Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Större Gamepad för surfplattor

Ipega PG-9083S Wireless Extending Game controller - Fyndvara

  Art.nr: X1009411
  • Två styrspakar & många knappar
  • För surfplattor upp till 280 mm
  • Anslut via Bluetooth
  • Bekvämt grepp
  • För både Android & iOS

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Ipega PG-9083S är en Gamepad som är kompatibel med surfplattor som du snabbt och enkelt ansluter via Bluetooth. PG-9083S kan användas tillsammans med surfplattor med en höjd på mellan 130 mm  till 280 mm, perfekt passform för en bättre spelupplevelse.

PG-9083S har två stycken styrspakar, A, B, X, Y-knappar, hemknapp, fyra knappar på ovansidan samt multimedia-knappar för volym och play/pause. Allt för att ge dig ett övertag mot dina fiender. PG-9083S är även ergonomiskt designad för ett bekvämt grepp.

OBS! multimedia-knapparna fungerar endast tillsammans med Android.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1009411 Ipega Ipega PG-9083S Wireless Extending Game controller PG-9083S Ipega PG-9083S är en Gamepad som är kompatibel med surfplattor som du snabbt och enkelt ansluter via Bluetooth. PG-9083S kan användas tillsammans med surfplattor med en höjd på mellan 130 mm  till 280 mm, perfekt passform för en bättre spelupplevelse. PG-9083S har två stycken styrspakar, A, B, X, Y-knappar, hemknapp, fyra knappar på ovansidan samt multimedia-knappar för volym och play/pause. Allt för att ge dig ett övertag mot dina fiender. PG-9083S är även ergonomiskt designad för ett bekvämt grepp. OBS! multimedia-knapparna fungerar endast tillsammans med Android. Spelkonsol & tillbehör 3 2 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Spelkonsol & tillbehör