Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Strömma media trådlöst till din surfplatta eller PC!

Seagate Wireless Plus 1TB - Fyndvara

  Art.nr: X185217
 • Trådlös filöverföring
 • 1000GB lagring
 • 10h batteritid
 • USB 3.0-kompatibel
 • Högklassigt metallchassi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Valueline USB-Cable 3.0 A-A Ext. 2m
(7 st)
 • 2 meter
 • Typ A hane - Typ A hona
 • Förlängningskabel

89:-

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. STCK1000200
Modellbeteckning Seagate Wireless Plus 1TB
Strömförsörjning USB
Prestanda
Hårddiskstorlek 1000GB
Gränssnitt USB 3.0 + WiFi 802.11bgn
Medföljer
Medföljande tillbehör USB 3.0 kabel, manual
Medföljande programvara -
Bruksanvisning -
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid -
Tillverkarsupport http://www.seagate.com/em/en/
Dimensioner
Bredd 89,0 mm
Höjd 20,0 mm
Djup 127,0 mm
Vikt 0,3 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds Windows 8, 7, Vista, XP, Mac® OS X 10.6 eller senare

Produktbeskrivning

Masslagring på språng

Med Wireless Plus erbjuds trådlös masslagning med hela 1TB lagringskapacitet vilket ger dig möjligheten att kunna lagra all din favorit musik, bilder och filmer på en och samma plats för en smidig och bekymmerslös hantering.

Bryta sig loss från sladdar och webb

Wireless Plus skapar sitt eget Wi-Fi-nätverk och med det inbyggda batteriet erbjuds kabelfri användning.

Njut av mångsidig media delning

Tackvare Wireless Plus mångsidighet kan du komma åt  alla dina filer på alla iPad ®, iPhone ®, Kindle Fire och Android ®-enheter med gratis appen Seagate Media. Du kan även lagra högupplösta biler och filmer från din smartphone eller surfplatta på Wireless Plus helt trådlöst.

Trådlös delning

Med Wireless Plus kan du enkelt och trådlöst kan dela med dig av dina filmer,bilder och låtar till en smartphone, surfplatta eller laptop. Du kan streama foton, låtar och dokument till hela 8 användare samtidigt eller film i HD-kvalitet till tre användare.

Paketets innehåll:

Bärbar hårddisk
3.0 USB-kabel
Snabbinstallationsguide

OBS: Paketet innehåller ej en surfplatta

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

Valueline USB-Cable 3.0 A-A Ext. 2m
(7 st)
 • 2 meter
 • Typ A hane - Typ A hona
 • Förlängningskabel

89:-

Seagate Seagate Wireless Plus 1TB - Fyndvara Masslagring på språng Med Wireless Plus erbjuds trådlös masslagning med hela 1TB lagringskapacitet vilket ger dig möjligheten att kunna lagra all din favorit musik, bilder och filmer på en och samma plats för en smidig och bekymmerslös hantering. Bryta sig loss från sladdar och webb Wireless Plus skapar sitt eget Wi-Fi-nätverk och med det inbyggda batteriet erbjuds kabelfri användning. Njut av mångsidig media delning Tackvare Wireless Plus mångsidighet kan du komma åt  alla dina filer på alla iPad ®, iPhone ®, Kindle Fire och Android ®-enheter med gratis appen Seagate Media. Du kan även lagra högupplösta biler och filmer från din smartphone eller surfplatta på Wireless Plus helt trådlöst. Trådlös delning Med Wireless Plus kan du enkelt och trådlöst kan dela med dig av dina filmer,bilder och låtar till en smartphone, surfplatta eller laptop. Du kan streama foton, låtar och dokument till hela 8 användare samtidigt eller film i HD-kvalitet till tre användare. Paketets innehåll: Bärbar hårddisk 3.0 USB-kabel Snabbinstallationsguide OBS: Paketet innehåller ej en surfplatta Lagring 999,0000 new Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Dator & Surfplatta
 3. Lagring