Fyndvara

Define 7 - ljuddämpat chassi med gott om utrymme

Fractal Design Define 7 Black - Fyndvara

  Art.nr: X1011118
  • Mid-tower
  • E-ATX, ATX, microATX och ITX
  • Ljuddämpad sidopanel
  • Tre 140 mm fläktar medföljer
  • Inbyggd Fläkthub

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Fractal Design Define 7 är det senaste tillskottet i Fractal Designs arsenal av chassin. Det är i Mid-tower-klassen och erbjuder en modulär och flexibel design. Det är utrustat med industriell ljuddämpning och klassisk stil så att du som bygger känner igen dig i Define-serien.

Define 7 kommer med tre stycken 140 mm-fläktar i X2-serien (två i fronten och en på baksidan) och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med grymma kabelhanteringsfunktioner gör Define 7 det enkelt att bygga en dator med bra luftflöde utan kablar som är ivägen.

Define 7 - Sprängskiss

Plats för exceptionell kylning

Med Fractal Design Define 7 ges det flera möjligheter att montera fläktar och radiatorer i chassit. Med plats för upp till nio stycken 120 mm eller 140 mm fläktar, en 360 mm radiator i fronten, 420 mm radiator i toppen eller en 120 mm radiator i botten. Define 7 ger dig optimala förutsättningar att skräddarsy hur du vill att kylningen i ditt chassi ska vara.

Nexus+2 fläkthub

Fläkthuben Nexus+2 medföljer Define 7 och har plats för upp till tre stycken PWM-fläktar och sex stycken 3-pin-fläktar så att man enkelt ska kunna styra sina fläktar på ett smidigt sätt.

Gott om plats för lagring

Med väl genomtänka kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define 7 det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. I chassit hittar du fyra dedikerade SSD-platser och totalt kan det monteras upp till 14 hårddiskar. Det medföljer en modulär bracket för montering av ytterligare hårddiskar.

Dammfritt för bästa prestanda

Med dammfilter på chassit minimeras mängden damm som kommer in i datorn och sätter sig på fläktar och komponenter vilket drar ner prestandan när det samlar sig mycket. Dammfilter gör att dina komponenter hålls rena och fräscha längre perioder innan de behöver rengöras.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1011118 Fractal Design Fractal Design Define 7 Black FD-C-DEF7A-01 Fractal Design Define 7 är det senaste tillskottet i Fractal Designs arsenal av chassin. Det är i Mid-tower-klassen och erbjuder en modulär och flexibel design. Det är utrustat med industriell ljuddämpning och klassisk stil så att du som bygger känner igen dig i Define-serien. Define 7 kommer med tre stycken 140 mm-fläktar i X2-serien (två i fronten och en på baksidan) och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med grymma kabelhanteringsfunktioner gör Define 7 det enkelt att bygga en dator med bra luftflöde utan kablar som är ivägen. Plats för exceptionell kylning Med Fractal Design Define 7 ges det flera möjligheter att montera fläktar och radiatorer i chassit. Med plats för upp till nio stycken 120 mm eller 140 mm fläktar, en 360 mm radiator i fronten, 420 mm radiator i toppen eller en 120 mm radiator i botten. Define 7 ger dig optimala förutsättningar att skräddarsy hur du vill att kylningen i ditt chassi ska vara. Nexus+2 fläkthub Fläkthuben Nexus+2 medföljer Define 7 och har plats för upp till tre stycken PWM-fläktar och sex stycken 3-pin-fläktar så att man enkelt ska kunna styra sina fläktar på ett smidigt sätt. Gott om plats för lagring Med väl genomtänka kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define 7 det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. I chassit hittar du fyra dedikerade SSD-platser och totalt kan det monteras upp till 14 hårddiskar. Det medföljer en modulär bracket för montering av ytterligare hårddiskar. Dammfritt för bästa prestanda Med dammfilter på chassit minimeras mängden damm som kommer in i datorn och sätter sig på fläktar och komponenter vilket drar ner prestandan när det samlar sig mycket. Dammfilter gör att dina komponenter hålls rena och fräscha längre perioder innan de behöver rengöras. Chassi 4 1 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter
  3. Chassi