Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Trådlös handkontroll för Android, IOS & PC

Ipega PG-9128 Black kingkong wireless game controller - Fyndvara

  Art.nr: X1009407
  • Anslut via Bluetooth
  • Stativ för telefon (max 95 mm bred)
  • Spela på mobil eller surfplatta
  • Kompatibel med Android, IOS & PC
  • Inbyggt batteri

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Ipega PG-9128 är en svart handkontroll speciellt framtagen för att användas tillsammans med din smartphone, du kan dock även använda PG-9128 till din PC eller surfplatta via Bluetooth. Handkontrollen är lätt att använda, det är bara att ansluta din telefon (Android 6.0 eller högre, iOS 11.0 eller högre) och börja spela.

Stativet för telefonen har i utdraget läge en maximal storlek på 95 mm. Handkontrollen har en ergonomisk design och är redo för gaming, anslut din smartphone och spela PUBG, King of Glory, Knives out m.fl. på helt annan nivå än tidigare.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1009407 Ipega Ipega PG-9128 Black kingkong wireless game controller PG-9128 Ipega PG-9128 är en svart handkontroll speciellt framtagen för att användas tillsammans med din smartphone, du kan dock även använda PG-9128 till din PC eller surfplatta via Bluetooth. Handkontrollen är lätt att använda, det är bara att ansluta din telefon (Android 6.0 eller högre, iOS 11.0 eller högre) och börja spela. Stativet för telefonen har i utdraget läge en maximal storlek på 95 mm. Handkontrollen har en ergonomisk design och är redo för gaming, anslut din smartphone och spela PUBG, King of Glory, Knives out m.fl. på helt annan nivå än tidigare. Rattar & kontroller 2,4 5 159 SEK 159 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Rattar & kontroller