Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

NAS-designad hårddisk på 3 TB

WD Red WD30EFAX 3TB 256MB Cache - Fyndvara

  Art.nr: X1012012
  • 3 TB 3,5-tum
  • SATA 6 GB/s
  • 5400 RPM
  • 256 MB cache
  • Designad för NAS

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Western Digital Red är den enda hårddisk som är designad för NAS-system. Hårddisken är testad till att klara drivas 24 timmar om dygnet med krävande systemkrav av hem och mindre kontors-NAS.

Hårddisken har 3 TB lagringsutrymme och en stor cache på 256 mb. Den har integrerad NASware 3.0 mjukvara vilket är utformat för att låta hårddisken prestera bra och stabilt. Mjukvaran möjliggör sömlös integration, stabilt dataskydd och optimal prestanda i NAS och RAID-miljöer.

WD Red för din NAS

Strömma, säkerhetskopiera, organisera och dela ditt digitala innehåll till din TV, dator och mer. NASware-teknik ökar din enheters kompatibilitet med ditt NAS-system, för bättre uppspelning med dina enheter.

Företag drivs av produktivitet och effektivitet, två grundläggande principer som Western Digital har jobbat på kring utvecklingen av Red-hårddiskarna. Dela dina filer och gör en backup av dem med samma hastighet som ditt företag med en hårddisk ifrån Red-serien.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X1012012 WD WD Red WD30EFAX 3TB 256MB Cache WD30EFAX Western Digital Red är den enda hårddisk som är designad för NAS-system. Hårddisken är testad till att klara drivas 24 timmar om dygnet med krävande systemkrav av hem och mindre kontors-NAS. Hårddisken har 3 TB lagringsutrymme och en stor cache på 256 mb. Den har integrerad NASware 3.0 mjukvara vilket är utformat för att låta hårddisken prestera bra och stabilt. Mjukvaran möjliggör sömlös integration, stabilt dataskydd och optimal prestanda i NAS och RAID-miljöer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> WD Red för din NAS Strömma, säkerhetskopiera, organisera och dela ditt digitala innehåll till din TV, dator och mer. NASware-teknik ökar din enheters kompatibilitet med ditt NAS-system, för bättre uppspelning med dina enheter. Företag drivs av produktivitet och effektivitet, två grundläggande principer som Western Digital har jobbat på kring utvecklingen av Red-hårddiskarna. Dela dina filer och gör en backup av dem med samma hastighet som ditt företag med en hårddisk ifrån Red-serien. Hårddisk 1090 SEK 1090 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter
  3. Hårddisk