Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Strömma media trådlöst till din surfplatta eller PC!

Seagate Wireless Plus 1TB - Fyndvara

  Art.nr: X185217
  • Trådlös filöverföring
  • 1000GB lagring
  • 10h batteritid
  • USB 3.0-kompatibel
  • Högklassigt metallchassi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Masslagring på språng

Med Wireless Plus erbjuds trådlös masslagning med hela 1TB lagringskapacitet vilket ger dig möjligheten att kunna lagra all din favorit musik, bilder och filmer på en och samma plats för en smidig och bekymmerslös hantering.

Bryta sig loss från sladdar och webb

Wireless Plus skapar sitt eget Wi-Fi-nätverk och med det inbyggda batteriet erbjuds kabelfri användning.

Njut av mångsidig media delning

Tackvare Wireless Plus mångsidighet kan du komma åt  alla dina filer på alla iPad ®, iPhone ®, Kindle Fire och Android ®-enheter med gratis appen Seagate Media. Du kan även lagra högupplösta biler och filmer från din smartphone eller surfplatta på Wireless Plus helt trådlöst.

Trådlös delning

Med Wireless Plus kan du enkelt och trådlöst kan dela med dig av dina filmer,bilder och låtar till en smartphone, surfplatta eller laptop. Du kan streama foton, låtar och dokument till hela 8 användare samtidigt eller film i HD-kvalitet till tre användare.

Paketets innehåll:

Bärbar hårddisk
3.0 USB-kabel
Snabbinstallationsguide

OBS: Paketet innehåller ej en surfplatta

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Seagate Seagate Wireless Plus 1TB STCK1000200 Masslagring på språngMed Wireless Plus erbjuds trådlös masslagning med hela 1TB lagringskapacitet vilket ger dig möjligheten att kunna lagra all din favorit musik, bilder och filmer på en och samma plats för en smidig och bekymmerslös hantering.Bryta sig loss från sladdar och webbWireless Plus skapar sitt eget Wi-Fi-nätverk och med det inbyggda batteriet erbjuds kabelfri användning.Njut av mångsidig media delningTackvare Wireless Plus mångsidighet kan du komma åt  alla dina filer på alla iPad ®, iPhone ®, Kindle Fire och Android ®-enheter med gratis appen Seagate Media. Du kan även lagra högupplösta biler och filmer från din smartphone eller surfplatta på Wireless Plus helt trådlöst.Trådlös delningMed Wireless Plus kan du enkelt och trådlöst kan dela med dig av dina filmer,bilder och låtar till en smartphone, surfplatta eller laptop. Du kan streama foton, låtar och dokument till hela 8 användare samtidigt eller film i HD-kvalitet till tre användare.Paketets innehåll:Bärbar hårddisk3.0 USB-kabelSnabbinstallationsguideOBS: Paketet innehåller ej en surfplatta Lagring 2,8 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Lagring