Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Kompakt gamingtangentbord, byggt för FPS-spelare

ASUS ROG Strix Scope TKL Deluxe - Fyndvara

  Art.nr: X1014621
  • Cherry MX RGB mekaniska brytare
  • Extra bred Ctrl-tangent
  • Kompakt TKL-design
  • Stealth-tangent
  • Magnetiskt handledsstöd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ROG Strix Scope TKL Deluxe är ett kompakt, mekaniskt tangentbord med Xccurate Design - en extra bred Ctrl-tangent för högre precision. Du får ta del av ett urval av Cherry MX-brytare för optimal känsla och tillförlitlighet, samt mer anpassningsbar Aura RGB-belysning än vad ASUS någonsin har givit ett ROG-tangentbord. Strix Scope TKL Deluxe ger dig möjlighet att spela med samma utrustning som ett proffs.

TKL-formfaktor för FPS-spel

ROG Strix Scope TKL Deluxe är ett högpresterande mekaniskt speltangentbord med en kompakt design, vilket frigör utrymme på skrivbordet för bredare musrörelser. Tangentbordet har även Xccurate Design med en extra bred Ctrl-tangent för färre missade klick och större precision.

Portabelt

Den kompakta designen på ROG Strix Scope TKL Deluxe är perfekt för minimalister eller för de som helt enkelt behöver mer utrymme. Tangentbordet levereras med en avtagbar kabel, vilket gör det lättare och säkrare att förvara samt bära tangentbordet i en ryggsäck.

Cherry MX RGB mekaniska brytare

ROG Strix Scope TKL Deluxe är konstruerad med Cherry MX RGB-brytare och ger den exakta mekaniska känslan som många spelare och entusiaster föredrar. Brytarna är av högsta kvalitet och tillverkas i Tyskland, de är kända för att erbjuda optimal lyhördhet vid varje tangenttryckning.

Stealth-tangent

Ett snabbt tryck på ROG Strix Scope TKL Deluxe's ​​Stealth-tangent döljer omedelbart alla appar och stänger av allt ljud, vilket garanterar integritet i samma ögonblick som du behöver det. Dekorerad med ett figurmotiv gör ett andra tryck på Stealth-tangenten att allt går tillbaka till som det var tidigare.

Magnetiskt och ergonomiskt handledsstöd

ROG Strix Scope TKL Deluxe levereras med ett ergonomisk handledsstöd tillverkat av tjockt minneskum och konstläder, för sval komfort som formar sig naturligt efter dina handleder. Starka magneter håller den vadderade dynan på plats under spel, och gör det också möjligt att snabbt lossa den när det behövs.

Aura Sync

Levande bakgrundsbelysning för varje tangent lyser upp Strix Scope TKL Deluxe från topp till botten och kant till kant. Aura Sync ger dig tillgång till hela färgspektrumet och en rad dynamiska ljuseffekter. Belysningen synkroniseras även enkelt med andra Aura Sync ROG-produkter, för ett enhetligt utseende.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1014621 X1014621 ASUS ASUS ROG Strix Scope TKL Deluxe 90MP00N5-BKNA00 ROG Strix Scope TKL Deluxe är ett kompakt, mekaniskt tangentbord med Xccurate Design - en extra bred Ctrl-tangent för högre precision. Du får ta del av ett urval av Cherry MX-brytare för optimal känsla och tillförlitlighet, samt mer anpassningsbar Aura RGB-belysning än vad ASUS någonsin har givit ett ROG-tangentbord. Strix Scope TKL Deluxe ger dig möjlighet att spela med samma utrustning som ett proffs.TKL-formfaktor för FPS-spelROG Strix Scope TKL Deluxe är ett högpresterande mekaniskt speltangentbord med en kompakt design, vilket frigör utrymme på skrivbordet för bredare musrörelser. Tangentbordet har även Xccurate Design med en extra bred Ctrl-tangent för färre missade klick och större precision.PortabeltDen kompakta designen på ROG Strix Scope TKL Deluxe är perfekt för minimalister eller för de som helt enkelt behöver mer utrymme. Tangentbordet levereras med en avtagbar kabel, vilket gör det lättare och säkrare att förvara samt bära tangentbordet i en ryggsäck.Cherry MX RGB mekaniska brytareROG Strix Scope TKL Deluxe är konstruerad med Cherry MX RGB-brytare och ger den exakta mekaniska känslan som många spelare och entusiaster föredrar. Brytarna är av högsta kvalitet och tillverkas i Tyskland, de är kända för att erbjuda optimal lyhördhet vid varje tangenttryckning.Stealth-tangentEtt snabbt tryck på ROG Strix Scope TKL Deluxe's ​​Stealth-tangent döljer omedelbart alla appar och stänger av allt ljud, vilket garanterar integritet i samma ögonblick som du behöver det. Dekorerad med ett figurmotiv gör ett andra tryck på Stealth-tangenten att allt går tillbaka till som det var tidigare.Magnetiskt och ergonomiskt handledsstödROG Strix Scope TKL Deluxe levereras med ett ergonomisk handledsstöd tillverkat av tjockt minneskum och konstläder, för sval komfort som formar sig naturligt efter dina handleder. Starka magneter håller den vadderade dynan på plats under spel, och gör det också möjligt att snabbt lossa den när det behövs. Aura SyncLevande bakgrundsbelysning för varje tangent lyser upp Strix Scope TKL Deluxe från topp till botten och kant till kant. Aura Sync ger dig tillgång till hela färgspektrumet och en rad dynamiska ljuseffekter. Belysningen synkroniseras även enkelt med andra Aura Sync ROG-produkter, för ett enhetligt utseende. Gamingtangentbord 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Gamingtangentbord