Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Läckert chassi med tre fläktar och sidopanel i glas

NZXT H400i - Matte Black - Fyndvara

  Art.nr: X249615
 • Mini-ITX och MicroATX-stöd
 • Stöd för vattenkylning
 • 3 st fläktar medföljer
 • Sidopanel i tempererat glas
 • Stilren och snygg design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


NZXT H400i är ett stilrent mattsvart chassi med sidopanel i tempererat glas. Det är anpassat för Mini-ITX och MicroATX-moderkort vilket ger dig en flexibilitet att välja och vraka bland komponenter som du själv vill. Det medföljer fyra stycken integrerade fläktar för att göra ditt bygge så läckert som möjligt.

H400i visar NZXTs vision för byggande av datorer idag. Detta mini-tower-chassit i premiumklassen har en unik CAM-powered smartenhet som digitalt driver RGB-belysning och fläktens prestanda. Du kan enkelt styra RGB-belysning och fläktar, medan Adaptive Noise Reduction optimerar datorns akustik genom maskininlärning och optimala fläktinställningar. Det medföljer tre stycken integrerade Aer F 120mm-fläktar för att förbättra din riggs utseende vilket du kan se genom H400i's tempererade glaspanel.

 • CAM-powered smart enhet för att förenkla installationen och hantera användningen av RGB-belysning och fläktar
 • Tålig och robust stålkonstruktion med den snygga H-seriens design
 • Sidopanel i tempererat glas visar upp innehållet och din RGB-belysning
 • Systeminstallation och uppgradering görs enkelt med smart system för kabelhantering
 • Vattenkylningsinstallation är förenklad för både AIO och anpassad slinga
 • Adaptiv brusreducering optimerar kylnings- och ljudbalansen för bästa spelkomfort

OBS: Komponenter på bilderna medföljer ej utan är endast för illustrerande syfte

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(6 st)
 • Avleder statisk elektricitet
 • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

X249615 NZXT NZXT H400i - Matte Black CA-H400W-BB NZXT H400i är ett stilrent mattsvart chassi med sidopanel i tempererat glas. Det är anpassat för Mini-ITX och MicroATX-moderkort vilket ger dig en flexibilitet att välja och vraka bland komponenter som du själv vill. Det medföljer fyra stycken integrerade fläktar för att göra ditt bygge så läckert som möjligt. H400i visar NZXTs vision för byggande av datorer idag. Detta mini-tower-chassit i premiumklassen har en unik CAM-powered smartenhet som digitalt driver RGB-belysning och fläktens prestanda. Du kan enkelt styra RGB-belysning och fläktar, medan Adaptive Noise Reduction optimerar datorns akustik genom maskininlärning och optimala fläktinställningar. Det medföljer tre stycken integrerade Aer F 120mm-fläktar för att förbättra din riggs utseende vilket du kan se genom H400i's tempererade glaspanel. CAM-powered smart enhet för att förenkla installationen och hantera användningen av RGB-belysning och fläktarTålig och robust stålkonstruktion med den snygga H-seriens designSidopanel i tempererat glas visar upp innehållet och din RGB-belysningSysteminstallation och uppgradering görs enkelt med smart system för kabelhanteringVattenkylningsinstallation är förenklad för både AIO och anpassad slingaAdaptiv brusreducering optimerar kylnings- och ljudbalansen för bästa spelkomfort OBS: Komponenter på bilderna medföljer ej utan är endast för illustrerande syfte Chassi 5 1 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Datorkomponenter
 3. Chassi