Fyndvara

Ultimat, trådlöst gamingheadset med haptisk respons

Razer Nari Ultimate Wireless - Fyndvara

  Art.nr: X1005999
 • Omslutande ljudupplevelse
 • Frekvensomfång: 20-20.000 Hz
 • Oriktad mikrofon
 • Hög komfort
 • Razer Hypersense

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Nya heta Razer Nari Ultimate, med Razer HyperSense är ett trådlöst gamingheadset utrustat med intelligent haptisk teknik som utvecklats av Lofelt™ vilket omvandlar ljudsignaler till dynamisk touch-sensorisk återkoppling i realtid. Haptisk teknik i handkontroller idag ger respons och vibrationer under viktiga händelser i spelen.

Haptisk respons (HyperSense)

Med Razer HyperSense plockar Nari Ultimate upp form och frekvenser av spelljud och omvandlar dem till rika, livliga haptiska effekter. Vibrationer flyter med precision från vänster till höger och med olika intensiteter beroende på var ljudet kommer från i spelet. Du kommer nu att ha ökad medvetenhet i spelvärlden.

Öronkuddar med kylande gel

De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner.

Game/Chat balance

Balansera ljudet

Justera mellan spel- och chattvolymen för den perfekta mixen som låter dig höra spelet och/eller röstchatten bättre.

2,4GHz trådlöst ljud

2,4GHz trådlöst ljud

Spelaren erbjuds ett laggfritt ljud med hög prestanda och en trådlös räckvidd  på upp till 12 meter utan avbrott.

Trådläge

Trådad användning

Få sömlös plattformskompatibilitet via en 3,5 mm ljudkontakt. Njut av högkvalitativt stereoljud oavsett om du spelar på PC, konsol eller mobil.

THX 360° Surround

THX Spatial Audio går utöver det traditionella surroundljudet genom simulering av ljud i en 360° sfär runt dig. Med Nari kan du specifika ljud även om det kommer från ovan eller under dig vilket ger dig ökad sinnesnärvaro under ditt spel. 

Nari, Nari Ultimate och Nari Essentials

Razer Nari finns i tre olika utföranden med lite olika funktioner. 

Känn effekten av varje fight i alla spel via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bara njut av otroliga spel sessioner med den bekväma ergonomin hos Razer Nari. Och om du letar efter ett headset som är lika bekvämt och kan köras trådlöst under långa timmar finns också Razer Nari Essential.

Nari Wireless, Nari Ultimate, Nari Essentials

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Volymkontroll med mute-funktion
 • Drivs via USB-kabel
 • 2 st 3,5 millimeter ingångar

249:-

X1005999 Razer Razer Nari Ultimate Wireless RZ04-02670100-R3M1 Nya heta Razer Nari Ultimate, med Razer HyperSense är ett trådlöst gamingheadset utrustat med intelligent haptisk teknik som utvecklats av Lofelt™ vilket omvandlar ljudsignaler till dynamisk touch-sensorisk återkoppling i realtid. Haptisk teknik i handkontroller idag ger respons och vibrationer under viktiga händelser i spelen. Haptisk respons (HyperSense) Med Razer HyperSense plockar Nari Ultimate upp form och frekvenser av spelljud och omvandlar dem till rika, livliga haptiska effekter. Vibrationer flyter med precision från vänster till höger och med olika intensiteter beroende på var ljudet kommer från i spelet. Du kommer nu att ha ökad medvetenhet i spelvärlden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Öronkuddar med kylande gel De ergonomiskt utformade kuddarna är fyllda med en special-gel som ser till att området runt dina öron hålls svala för att undvika svettiga spelsessioner. Balansera ljudet Justera mellan spel- och chattvolymen för den perfekta mixen som låter dig höra spelet och/eller röstchatten bättre. 2,4GHz trådlöst ljud Spelaren erbjuds ett laggfritt ljud med hög prestanda och en trådlös räckvidd  på upp till 12 meter utan avbrott. Trådad användning Få sömlös plattformskompatibilitet via en 3,5 mm ljudkontakt. Njut av högkvalitativt stereoljud oavsett om du spelar på PC, konsol eller mobil. THX 360° Surround THX Spatial Audio går utöver det traditionella surroundljudet genom simulering av ljud i en 360° sfär runt dig. Med Nari kan du specifika ljud även om det kommer från ovan eller under dig vilket ger dig ökad sinnesnärvaro under ditt spel.  Nari, Nari Ultimate och Nari Essentials Razer Nari finns i tre olika utföranden med lite olika funktioner.  Känn effekten av varje fight i alla spel via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bara njut av otroliga spel sessioner med den bekväma ergonomin hos Razer Nari. Och om du letar efter ett headset som är lika bekvämt och kan köras trådlöst under långa timmar finns också Razer Nari Essential. Gamingheadset 3 9 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Gaming
 3. Gamingheadset