Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Tystgående CPU-kylare med 4 heatpipes

Zalman CNPS9X OPTIMA CPU Cooler - Fyndvara

  Art.nr: X1008656
  • Intel LGA115X, 775
  • AMD AM4, AM3(+), AM2(+), FM2(+)
  • Hastighet: 600 ~ 1500 RPM
  • 1st 120 mm Shark Fin Blade-fan
  • Lång livslängd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CNPS9X från ZALMAN är en tystgående och väloptimerad CPU-kylare som passar till de flesta Intel® och AMD™ sockets. Den medföljande 120 mm-fläkten har en fenliknande design på fläktbladen som bidrar till den låga ljudnivån på max 62 dB, samtidigt som luftflödet optimeras ytterligare. 

Tålig konstruktion

Användandet av ett gevärlager i kontrast till kullager i fläkten bidrar till lägsta möjliga friktion. Med lägre friktion kan fläkten snurra på längre och bibehålla samma låga ljudnivå. Tillsammans med PWM-stödet, som gör att fläkten anpassar varvantalet till CPU-temperaturen, försäkras den långa livslängden och du kan vara säker på att ditt system hålls välkylt en lång tid framöver.

Fyra heatpipes med DTH-bas

Kylaren är utrustad med fyra heatpipes placerade i basen, i direkt anslutning till din CPU. Denna teknik gör så att värme från din processor direkt avleds till kylarens heatpipes och att CPU:n ges riktigt goda förutsättningar att prestera på topp, utan risk för överhettning.

Passar till en mängd olika processorer

CNPS9X är kompatibel out-of-the-box med Intel socket LGA115X och 775, samt AMD socket AM4, AM3+, AM3, FM2+ och FM2.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X1008656 Zalman Zalman CNPS9X OPTIMA CPU Cooler CNPS9X OPTIMA CNPS9X från ZALMAN är en tystgående och väloptimerad CPU-kylare som passar till de flesta Intel® och AMD™ sockets. Den medföljande 120 mm-fläkten har en fenliknande design på fläktbladen som bidrar till den låga ljudnivån på max 62 dB, samtidigt som luftflödet optimeras ytterligare.  Tålig konstruktion Användandet av ett gevärlager i kontrast till kullager i fläkten bidrar till lägsta möjliga friktion. Med lägre friktion kan fläkten snurra på längre och bibehålla samma låga ljudnivå. Tillsammans med PWM-stödet, som gör att fläkten anpassar varvantalet till CPU-temperaturen, försäkras den långa livslängden och du kan vara säker på att ditt system hålls välkylt en lång tid framöver. Fyra heatpipes med DTH-bas Kylaren är utrustad med fyra heatpipes placerade i basen, i direkt anslutning till din CPU. Denna teknik gör så att värme från din processor direkt avleds till kylarens heatpipes och att CPU:n ges riktigt goda förutsättningar att prestera på topp, utan risk för överhettning. Passar till en mängd olika processorer CNPS9X är kompatibel out-of-the-box med Intel socket LGA115X och 775, samt AMD socket AM4, AM3+, AM3, FM2+ och FM2. Datorkomponenter 5 1 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Datorkomponenter