Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Gamepad för smartphones med styrspak & två avtryckare

Ipega PG-9120 Bluetooth Gamepad - Fyndvara

  Art.nr: X1009408
  • För både Android & iOS
  • Bluetooth 4.0
  • Laddningsbart batteri
  • Styrspak och två avtryckare
  • Enkel att ha med på resan

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Ipega PG-9120 är en hållare för din smartphone avsedd för gaming. Det går snabbt och är enkelt att börja spela, anslut bara din telefon via Bluetooth 4.0 och ta kontroll. PG-9120 stöder smartphones/surfplattor med en höjd på mellan 140 - 220 mm och är enkel att justera.

Styrspaken ger dig högre precision för exakta rörelser, ett klart övertag mot dina fiender. Dessutom så hittar du två avtryckare på baksidan, sikta och skjut på ett ögonblick. Ipega PG-9120 har ett inbyggt batteri på 380 mAh vilket ger ungefär 20 timmar i standby-läge, samt att hållarens högersida är öppen, och täcker på så sätt inte mobilens högtalare.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1009408 Ipega Ipega PG-9120 Bluetooth Gamepad PG-9120 Ipega PG-9120 är en hållare för din smartphone avsedd för gaming. Det går snabbt och är enkelt att börja spela, anslut bara din telefon via Bluetooth 4.0 och ta kontroll. PG-9120 stöder smartphones/surfplattor med en höjd på mellan 140 - 220 mm och är enkel att justera. Styrspaken ger dig högre precision för exakta rörelser, ett klart övertag mot dina fiender. Dessutom så hittar du två avtryckare på baksidan, sikta och skjut på ett ögonblick. Ipega PG-9120 har ett inbyggt batteri på 380 mAh vilket ger ungefär 20 timmar i standby-läge, samt att hållarens högersida är öppen, och täcker på så sätt inte mobilens högtalare. Spelkonsol & tillbehör 5 1 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Gaming
  3. Spelkonsol & tillbehör