Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Gamingmoderkort med stöd för 8:e och 9:e gen Intel-processorer

MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC - Fyndvara

  Art.nr: X1010352
  • Intel Z390 chipset
  • Socket 1151
  • Mystic Light RGB
  • M.2/NVMe PCIe Gen4
  • Intel WiFi AC 9560 / Bluetooth 5.0

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon WiFi är moderkortet ger dig som gamer en ultimat upplevelse. Tillverkat med sann ingenjörskonst av komponenter i högsta klass ger dig den bästa spelkänslan och de senaste funktionerna. MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon WiFi låter dig njuta av trådlöst nätverk och gränslös grafik med stöd för2-way SLI och  3-Way Crossfire, vilket gör dig redo för prestanda utöver det vanliga. 

MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon

Inspirerad av kurvorna och formerna från racingbilar erbjuds du en färgrik upplevelse med MSI Mystic Light RGB och Ambient Link. Det är optimerat för bättre prestanda med Core Boost, DDR4 Boost, M.2 Shield Frozr, WiFi, Frozr Shield och Lightning Gen4 PCI-E. Allt du som gamer behöver för ett välkylt och presterande gamingsystem.

Snabb Gen4 PCI-E och M.2

MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC är redo att ta emot den senaste tekniken inom PCI-E vilket är Gen4 samt M.2 med upp till 64GB/s bandbredd för att kunna leverera kraft och prestanda när det behövs som mest.

Moderkortet stödjer de senaste lagringsstandarderna vilket gör att du kan ansluta ultrasnabba lagringsenheter som ger dig fördelar som gamer. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender.

Inbyggt WiFi och Bluetooth

Moderkortet Z390 Gaming Pro Carbon har en inbyggd WiFi-modul som heter Intel Wireless-AC 9560 som stödjer 802.11 a/b/g/n/ac med MU-MIMO samt Dual-Band och även stöd för enheter med Bluetooth 5. En ultimat trådlös upplevelse för både nätverk och externa enheter via Bluetooth.

Uppslukande ljud med MSI Audio Boost 4

Med MSI Audio Boost 4 får du en uppslukande ljudupplevelse när du spelar. MSI Audio Boost 4 ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande och omslutande ljud för att skapa en otroligt spännande upplevelse.

Smarta funktioner

MSI MPG Z390 Gaming pro Carbon WiFi  är full av funktioner för att förse din dator med snabbare minnen, grymma överklockningsmöjligheter och ökad stabilitet. Med isolerade minneskretsar och optimerad övervakning får man perfekt stabilitet och prestanda, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt system kraschar under spel. 

DDR4 Boost upp till 4400 MHz (OC)

De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton. Med DDR4 Boost når man hastigheter på upp till 4400 MHz på ramminnet.

RGB Mystic Light Sync

Anpassa och konfigurera din egen färgsättning med RGB-ljus. Välj någon av färgerna från paletten med din smartphone eller MSI Gaming App för att matcha resten av datorns stil. Uttråkad av samma färger? Ändra enkelt hela utseendet i ditt system på en sekund.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1010352 MSI MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon WiFi är moderkortet ger dig som gamer en ultimat upplevelse. Tillverkat med sann ingenjörskonst av komponenter i högsta klass ger dig den bästa spelkänslan och de senaste funktionerna. MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon WiFi låter dig njuta av trådlöst nätverk och gränslös grafik med stöd för2-way SLI och  3-Way Crossfire, vilket gör dig redo för prestanda utöver det vanliga.  Inspirerad av kurvorna och formerna från racingbilar erbjuds du en färgrik upplevelse med MSI Mystic Light RGB och Ambient Link. Det är optimerat för bättre prestanda med Core Boost, DDR4 Boost, M.2 Shield Frozr, WiFi, Frozr Shield och Lightning Gen4 PCI-E. Allt du som gamer behöver för ett välkylt och presterande gamingsystem. Snabb Gen4 PCI-E och M.2 MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC är redo att ta emot den senaste tekniken inom PCI-E vilket är Gen4 samt M.2 med upp till 64GB/s bandbredd för att kunna leverera kraft och prestanda när det behövs som mest. Moderkortet stödjer de senaste lagringsstandarderna vilket gör att du kan ansluta ultrasnabba lagringsenheter som ger dig fördelar som gamer. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender. Inbyggt WiFi och Bluetooth Moderkortet Z390 Gaming Pro Carbon har en inbyggd WiFi-modul som heter Intel Wireless-AC 9560 som stödjer 802.11 a/b/g/n/ac med MU-MIMO samt Dual-Band och även stöd för enheter med Bluetooth 5. En ultimat trådlös upplevelse för både nätverk och externa enheter via Bluetooth. Uppslukande ljud med MSI Audio Boost 4 Med MSI Audio Boost 4 får du en uppslukande ljudupplevelse när du spelar. MSI Audio Boost 4 ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande och omslutande ljud för att skapa en otroligt spännande upplevelse. Smarta funktioner MSI MPG Z390 Gaming pro Carbon WiFi  är full av funktioner för att förse din dator med snabbare minnen, grymma överklockningsmöjligheter och ökad stabilitet. Med isolerade minneskretsar och optimerad övervakning får man perfekt stabilitet och prestanda, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt system kraschar under spel.  DDR4 Boost upp till 4400 MHz (OC) De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton. Med DDR4 Boost når man hastigheter på upp till 4400 MHz på ramminnet. RGB Mystic Light Sync Anpassa och konfigurera din egen färgsättning med RGB-ljus. Välj någon av färgerna från paletten med din smartphone eller MSI Gaming App för att matcha resten av datorns stil. Uttråkad av samma färger? Ändra enkelt hela utseendet i ditt system på en sekund. Moderkort 5 2 2090 SEK 2090 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter
  3. Moderkort