Razer Basilisk X HyperSpeed - Wireless Ergonomic Mouse - Otroligt snabb gamingmus med lång batteritid
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Otroligt snabb gamingmus med lång batteritid

Razer Basilisk X HyperSpeed - Wireless Ergonomic Mouse - Fyndvara

  Art.nr: X1014633
  • Supersnabb trådlös Razer HyperSpeed-teknik
  • 6 st programmerbara knappar
  • Upp till 450 timmars batteritid
  • 99,4% spårningsnoggrannhet
  • Mekaniska brytare
619:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Oavsett vilka spel du gillar att spela kan du göra det utan återhållsamhet med Razer Basilisk X HyperSpeed​, en trådlös spelmus med hög precisionen. Spelmusen har utrustats med en kvalitativ optisk sensor, 6 st programmerbara knappar samt lång batteritid.

HyperSpeed

25% snabbare än någon annan trådlös teknik får du snabba överföringar och den lägsta klickfördröjningen. Förutom Hyperspeed-anslutningen så får du även möjligheten att byta läge till Bluetooth-anslutningen för att förlänga batteriets livslängd.

Avancerad optisk sensor

Sensorn i Razer Basilisk X HyperSpeed är konstruerad med 99,4% spårningsnoggrannhet och upp till 16 000 DPI, vilket ger dig den precisionen och hastigheten du behöver för att hålla dig på topp.

Lång batteritid

I Bluetooth-läget har Razer Basilisk X HyperSpeed ​​en batteritid på upp till 450 timmar. För spel med HyperSpeed ​​Wireless kan du använda dess extremt snabba prestanda i upp till 285 timmar.

Mekaniska brytare

Musens brytare är utformade för att leverera snabba och exakta musklick och har en hållbarhet för upp till 50 miljoner klick, för lång livslängd.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.