Fyndvara

Bekväm gamingstol i snygg racing-design

Mission SG Pegasus Black/White - Fyndvara

  Art.nr: X1007849
  • Slitstarkt PU-läder
  • Ryggstöd: 81 cm
  • Höj- och sänkbara 1D-armstöd
  • Nack- och svankkuddar
  • Maxvikt: 120 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Mission SG Pegasus är en robust gamingstol för gamern som värdesätter komfort. Stolen är utrustad med höj- och sänkbara 1D-armstöd som låter dig justera höjden på armstöden till att passa din stundande sittposition, för att njuta av god ergonomi oavsett hur du sitter. En gedigen konstruktion med ram i stål, hjulbas i hård nylon och stora Ø60 mm-hjul gör att stolen klarar av en maxvikt på 120 kg.

Med klädsel i slitstarkt PU-läder, mjuk vaddering och medföljande nack- och svankkuddar är Pegasus din trogna följeslagare. Rid in i strid med en komfort som ger dig en fördel över din motståndare.

Mission SG Pegasus har ett lutbart ryggstöd

Ett ryggstöd som inte bara är tiltbart

Ett tiltbart ryggstöd är väsentligt för en bekväm gamingstol. Denna stol ger dig, utöver tiltfunktionen, även möjlighet att justera vinkeln på ryggstödet. Luta dig tillbaka i lugnare stunder och se till att du sitter upprätt när striden hettar till.

Robust bas i hård nylon

Klass 4-gasfjäder & Ø60 mm-hjul

Pegasus är konstruerad för att ge dig pålitlig komfort för en lång tid framöver. Den högkvalitativa gasfjädern gör det möjligt att justera sitthöjden mellan 37 - 48 cm, samtidigt som den bidrar till god stabilitet tillsammans med fem stora Ø60 mm-hjul. 

Nack- och svankkuddar för ökat stöd

Att du sitter skönt och ergonomiskt är av stor vikt. Med Pegasus får du med två kompletterande kuddar som tillsammans med stolens utformning i övrigt resulterar i en ergonomisk helhet som tillåter långa sittningar. Båda kuddarna fästs på stolen med hjälp av remmar. Remmarna har klickfästen som låter dig justera höjden på kuddarna för att passa just dig.

Nack- och svankkuddar medföljer
Mission SG Pegasus Black/White överblick

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1007849 Mission SG Mission SG Pegasus Black/White J-8M006 Mission SG Pegasus är en robust gamingstol för gamern som värdesätter komfort. Stolen är utrustad med höj- och sänkbara 1D-armstöd som låter dig justera höjden på armstöden till att passa din stundande sittposition, för att njuta av god ergonomi oavsett hur du sitter. En gedigen konstruktion med ram i stål, hjulbas i hård nylon och stora Ø60 mm-hjul gör att stolen klarar av en maxvikt på 120 kg.Med klädsel i slitstarkt PU-läder, mjuk vaddering och medföljande nack- och svankkuddar är Pegasus din trogna följeslagare. Rid in i strid med en komfort som ger dig en fördel över din motståndare. Ett ryggstöd som inte bara är tiltbart Ett tiltbart ryggstöd är väsentligt för en bekväm gamingstol. Denna stol ger dig, utöver tiltfunktionen, även möjlighet att justera vinkeln på ryggstödet. Luta dig tillbaka i lugnare stunder och se till att du sitter upprätt när striden hettar till. Klass 4-gasfjäder & Ø60 mm-hjul Pegasus är konstruerad för att ge dig pålitlig komfort för en lång tid framöver. Den högkvalitativa gasfjädern gör det möjligt att justera sitthöjden mellan 37 - 48 cm, samtidigt som den bidrar till god stabilitet tillsammans med fem stora Ø60 mm-hjul.  Nack- och svankkuddar för ökat stöd Att du sitter skönt och ergonomiskt är av stor vikt. Med Pegasus får du med två kompletterande kuddar som tillsammans med stolens utformning i övrigt resulterar i en ergonomisk helhet som tillåter långa sittningar. Båda kuddarna fästs på stolen med hjälp av remmar. Remmarna har klickfästen som låter dig justera höjden på kuddarna för att passa just dig. Gamingstolar & bord 3,6 24 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Gamingstolar & bord