ny, var uppenbarligen fel på den första. Samma elände med den nya! Lämnade tillbaks den och köpte annat skoj för pengarna. NetOnNet har skött reklamationerna föredömligt men väldigt besviken på ett så stort företag som seagate att dom släpper ut sånt skräp på marknaden. Kollar man på nätet så har många samma typ av problem och det enda seagate har att komma med är att man skall resetta om (när!) den hänger sig. :-(

  Eller
  Avbryt
 • aussi10 2013-07-02

  Seagate kopplad för att köra film och musik.

  Har den i baksätet på bilen och kör den mot en ipad4 det fungerar bra det gällde bara att hitta en bra app som kunde spela upp mkv filmeri övrigt fungerar den bra både batteri tid och filstrukturen när man provat ett antal gånger.
  Det enda negativa är väl att den är rätt dyr.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • KickiNacka 2013-04-23

  Ipad + 1TB

  Köpte den Seagate Wireless åt mina barn. Lägger allt content på disken, när vi åker bil tex tar barnen med sig Wireless plus och sitt content och streamar till sina paddor.

  Hemmavid funkar den även till vår Smart TV - Appen för att välja fil är barnsligt enkelt tom, farmor skulle klara av den.

  Det näst bästa är att vi slipper använda iTunes för att lägga in content på paddorna:-)

  Rekommenderas starkt...

  Mvh
  KA

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. STCK1000200
Modellbeteckning Seagate Wireless Plus 1TB
Strömförsörjning USB
Prestanda
Hårddiskstorlek 1000GB
Gränssnitt USB 3.0 + WiFi 802.11bgn
Medföljer
Medföljande tillbehör USB 3.0 kabel, manual
Medföljande programvara -
Bruksanvisning -
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid -
Tillverkarsupport http://www.seagate.com/em/en/
Dimensioner
Bredd 89,0 mm
Höjd 20,0 mm
Djup 127,0 mm
Vikt 0,3 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds Windows 8, 7, Vista, XP, Mac® OS X 10.6 eller senare

Produktbeskrivning

Masslagring på språng

Med Wireless Plus erbjuds trådlös masslagning med hela 1TB lagringskapacitet vilket ger dig möjligheten att kunna lagra all din favorit musik, bilder och filmer på en och samma plats för en smidig och bekymmerslös hantering.

Bryta sig loss från sladdar och webb

Wireless Plus skapar sitt eget Wi-Fi-nätverk och med det inbyggda batteriet erbjuds kabelfri användning.

Njut av mångsidig media delning

Tackvare Wireless Plus mångsidighet kan du komma åt  alla dina filer på alla iPad ®, iPhone ®, Kindle Fire och Android ®-enheter med gratis appen Seagate Media. Du kan även lagra högupplösta biler och filmer från din smartphone eller surfplatta på Wireless Plus helt trådlöst.

Trådlös delning

Med Wireless Plus kan du enkelt och trådlöst kan dela med dig av dina filmer,bilder och låtar till en smartphone, surfplatta eller laptop. Du kan streama foton, låtar och dokument till hela 8 användare samtidigt eller film i HD-kvalitet till tre användare.

Paketets innehåll:

Bärbar hårddisk
3.0 USB-kabel
Snabbinstallationsguide

OBS: Paketet innehåller ej en surfplatta

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Seagate Seagate Wireless Plus 1TB STCK1000200 Masslagring på språngMed Wireless Plus erbjuds trådlös masslagning med hela 1TB lagringskapacitet vilket ger dig möjligheten att kunna lagra all din favorit musik, bilder och filmer på en och samma plats för en smidig och bekymmerslös hantering.Bryta sig loss från sladdar och webbWireless Plus skapar sitt eget Wi-Fi-nätverk och med det inbyggda batteriet erbjuds kabelfri användning.Njut av mångsidig media delningTackvare Wireless Plus mångsidighet kan du komma åt  alla dina filer på alla iPad ®, iPhone ®, Kindle Fire och Android ®-enheter med gratis appen Seagate Media. Du kan även lagra högupplösta biler och filmer från din smartphone eller surfplatta på Wireless Plus helt trådlöst.Trådlös delningMed Wireless Plus kan du enkelt och trådlöst kan dela med dig av dina filmer,bilder och låtar till en smartphone, surfplatta eller laptop. Du kan streama foton, låtar och dokument till hela 8 användare samtidigt eller film i HD-kvalitet till tre användare.Paketets innehåll:Bärbar hårddisk3.0 USB-kabelSnabbinstallationsguideOBS: Paketet innehåller ej en surfplatta Lagring 2,8 4 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Dator & Surfplatta
 3. Lagring