Lenovo Legion5 15ARH05H (82B1003BMX) - 144 Hz 15,6" gaminglaptop med Ryzen 7 & RTX 2060
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

144 Hz 15,6" gaminglaptop med Ryzen 7 & RTX 2060

Lenovo Legion5 15ARH05H (82B1003BMX) - Fyndvara

  Art.nr: X1014769
  • AMD Ryzen 7 4800H processor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 - 6 GB
  • 144 Hz 15,6" Full HD-skärm
  • ca. 6 h batteritid & snabbladdning
11 690:-

Delbetala från 1 013:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Lenovo Legion 5 är en 15,6" gaminglaptop som med kraftfull prestanda kommer ta din gamingupplevelse till nästa nivå. Du får bland annat ta del av AMD:s 4:e generations Ryzen 7 processor och grafikkortet NVIDIA® GeForce® RTX 2060, som med 6 GB av det snabba GDDR6-minnet gör att du kan skruva upp grafikinställningarna i dina favoritspel. Spelen väcks till liv på den 15,6" stora Full HD-skärmen som dessutom utrustats med 144 Hz uppdateringshastighet, för jämn och skarp gameplay. Andra specifikationer inkluderar bland annat en 512 GB SSD-hårddisk, 16 GB DDR4 RAM-minne, snabbladdning, effektiv kylning och mycket mer.

Specifikationer i ovan video kan särskilja sig mot aktuell modell.

AMD Ryzen™ 7 4800H processor

Datorn drivs av AMD:s 4:e gen. Ryzen processor med effektivare strömförbrukning och kylning som möjliggör bättre prestanda för tunna laptops. 7nm-tillverkningen av processorn gör att AMD får in mer kraft i ett chip, processorn har åtta stycken kärnor och en maxhastighet på 4,2 GHz. Ryzen 7 4800H är ett revolutionerande steg i utvecklingen, och innebär både en ökning i prestanda samt en bättre batteritid.

NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 grafikkort

NVIDIA GeForce RTX 2060 är ett kraftfullt grafikkort från NVIDIA. Du får med det här grafikkortet ta del av flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av det snabba GDDR6-minnet ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i den här datorn är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program och dokument.

16 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo Legion 5 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare spelprestanda.

144 Hz 15,6" Full HD-skärm

Med en 15,6" Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Du får med skärmen även ta del av 144 Hz uppdateringshastighet som ser till att materialet spelas upp jämnt i snabba action- & racingspel.

144 Hz Full HD skärm

Coldfront-kylning

Lenovo Legion 5 håller sig sval hur hårt du än pressar den tack vare Coldfront 2.0-systemet som kyler och avleder värme via ett dubbelkanaligt termiskt system med 67 fläktblad. Det betyder att din laptop fungerar optimalt så att du alltid kan dominera i spelet. Med Q Control 3.0 kan du välja manuellt mellan temperaturlägena Tyst, Balans och Prestanda så att du kan spela som ett proffs.

Tangentbord för spelälskare

Din nya dator är tillverkad av spelälskare för spelälskare och är utrustad med ett TrueStrike-tangentbord som förvandlar datorn till ett otroligt ergonomiskt och exakt vapen.  Med fullstora tangenter, numerisk knappsats, stora piltangenter och TrueStrike-brytare som ger 100 % anti-ghosting och mjukt nedslag.

Gamingtangentbord

Batteritid

Trots den mäktiga kraften hos Legion 5 betyder det inte att du måste kompromissa med batteritiden. Med ett 80 Wh-batteri som ger ca. 6,1 timmars kraft kan du dominera i spelet var du än är utan att riskera att batteriet dör. Och när batteriet börjar ta slut får du från 0–50 % kapacitet på under 30 minuter med Rapid Charge.

Väldesignad

Legion 5 är en perfekt kombination av praktisk funktion, precision och prestanda med rena linjer och diskreta designdetaljer i allt från ljusreflekterande gångjärn och logotyp till tåliga och anti-fläckbehandlade material.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.