Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Ha full kontroll med Razer Raiju Tournament Edition

Razer Raiju Tournament Edition PS4 Controller - Fyndvara

  Art.nr: X1005703
  • Bluetooth och kabel-anslutning
  • 4 multifunktionsknappar
  • Fungerar med PS4 och PC
  • 3,5 mm ljudport
  • Mobil app för enkel konfiguration

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer Raiju Tournament Edition är den första Bluetooth och trådbundna kontrollen från Razer. Raiju har en mobil-app, vilket ger möjligheten att skräddarsy flerfunktionsknappar och för att justera känslighetskopplingsalternativen. Mecha-Tactile Action-knappar ger en mjuk beröring med skarp taktil feedback. 

Raiju Tournament Edition ger också total kontroll med 4 programerbara multifunktionsknappar och Hair Trigger-Mode för snabbbanvändning. Växla mellan 3 anslutningsmöjligheter: PS4, USB och PC utan manuell omkoppling för optimal effektivitet.

Extra knappar för utökad kontroll

Raiju Tournament Edition kommer laddad med en rad extra knappar för avancerad spel. Med 4 stycken omprogrammerbara multifunktionsknappar kan du få knapparna att göra det du vill. Njut av ultimat kontroll vid dina fingertoppar när du tar din teknik till nästa nivå.

Upplev total frihet

Raiju Tournament Edition är Razer's första kontroll som både har Bluetooth och kabelanslutning. Njut av total frihet genom att spela trådlöst, oavsett om du är hemma eller hos dina bästa kamrater, och bara byta till trådbunden gameplay under en turnering för att vara säker att du alltid har bra anslutning. Valet är ditt.

Var steget före

Millisekunder gör skillnaden när du är i stridens hetta. När 'Hair Trigger Mode' är aktiverat, reduceras reseavstånd kraftigt för de mekaniska brytarna, vilket möjliggör snabbskjutnings för att kunna leverera konkurrensfördelar.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1005703 Razer Razer Raiju Tournament Edition PS4 Controller RZ06-02610100-R3G1 Razer Raiju Tournament Edition är den första Bluetooth och trådbundna kontrollen från Razer. Raiju har en mobil-app, vilket ger möjligheten att skräddarsy flerfunktionsknappar och för att justera känslighetskopplingsalternativen. Mecha-Tactile Action-knappar ger en mjuk beröring med skarp taktil feedback.  Raiju Tournament Edition ger också total kontroll med 4 programerbara multifunktionsknappar och Hair Trigger-Mode för snabbbanvändning. Växla mellan 3 anslutningsmöjligheter: PS4, USB och PC utan manuell omkoppling för optimal effektivitet. Extra knappar för utökad kontroll Raiju Tournament Edition kommer laddad med en rad extra knappar för avancerad spel. Med 4 stycken omprogrammerbara multifunktionsknappar kan du få knapparna att göra det du vill. Njut av ultimat kontroll vid dina fingertoppar när du tar din teknik till nästa nivå. Upplev total frihet Raiju Tournament Edition är Razer's första kontroll som både har Bluetooth och kabelanslutning. Njut av total frihet genom att spela trådlöst, oavsett om du är hemma eller hos dina bästa kamrater, och bara byta till trådbunden gameplay under en turnering för att vara säker att du alltid har bra anslutning. Valet är ditt. Var steget före Millisekunder gör skillnaden när du är i stridens hetta. När 'Hair Trigger Mode' är aktiverat, reduceras reseavstånd kraftigt för de mekaniska brytarna, vilket möjliggör snabbskjutnings för att kunna leverera konkurrensfördelar. Gaming 3 2 1090 SEK 1090 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Gaming