Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Tyst och snabbt mekaniskt speltangentbord

Logitech G413 Carbon (Nordic) - Fyndvara

  Art.nr: X244290
 • Mekaniska Romer-G-brytare
 • Aluminiumhölje av flygplansklass
 • USB-uttag
 • Snabb hastighet och reaktionstid
 • Slimmad design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Gamereactor

"Übersnygg design, stabilt bygge som andas kvalitet, fantastisk respons i knapparna, suberb belysning, bra prissättning"  Gamereactor

Logitech G413 Carbon är ett mekaniskt gamingtangentbord med eleganta detaljer som är uppskattat och används av eSports-proffs världen över. Tangentbordet har tysta och blixtsnabba Romer-G™-brytare. G413 Carbon är utformat med ett starkt aluminiumhölje som ger gamingtangentbordet extra styvhet och en modern, slimmad look.Logitech G413 Carbon är utrustat med fantastiska gamingfunktioner som exempelvis bakgrundsupplysta tangenter, inbyggd USB-genomföring och FN-tangenter för media och spelläge. Dessutom har detta gamingtangentbord justerbar höjd för fötterna med gummistabilisatorer som ger bättre stabilitet under intensiva spelsessioner.

Paketet innehåller:

 • 2 års garanti och heltäckande produktsupport
 • Bruksanvisning
 • Tangentborttagare
 • Speltangenter
 • Speltangentbord

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X244290 Logitech Logitech G413 Carbon (Nordic) 920-008307 Gamereactor "Übersnygg design, stabilt bygge som andas kvalitet, fantastisk respons i knapparna, suberb belysning, bra prissättning"  Gamereactor *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Logitech G413 Carbon är ett mekaniskt gamingtangentbord med eleganta detaljer som är uppskattat och används av eSports-proffs världen över. Tangentbordet har tysta och blixtsnabba Romer-G™-brytare. G413 Carbon är utformat med ett starkt aluminiumhölje som ger gamingtangentbordet extra styvhet och en modern, slimmad look.Logitech G413 Carbon är utrustat med fantastiska gamingfunktioner som exempelvis bakgrundsupplysta tangenter, inbyggd USB-genomföring och FN-tangenter för media och spelläge. Dessutom har detta gamingtangentbord justerbar höjd för fötterna med gummistabilisatorer som ger bättre stabilitet under intensiva spelsessioner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Paketet innehåller: 2 års garanti och heltäckande produktsupportBruksanvisningTangentborttagareSpeltangenterSpeltangentbord Gamingtangentbord 4,2 12 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Gaming
 3. Gamingtangentbord