Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Extremt effektiv kylare med RGB-belysning till din processor

Deepcool GAMMAXX GT - RGB CPU cooler - Fyndvara

  Art.nr: X247106
  • AMD Socket: AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1
  • Intel Socket: LGA2011-v3/LGA2011/LGA1366/LGA115X
  • RGB-belysning
  • Fläkthastighet: 500-1500 RPM
  • Luftflöde: 70 CFM

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

För att ge gamers det bästa med helt ny upplevelse när det kommer till luftkylda processorer, levererar Deepcool Gammaxx GT. Den har en snygg RGB-belysning och en optimerad kylning, vilket ger en högkvalitativ kylare som inte bara är gjord som en optimal lösning för din värmeavledning men också en snygg dator med RGB-ljus.

Högkvalitativt aluminiumhölje med högteknologisk stil och RGB-belysning, är definitivt ett snygg tillägg till ditt datorbygge.

RGB-kontroll

RGB-funktionen i aluminiumtoppen och RGB-fläkten är synkroniserade för att kunna visa fantastiska ljuseffekter samtidigt så att färgschemat för din dator kan enkelt anpassas med den trådbundna styrenheten.

Om du har ett moderkort som stödjer RGB-belysning, är styrning via mjukvara tillgänglig genom att ansluta den medföljande RGB-kontakten till RGB-huvudet på moderkortet.

Bra kylförmåga

För extra effektiv och kraftfull kylförmåga är Gammaxx kylfläns uppgraderad med den senaste 0,5 mm tjockleken, kombinerat med 4 värmepipor som direkt kan avleda värmen från din processor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(4 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

Deepcool Deepcool GAMMAXX GT - RGB CPU cooler CA-GAMMAXX-GT För att ge gamers det bästa med helt ny upplevelse när det kommer till luftkylda processorer, levererar Deepcool Gammaxx GT. Den har en snygg RGB-belysning och en optimerad kylning, vilket ger en högkvalitativ kylare som inte bara är gjord som en optimal lösning för din värmeavledning men också en snygg dator med RGB-ljus. Högkvalitativt aluminiumhölje med högteknologisk stil och RGB-belysning, är definitivt ett snygg tillägg till ditt datorbygge. RGB-kontroll RGB-funktionen i aluminiumtoppen och RGB-fläkten är synkroniserade för att kunna visa fantastiska ljuseffekter samtidigt så att färgschemat för din dator kan enkelt anpassas med den trådbundna styrenheten. Om du har ett moderkort som stödjer RGB-belysning, är styrning via mjukvara tillgänglig genom att ansluta den medföljande RGB-kontakten till RGB-huvudet på moderkortet. Bra kylförmåga För extra effektiv och kraftfull kylförmåga är Gammaxx kylfläns uppgraderad med den senaste 0,5 mm tjockleken, kombinerat med 4 värmepipor som direkt kan avleda värmen från din processor. Chassi 5 1 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter
  3. Chassi