Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Tystgående och tunn CPU-kylare för kompakta system

Zalman CNPS80G CPU Cooler - Fyndvara

  Art.nr: X1008657
 • Intel LGA115X, 775
 • Endast 48,4 mm hög
 • Max ljudnivå: 23.8 dB
 • Upp till 2500 RPM

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


CNPS80G CPU Cooler från ZALMAN är en liten men effektiv processorkylare med hög kompatibilitet. Kylaren är väldigt kompakt (48,4 mm hög) och väger endast 198 g, men trots det kan 80mm-fläkten nå ett varvantal på upp till 2500 varv/minut. Som en del i ZALMANs CNPS-serie (Computer Noise Prevention System) är den också väldigt tystgående, med en max ljudnivå på 23.8 dB.

Den specifika Flower Heat Sink-designen gör så att luften inte endast kyler ned CPU:n, utan även hjälper till att kyla ned närliggande komponenter. Perfekt för att effektivt kyla ditt kompakta system, där många komponenter sitter nära varandra.

Perfekt för lågprofilschassin och HTPC

Den mycket kompakta designen lämpar sig väldigt väl för mindre chassin, så som till exempel ett lågprofilschassi eller en HTPC (Home Theater Personal Computer). Dessa chassin är utformade för att ta lite plats, vilket gör att komponenterna oftast sitter väldigt nära varandra inuti chassit. Flower Heat Sink-designen gör så att luften från fläkten inte endast blåser ned på processorn, utan kan flöda ut genom "fenorna" på kylaren och på så sätt även kyla ned närliggande komponenter. Allt för att uppnå ett system med genomgående låga temperaturer.

Egenskaper för ZALMAN CNPS80G CPU Cooler

 • Fläktstorlek: 80 mm
 • RPM (Varv per minut): 2500 RPM
 • Vikt: 198 g
 • Mått(L x B x H): 102,5 x 98,7 x 48,4 mm
 • Lagertyp: FSB (Fluid Shield Bearing)
 • Kompatibilitet Intel: LGA1150, 1151, 1155, 1156, 757

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(9 st)
 • Avleder statisk elektricitet
 • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

X1008657 Zalman Zalman CNPS80G CPU Cooler CNPS80G CNPS80G CPU Cooler från ZALMAN är en liten men effektiv processorkylare med hög kompatibilitet. Kylaren är väldigt kompakt (48,4 mm hög) och väger endast 198 g, men trots det kan 80mm-fläkten nå ett varvantal på upp till 2500 varv/minut. Som en del i ZALMANs CNPS-serie (Computer Noise Prevention System) är den också väldigt tystgående, med en max ljudnivå på 23.8 dB.Den specifika Flower Heat Sink-designen gör så att luften inte endast kyler ned CPU:n, utan även hjälper till att kyla ned närliggande komponenter. Perfekt för att effektivt kyla ditt kompakta system, där många komponenter sitter nära varandra. Perfekt för lågprofilschassin och HTPC Den mycket kompakta designen lämpar sig väldigt väl för mindre chassin, så som till exempel ett lågprofilschassi eller en HTPC (Home Theater Personal Computer). Dessa chassin är utformade för att ta lite plats, vilket gör att komponenterna oftast sitter väldigt nära varandra inuti chassit. Flower Heat Sink-designen gör så att luften från fläkten inte endast blåser ned på processorn, utan kan flöda ut genom "fenorna" på kylaren och på så sätt även kyla ned närliggande komponenter. Allt för att uppnå ett system med genomgående låga temperaturer. Egenskaper för ZALMAN CNPS80G CPU Cooler Fläktstorlek: 80 mmRPM (Varv per minut): 2500 RPMVikt: 198 gMått(L x B x H): 102,5 x 98,7 x 48,4 mmLagertyp: FSB (Fluid Shield Bearing)Kompatibilitet Intel: LGA1150, 1151, 1155, 1156, 757 Kylning 4,7 3 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Datorkomponenter
 3. Kylning