Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Gamepad för smartphones med batteri för 15 h speltid

Ipega PG-9087S Red Knight Bluetooth - Fyndvara

  Art.nr: X1009410
  • Många anpassningsbara knappar
  • För telefoner upp till 170 mm
  • 15 timmar speltid
  • För både Android & iOS
  • Bluetooth 4.0

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Ipega PG-9087S Red Knight är en Gamepad för din smartphone som låter dig ta din mobila spelupplevelse till nästa nivå. Kompatibel med både Android- & iOS-enheter gör att du kan ansluta din smartphone via Bluetooth 4.0 och börja spela på nolltid. PG-9087S kan användas tillsammans med telefoner mellan 77 - 170 mm.

På PG-9087S finner du två stycken styrspakar, upplysta A, B, X, Y-knappar, hemknapp, fyra knappar på ovansidan samt en turbo-knapp. Få exakta rörelser och sikta/skjut på ett ögonblick och lämna dina motståndare i dammet bakom dig. Och med en vikt på endast 126 g i kombination med ett batteri med 15 timmar speltid kan du ta med PG-9087S överallt, perfekt för långa bil- och bussresor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1009410 Ipega Ipega PG-9087S Red Knight Bluetooth PG-9087S Ipega PG-9087S Red Knight är en Gamepad för din smartphone som låter dig ta din mobila spelupplevelse till nästa nivå. Kompatibel med både Android- & iOS-enheter gör att du kan ansluta din smartphone via Bluetooth 4.0 och börja spela på nolltid. PG-9087S kan användas tillsammans med telefoner mellan 77 - 170 mm. På PG-9087S finner du två stycken styrspakar, upplysta A, B, X, Y-knappar, hemknapp, fyra knappar på ovansidan samt en turbo-knapp. Få exakta rörelser och sikta/skjut på ett ögonblick och lämna dina motståndare i dammet bakom dig. Och med en vikt på endast 126 g i kombination med ett batteri med 15 timmar speltid kan du ta med PG-9087S överallt, perfekt för långa bil- och bussresor. Spelkonsol & tillbehör 3,5 2 279 SEK 279 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Spelkonsol & tillbehör