JBL Quantum One - Professionellt gamingheadset med QuantumSPHERE 360
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Professionellt gamingheadset med QuantumSPHERE 360

JBL Quantum One - Fyndvara

  Art.nr: X1016629
 • För PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo och mobil
 • Aktiv brusreducering
 • USB + 3,5 mm ljudkontakt
 • Hi-Res-certifierad JBL QuantumSOUND Signature
 • Avtagbar mikrofon med röstfokus
2 390:-

Delbetala från 238:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Ta ditt spel till episka nivåer och låt ljudet svepa med dig till händelsernas centrum. JBL Quantum ONE är ett professionellt trådbundet gamingheadset med aktiv brusreducering. De består av over-ear-hörlurar och en löstagbar bommikrofon med röstfokus som fångar upp din röst med kristallklar kvalitet. Quantum ONE är skapade för PC med USB-anslutning, men kan också användas till Xbox, Playstation, Nintendo Switch, Mac, VR och även mobiltelefonen via 3,5 mm. De 50 mm stora elementen levererar Hi-Res-certifierad JBL QuantumSOUND Signature som placerar dig mitt i spelet. JBL Quantum ONE-hörlurarna har det absoluta senaste inom ljudteknik för den högsta nivån av virtuell realism.

"Allt du kan begära – och lite till"

Ljud&Bild utser Quantum One till Bäst i Test när de testar gamingheadset i december 2020.

JBL Quantum One blir Bäst i Test när Ljud&Bild testar gamingheadset

"JBL Quantum One ger allt man kan förvänta sig av ett gaming-headset på en gång – och ännu mer i form av ANC. Ljudet är förstklassigt, 3D-surroundfunktionen fungerar faktiskt, det finns ett ymnighetshorn av funktioner och inställningar, plus hela tre RGB-ljuszoner att roa sig med. Att allt detta går att få för de här pengarna är sannerligen imponerande."

Läs hela recensionen här

Hi-Res-certifierad JBL QuantumSOUND Signature

Från de tystaste fotstegen till den kraftigaste explosionen - JBL QuantumSOUND Signature gör varje scen episk och varje spelare mer konkurrenskraftig. De Hi-Res-certifierade 50 mm-elementen med neodym ger en uppslukande ljudkurva som är fintrimmad av JBL-audiologer och speciellt utformad för spel. Vårt signaturljud skapar det mest realistiska ljudlandskapet och ger en fördel i alla strider.

JBL Quantum ONE gamingheadset

JBL QuantumSPHERE 360™ med förbättrad headtracking

JBL QuantumSPHERE 360™ ger dig 3D-ljudpositionering på professionell nivå. Den anpassad kalibreringen av JBL:s algoritm med integrerad headtracking-sensor och by-pack-mikrofon har designats exklusivt för JBL Quantum ONE. Det ger spelare nästa generations precision i ljudpositionering och ett fast, oberoende ljudlandskap som förbättrar dina naturliga instinkter. JBL Quantum ONE Har även DTS Headphone:X v2.0.

Aktiv brusreducering fintrimmad för spel

Det aktiva brusreducerande systemet är designat för spelmiljöer och eliminerar oönskade bakgrundsljud så att du kan koncentrera dig på striderna utan att bli distraherad.

Sömlöst kompatibelt med alla spelplattformar

 JBL Quantum ONE-hörlurarna är skapade för PC via USB men är också kompatibla med PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, mobil, Mac och VR via 3,5 mm-ljudkontakt. JBL QuantumSPHERE 360 finns bara på PC.

JBL Quantum ONE är ett trådbundet gamingheadset med aktiv brusreducering

Löstagbar mikrofon med röstfokus

Eko-reduceringstekniken garanterar att du hörs klart och tydligt när du samlar dina trupper eller möter dina motståndare. Den riktade bommikrofonen är justerbar och avtagbar för att du ska kunna spela när du är på språng eller när du använder en extern mikrofon. Tryck på mute-knapen som är inbyggd i öronkåpan för automatisk radiotystnad.

Discord-certifierad kontroll

DISCORD-certifierad kontroll för spelvolym och chatt låter dig justera ljudnivåerna medan du spelar. Separata ljudkort hanterar spel- och chattljud, så att du kan ställa in rätt balans på hörlurarna utan att behöva lämna spelet. Även kompatibel med TeamSpeak, Skype och andra tjänster.

JBL QuantumENGINE-mjukvara

JBL's unika JBL QuantumENGINE PC-program låter dig hantera och anpassa dina JBL Quantum ONE gaming-hörlurar genom en användarvänlig kontrollpanel och kalibreringsmikrofon. Skapa separata användarprofiler, justera mikrofoninställningarna och aktivera RGB-effekter eller skapa dina egna. Du kan också använda equalizern och skapa profiler som förbättrar ljudlandskapet för specifika spel eller välj bland sex proffsiga förinställningar.

JBL Quantum ONE gamingheadset med RGB-effekter

RGB-effekter

Skapa dina egna ljuseffekter med den inbyggda RGB-effekttunern eller välj bland flera förinställningar som visar hörlurarnas alla egenskaper.

Ergonomisk design

Det lätta huvudbandet och de ventilerande öronkuddarna med läderöverdrag och memory foam är designade för riktigt långa spelomgångar.

Rumsligt ljud

Välj din ljudinställning och ange ditt huvuds diameter och höjd för att justera profilen för surround-ljudet så att den passar dina öron. Med hjälp av kalibreringsmikrofonen ger JBL QuantumSPHERE 360™ den mest exakta och uppslukande rumsliga ljudupplevelsen.

I förpackningen

 • JBL Quantum ONE-hörlurar
 • 3,5 mm ljudkabel
 • Kalibreringsmikrofon 
 • Avtagbar bommikrofon 
 • Vindskydd för bommikrofon 
 • Typ-C till A-kabel game/chat balance dial 
 • Snabbguide | Garantikort | Säkerhetsblad

Medföljande tillbehör till JBL Quantum ONE

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.