Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Häftigt ATX-moderkort för 9:e generationens Intel-processorer

ASUS PRIME Z390-P - Fyndvara

  Art.nr: X1006768
  • ATX-formfaktor
  • Chipset Z390
  • Socket 1151
  • M.2 PCIe Gen3 x4
  • Stöd för DDR4 upp till 4266MHz

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner för att ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime.

5X Protection III

Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger dig de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet för ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator.

UEFI BIOS

Den mest lättnavigerade och grafiska BIOS har förbättrats för att göra det ännu mer tilltalande. Oavsett om du är en nybörjare kring PC-bygge eller en erfaren överklockare så har EZ och det avancerade läget alla hjälpmedel som kan behövas för att få ditt system att fungera som det ska.

Flexibla kylreglage

Med PRIME Z390-P har du omfattande kontroll över fläktar, vattenpumpar och till och med allt-i-ett (AIO) kylare- allt detta genom Fan Expert 4. Oavsett om du kyler med luft eller vatten, konfigurerar Auto-Tuning-läget in alla intelligenta parametrar med ett enda klick.

M.2/NVMe PCIe RAID Support

Inte nöjd med lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet.

ASUS Languard

ASUS Languard är ett nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydd för komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1006768 ASUS ASUS PRIME Z390-P 90MB0XX0-M0EAY0 ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner för att ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime. 5X Protection III Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger dig de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet för ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator. UEFI BIOS Den mest lättnavigerade och grafiska BIOS har förbättrats för att göra det ännu mer tilltalande. Oavsett om du är en nybörjare kring PC-bygge eller en erfaren överklockare så har EZ och det avancerade läget alla hjälpmedel som kan behövas för att få ditt system att fungera som det ska. Flexibla kylreglage Med PRIME Z390-P har du omfattande kontroll över fläktar, vattenpumpar och till och med allt-i-ett (AIO) kylare- allt detta genom Fan Expert 4. Oavsett om du kyler med luft eller vatten, konfigurerar Auto-Tuning-läget in alla intelligenta parametrar med ett enda klick. M.2/NVMe PCIe RAID Support Inte nöjd med lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet. ASUS Languard ASUS Languard är ett nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydd för komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning Datorkomponenter 3 1 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter