Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Stilrent mini-tower med utrymme för uppgraderingar

Cooler Master MasterBox MB400L without ODD - Fyndvara

  Art.nr: X1013869
  • Micro-ATX & mini-ITX
  • Plats för 6 st fläktar
  • Frontpanel med borstad finish
  • Gott om plats för uppgraderingar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Cooler Master MasterBox MB400L without ODD är ett stilrent micro-ATX-chassi. MB400L finns i två varianter, både med och utan stöd för optisk läsare (ODD), där denna modell saknar stöd. Som alltid med chassin från Cooler Master kan du förvänta dig goda kylningsmöjligheter med plats för sex stycken fläktar, gott om plats för framtida uppgraderingar och en design som främjar RGB-belysta system.

Frontpanel med borstad finish

Frontpanelen med borstad finish täcker hela chassits framsida, och är en viktig del i den eleganta och minimalistiska designen. Den hexagonala Cooler Master-logotypen som är lokaliserad på panelens underkant har en genomskinlig ram och kan användas som en subtil men effektfull detalj, i kombination med en RGB eller ARGB-fläkt. 

Mer elegant utan stöd för optisk läsare

Att denna modell är "without ODD" betyder att den inte har stöd för någon optisk läsare (Optical Disk Drive). Det syns tydligast på frontpanelen, som på en modell med stöd för en optisk läsare har en utskärning i toppen där läsaren skulle tagit plats. Resultatet blir en mer elegant lösning, där ingenting inkräktar på frontpanelen.

Gott om utrymme

Med stöd för grafikkort på upp till 344 mm, CPU-kylare på upp till 166 mm och ett nätaggregat på upp till 325 mm kan du räkna med att det finns plats för uppgraderingar i framtiden. Den goda rymligheten ger även plats för upp till sex chassifläktar och gör att chassit stödjer radiatorer av olika storlekar i front, topp och bakre del.

Justerbar drive cage

Chassits drive cage kan skjutas fram till fronten för att ge mer plats åt ditt nätaggregat, eller till bakdelen för att ge plats åt en större radiator. Den kan dessutom helt plockas bort, ifall du hellre föredrar det.

Justerbar drive cage

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1013869 X1013869 Cooler Master Cooler Master MasterBox MB400L without ODD MCB-B400L-KNNN-S00 Cooler Master MasterBox MB400L without ODD är ett stilrent micro-ATX-chassi. MB400L finns i två varianter, både med och utan stöd för optisk läsare (ODD), där denna modell saknar stöd. Som alltid med chassin från Cooler Master kan du förvänta dig goda kylningsmöjligheter med plats för sex stycken fläktar, gott om plats för framtida uppgraderingar och en design som främjar RGB-belysta system.Frontpanel med borstad finishFrontpanelen med borstad finish täcker hela chassits framsida, och är en viktig del i den eleganta och minimalistiska designen. Den hexagonala Cooler Master-logotypen som är lokaliserad på panelens underkant har en genomskinlig ram och kan användas som en subtil men effektfull detalj, i kombination med en RGB eller ARGB-fläkt. Mer elegant utan stöd för optisk läsareAtt denna modell är "without ODD" betyder att den inte har stöd för någon optisk läsare (Optical Disk Drive). Det syns tydligast på frontpanelen, som på en modell med stöd för en optisk läsare har en utskärning i toppen där läsaren skulle tagit plats. Resultatet blir en mer elegant lösning, där ingenting inkräktar på frontpanelen. Gott om utrymme Med stöd för grafikkort på upp till 344 mm, CPU-kylare på upp till 166 mm och ett nätaggregat på upp till 325 mm kan du räkna med att det finns plats för uppgraderingar i framtiden. Den goda rymligheten ger även plats för upp till sex chassifläktar och gör att chassit stödjer radiatorer av olika storlekar i front, topp och bakre del. Justerbar drive cageChassits drive cage kan skjutas fram till fronten för att ge mer plats åt ditt nätaggregat, eller till bakdelen för att ge plats åt en större radiator. Den kan dessutom helt plockas bort, ifall du hellre föredrar det. Chassi 1 1 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter
  3. Chassi