Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Växellåda för Driving Force-racerrattarna G29 och G920

Logitech Driving Force Shifter G29/G920 - Fyndvara

  Art.nr: X219960
  • Sexväxlad låda för verklighetstrogen racing
  • Komponenter i stål och läder
  • Kraftiga fästen för säker montering
  • Utformad för Driving Force-racerrattarna G29/G920

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Gör spelupplevelsen komplett med en växellåda för Driving Force-racerrattarna G29 och G920. Den gedigna och autentiska utformningen har komponenter av stål och handsytt läder. Det ger ett professionellt intryck och skapar rätt känsla för intensiva spelupplevelser.  

Sexväxlad låda

Accelerera med precision. Tack vare växellådans H-mönster blir växlingen smidig och effektiv. Mästra precisionsväxling i snäva kurvor eller på blixtsnabba raksträckor. Skulle du hamna utanför banan lägger du enkelt in backen genom att trycka ner spaken. 

Fysiska specifikationer

Höjd: 206,5 mm
Bredd: 176,4 mm
Djup: 146,4 mm
Vikt utan kabel: 0,72 kg
Vikt med kabel: 0,76 kg

Tekniska specifikation

Utformad för Driving Force-racerrattarna G29/G920
Sex växlar (spaken trycks ner för backläge)
Komponenter i stål och läder för komfort och hållbarhet 
Kan monteras på antingen bord eller en racingrigg

Systemkrav

Logitech Driving Force-racerratten G29 eller G920
Spel med stöd för Logitech Driving Force-växlaren
PlayStation®4, Xbox One™, Windows® 8.1, Windows 8 eller Windows 7

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • 2 TB lagringsyutrymme
  • Portal 2,5"-design
  • Inklusive 1 månads Game Pass

979:-

X219960 Logitech Logitech Driving Force Shifter G29/G920 941-000130 Gör spelupplevelsen komplett med en växellåda för Driving Force-racerrattarna G29 och G920. Den gedigna och autentiska utformningen har komponenter av stål och handsytt läder. Det ger ett professionellt intryck och skapar rätt känsla för intensiva spelupplevelser.   Sexväxlad låda Accelerera med precision. Tack vare växellådans H-mönster blir växlingen smidig och effektiv. Mästra precisionsväxling i snäva kurvor eller på blixtsnabba raksträckor. Skulle du hamna utanför banan lägger du enkelt in backen genom att trycka ner spaken.  Fysiska specifikationer Höjd: 206,5 mmBredd: 176,4 mmDjup: 146,4 mmVikt utan kabel: 0,72 kgVikt med kabel: 0,76 kg Tekniska specifikation Utformad för Driving Force-racerrattarna G29/G920Sex växlar (spaken trycks ner för backläge)Komponenter i stål och läder för komfort och hållbarhet Kan monteras på antingen bord eller en racingrigg Systemkrav Logitech Driving Force-racerratten G29 eller G920Spel med stöd för Logitech Driving Force-växlarenPlayStation®4, Xbox One™, Windows® 8.1, Windows 8 eller Windows 7 Rattar & kontroller 4 13 445 SEK 445 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Rattar & kontroller