Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Nya, uppgraderade Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) Wifi - Fyndvara

  Art.nr: X193912
  • 10,1" 2560x1600
  • Exynos 5420 Octa-Core
  • 802.11ac WiFi
  • Kraftfullt batteri
  • Två års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Note 10.1 (2014 Edition) Så får du ett flertal upgpraderingar från föregångaren. Designen är uppgraderad till med mer lyxig stil med läderartad baksida. Skärmen är påtagligt skarpare med sin fantastiska upplösning på 2560x1600 pixlar.

Styluspennan följer som vanligt med och anpassade menyfunktioner har utformats.

Processorn är mycket kraftfull med sina 8 kärnor och levereras hastighet utöver det vanliga. Exynos 5420 Octa består av en ARM Cortex™-A15 Quad 1.8GHz samt Cortex™-A7 Quad 1.3GHz som arbetar tillsammans.

Fånga varje detalj i dess två kameror. Den har en 8 MP bakåtriktag kamera samt en 5MP framåtriktag.

Den är utrustad med nya 802.11ac-standarden vilket ger en mycket snabb och stabil nätverksöverföring om du har router som har stöd för detta. Även Bluetooth 4.0 så du kan dra nytta av funktioner såsom trådlöst headset, högtalare och synkning med telefon etc.

Batteriet har uppgraderats. nu med hela 8220mAh vilket ger en längre drifttid än sin föregångare.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Samsung Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) Wifi SM-P6000ZKANEE Med Note 10.1 (2014 Edition) Så får du ett flertal upgpraderingar från föregångaren. Designen är uppgraderad till med mer lyxig stil med läderartad baksida. Skärmen är påtagligt skarpare med sin fantastiska upplösning på 2560x1600 pixlar. Styluspennan följer som vanligt med och anpassade menyfunktioner har utformats. Processorn är mycket kraftfull med sina 8 kärnor och levereras hastighet utöver det vanliga. Exynos 5420 Octa består av en ARM Cortex™-A15 Quad 1.8GHz samt Cortex™-A7 Quad 1.3GHz som arbetar tillsammans. Fånga varje detalj i dess två kameror. Den har en 8 MP bakåtriktag kamera samt en 5MP framåtriktag. Den är utrustad med nya 802.11ac-standarden vilket ger en mycket snabb och stabil nätverksöverföring om du har router som har stöd för detta. Även Bluetooth 4.0 så du kan dra nytta av funktioner såsom trådlöst headset, högtalare och synkning med telefon etc. Batteriet har uppgraderats. nu med hela 8220mAh vilket ger en längre drifttid än sin föregångare. Surfplatta 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Dator & Surfplatta
  3. Surfplatta