Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

27" 4K-gamingskärm med G-SYNC

Acer Predator XB271 (HKbmiprz) - Fyndvara

  Art.nr: X1010418
  • 27" UHD 4K (3840 x 2160)
  • 60 Hz uppdateringshastighet
  • NVIDIA® G-SYNC™-teknik
  • Minimal kantram
  • Predator GameView-teknologi

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Acer Predator XB271 är en 27" gamingskärm som med 4K UHD-upplösning (3840 x 2160) gör att du kan uppleva spel och film med otroligt skarpa bilder. Den har även utrustats med funktioner som NVIDIA G-SYNC, vilket synkar skärmen med ditt NVIDIA grafikkort i datorn för att eliminera screen tearing samt minimerar stuttering och input lag. Allt för en optimal spelupplevelse.

4K UHD (3840 x 2160)

UHD 4K-upplösningen (3840 x 2160) ger fantastisk klarhet så att du kan se varje detalj med fyra gånger högre upplösningen än Full HD. Allt eftersom fler och fler videos strömmas i 4K, kommer du nu kunna se dem i dess ursprungliga upplösning. Och uppskatta hur mycket bättre spel och ditt arbete ser ut med korrekta färger i hög upplösning.

NVIDIA G-SYNC

NVIDIA G-SYNC™-skärmteknik levererar det jämnaste och snabbaste spelupplevelsen. G-SYNC™ synkroniserar uppdateringsfrekvensen hos skärmen med NVIDIA GeForce-grafikkortet i din dator. Funktionen eliminerar screen tearing samt minimerar stuttering och input lag. Scener visas omedelbart, samtidigt som objekt ser skarpare och mer levande ut. Spelet blir även jämnt och responsivt vilket ger en seriös fördel.

Predator GameView

Predator GameView-teknologin gör att du kan ställa in ljusstyrka, finjustera färgåtergivning och lägga till siktpunkter som gör det enklare att skjuta från höften. Spara dina inställningar i tre olika profiler och växla mellan dem när som helst.

Minimal kantram

Predator XB271 är perfekt för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar. Skärmen är utrustad med Zero Frame-ramar, vilket innebär att den endast har en minimal kantram som inte stör när man sätter flera skärmar bredvid varandra. 

Predator EyeProtects

Predator EyeProtects flimmerfria blåljusfilter, ComfyView och Low-dimming hjälper till att minimerar trötta ögon under långa spelkvällar. Justera färgmättnad och ljusstyrka och på så sätt filtrera bort skadligt ljus. Viktiga funktioner att ha på LAN och andra långa spelsessioner.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1010418 Acer Acer Predator XB271 (HKbmiprz) UM.HX1EE.001 Acer Predator XB271 är en 27" gamingskärm som med 4K UHD-upplösning (3840 x 2160) gör att du kan uppleva spel och film med otroligt skarpa bilder. Den har även utrustats med funktioner som NVIDIA G-SYNC, vilket synkar skärmen med ditt NVIDIA grafikkort i datorn för att eliminera screen tearing samt minimerar stuttering och input lag. Allt för en optimal spelupplevelse. 4K UHD (3840 x 2160) UHD 4K-upplösningen (3840 x 2160) ger fantastisk klarhet så att du kan se varje detalj med fyra gånger högre upplösningen än Full HD. Allt eftersom fler och fler videos strömmas i 4K, kommer du nu kunna se dem i dess ursprungliga upplösning. Och uppskatta hur mycket bättre spel och ditt arbete ser ut med korrekta färger i hög upplösning. NVIDIA G-SYNC NVIDIA G-SYNC™-skärmteknik levererar det jämnaste och snabbaste spelupplevelsen. G-SYNC™ synkroniserar uppdateringsfrekvensen hos skärmen med NVIDIA GeForce-grafikkortet i din dator. Funktionen eliminerar screen tearing samt minimerar stuttering och input lag. Scener visas omedelbart, samtidigt som objekt ser skarpare och mer levande ut. Spelet blir även jämnt och responsivt vilket ger en seriös fördel. Predator GameView Predator GameView-teknologin gör att du kan ställa in ljusstyrka, finjustera färgåtergivning och lägga till siktpunkter som gör det enklare att skjuta från höften. Spara dina inställningar i tre olika profiler och växla mellan dem när som helst. Minimal kantram Predator XB271 är perfekt för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar. Skärmen är utrustad med Zero Frame-ramar, vilket innebär att den endast har en minimal kantram som inte stör när man sätter flera skärmar bredvid varandra.  Predator EyeProtects Predator EyeProtects flimmerfria blåljusfilter, ComfyView och Low-dimming hjälper till att minimerar trötta ögon under långa spelkvällar. Justera färgmättnad och ljusstyrka och på så sätt filtrera bort skadligt ljus. Viktiga funktioner att ha på LAN och andra långa spelsessioner. Gamingskärm 4 4 4190 SEK 4190 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Gamingskärm