Fyndvara

ATX-moderkort med B450-chipset för AMD Ryzen™

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - Fyndvara

  Art.nr: X1004649
  • ATX-formfaktor
  • Socket AM4
  • RGB-funktioner
  • AMD B450-chipset
  • M.2/NVMe PCIe

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ROG Strix B450-F Gaming moderkort kombinerar djärv design med grym prestanda och otroligt  ljud för att leverera oöverträffade spelupplevelser. Stöd för de senaste AMD-processorerna i Ryzen-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG innovationer tas prestandan till nästa nivå för att ge dig fördelen mot dina motståndare när du spelar. ROG Strix B450-F laddar varje rörelse av varje spel med spännande energi och utrustar dig med episk hastighet och smidighet. Gå med i Republiken med ROG Strix B450-F Gaming och dominera ditt spel!

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG Strix B450-F Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av olika ljuseffekter.

SupremeFX-ljud

ROG Strix häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropout-regulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III, du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet.

Gamefirst 4

Gamefirst 4 optimerar nätverkstrafiken för snabbare och lagg-fritt online-spelande. Nya Multi-Gate Teaming samlar alla nätverks-kontroller till att skapa en massiv bandbredd. Du kommer också kunna ta del av nya "intelligent Mode", vilket automatiskt samlar ihop information till en databas genom att analysera data för att säkerställa att varje spel optimeras för den bästa möjliga prestandan.

ASUS-Grid

Den helt nya ASUS Grid-portalen håller dig uppdaterad med de senaste drivrutinerna och BIOS-utgåvorna. Dess användarvänliga användargränssnitt kan konfigureras för att visa en mängd olika information, inklusive säkerhetsuppdateringar, de senaste ROG-nyheterna, spelevenemang och specialerbjudanden.

VR-Anpassat moderkort

Asus ROG Strix B450-F Gaming är "Beyond VR Ready", vilket menar att B450-F har testats med den högsta klassens VR-utrustning för att få fram det mest optimerade systemet för VR. Asus Beyond VR ger ett nytt sätt att konfigurera och bygga ett drömssytem med totalt självförtroende.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1004649 ASUS ASUS ROG STRIX B450-F GAMING 90MB0YS0-M0EAY0 ROG Strix B450-F Gaming moderkort kombinerar djärv design med grym prestanda och otroligt  ljud för att leverera oöverträffade spelupplevelser. Stöd för de senaste AMD-processorerna i Ryzen-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG innovationer tas prestandan till nästa nivå för att ge dig fördelen mot dina motståndare när du spelar. ROG Strix B450-F laddar varje rörelse av varje spel med spännande energi och utrustar dig med episk hastighet och smidighet. Gå med i Republiken med ROG Strix B450-F Gaming och dominera ditt spel! Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG Strix B450-F Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av olika ljuseffekter. SupremeFX-ljud ROG Strix häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropout-regulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III, du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet. Gamefirst 4 Gamefirst 4 optimerar nätverkstrafiken för snabbare och lagg-fritt online-spelande. Nya Multi-Gate Teaming samlar alla nätverks-kontroller till att skapa en massiv bandbredd. Du kommer också kunna ta del av nya "intelligent Mode", vilket automatiskt samlar ihop information till en databas genom att analysera data för att säkerställa att varje spel optimeras för den bästa möjliga prestandan. ASUS-Grid Den helt nya ASUS Grid-portalen håller dig uppdaterad med de senaste drivrutinerna och BIOS-utgåvorna. Dess användarvänliga användargränssnitt kan konfigureras för att visa en mängd olika information, inklusive säkerhetsuppdateringar, de senaste ROG-nyheterna, spelevenemang och specialerbjudanden. VR-Anpassat moderkort Asus ROG Strix B450-F Gaming är "Beyond VR Ready", vilket menar att B450-F har testats med den högsta klassens VR-utrustning för att få fram det mest optimerade systemet för VR. Asus Beyond VR ger ett nytt sätt att konfigurera och bygga ett drömssytem med totalt självförtroende. Moderkort 4,8 6 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter
  3. Moderkort